Şimdi Ara

+18 içerikli mesajlar!!! SS' Li

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son 10 15 gündür hattıma 053X li numaralardan seks içerilikli canlı sohbet hatlarının numaraları ve mesajları gelmekte.. yok yanıyorum, yok kavruluyorum, pek sıcağım, gel beraber mesut olalım kıvamında mesajlar geliyor.. mesajın SS' ini koyayım sizde anlayın..

+18 içerikli mesajlar!!! SS' Li

şimdi işin ilginci ben bu tip numaraları ne aradım ne sordum ki zaten uluslararası numaraları arama gibi bir lüksüm yok hattım uluslararası aramalara kapalı.. bir ilginç şey ise bu numaramı öyle internette her yere vermiyorum.. Turkcell Online İşlemleri açtım, herhangi bir pakete abonelik falan da yok..

bu tip bir olay başına gelen var mı? son çare olarak Turkcell'i arayıp soracağım, olmadı avukatlarımla görüştüm zaten, bu mesaj yollayan tüm numaraları not alıp hepsini teker teker savcılığa verip suç duyurusunda bulunacağım..

buraya yazmamdaki amaçta şudur, eğer bunun basit bir çözümü varsa, başına gelen varsa kolay yoldan halledelim yoksa mahkemeye başvuracağım azıttılar iyice bunlar!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell den gelen demişsin, Turkcell ne alaka ? Turkcell mı göndermiş sanki mesajı ?

534 le başlayan numaradan gelmesi Turkcell'den gelmiş olması anlamına gelmiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Turkcell ile alakası yok. Sadece turkcell abonesi olan bireysel bir hat. Kaçak toplu sms denilen ve yasadışı olan bir durum bu. İmzamdaki konuda ayrıntılarını bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 31 Ocak 2013; 19:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Turkcell ile alakası yok. Sadece turkcell abonesi olan bireysel bir hat. Kaçak toplu sms denilen ve yasadışı olan bir durum bu. İmzamdaki konuda ayrıntılarını bulabilirsiniz.

teşekkür ederim.. Yazılar doğrultusunda mesaj atan tüm numaralar için belirtilen vergi kaçakçılığı, bireysel hattın ticari kullanımı gibi maddeleri de ekleyerek savcılığa dilekçemi vereceğim.. ardından BTK'ya da başvuracağım..

bu davalar sonuçlandıktan sonra tacizden tazminat davası açacağım.. sert kayaya çarptılar bu sefer!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Turkcell ile alakası yok. Sadece turkcell abonesi olan bireysel bir hat. Kaçak toplu sms denilen ve yasadışı olan bir durum bu. İmzamdaki konuda ayrıntılarını bulabilirsiniz.

teşekkür ederim.. Yazılar doğrultusunda mesaj atan tüm numaralar için belirtilen vergi kaçakçılığı, bireysel hattın ticari kullanımı gibi maddeleri de ekleyerek savcılığa dilekçemi vereceğim.. ardından BTK'ya da başvuracağım..

bu davalar sonuçlandıktan sonra tacizden tazminat davası açacağım.. sert kayaya çarptılar bu sefer!!!

Konu hakkındaki görüşümü içeren mesajımı silmişler. Teşekkürler Dh, demek ki moderatörler yatmıyor.

Bu arada benzer durum bende de var. Bence müteselsil sorumlu sıfatıyla Türkcell'ide şikayet edin. Engelleme şansları olduğu halde bu haktan faydalanmanıza yardım etmeyerek suça ortak oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Şubat 2013; 0:06:31 >
  • öneri için teşekkürler bu da olursa iyi olur tabii..

görsünler günlerini..

• quote:

öneri için teşekkürler bu da olursa iyi olur tabii..

görsünler günlerini..

Belki biliyorsunuzdur ama kalıcı bir çözüm bulana kadar size mesajı gönderen numarayı telfonunuzda spam olarak belirleyin.

Gördüğüm kadarıyla Note2, S3 ya da S2 kullanıyorsunuz. Bunu yapmak için Mesajlara gelin. Menü tuşuna basıp ayarları seçin. En alt kısımda Spam mesajlarla ilgili ayarı göreceksiniz. Oradan bu numarayı spam'ci olarak kaydedin. Böylece artık bu numaradan gelen mesajları gelen kutunuza düşmeyecek. Ayrıca buradan mesaj geldiğinde telefonunuz çalmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Sapık Var [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Sözüm hala geçerlidir[SS'Lİ]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle evliyseniz ve eşiniz görse cok büyük tehlike yaratır. Gecmis olsun hocam sonuna kadar gidin engelleyin :)

• sahibinden.com'da üyeliğin var mı ? Adamlar oralardan buluyorlar genelde.
  • ayni seyi yasiyorum konuda acmistim.

hala devam ediyor ben suan mesaj engelleme programı ile gecici olarak sorunu cozdum yani mesajlar gelsede gormuyorum.

• sorun şu, malesef hergün aynı şablona sahip olan bu mesajlar hep başka numaralardan geliyor.. yani spam olarak atasam bile ertesi gün başka bir numaradan geliyor.. ben şu anda bu mesajları biriktiriyorum.. bu numaralarin tek sahibi mi vardir yoksa hepsi başka kişilere mi aittir bilmem.. patlayacak tüm bu numaralar..

• bende numara gozukmuyor daha dogrusu konu basliginin rakamsal ifadesi cikiyor. mesela SOHBET , CANLI , KİZLAR BURADA gibi, bunlar tus takiminda hangi rakama denk geliyorsa o gozukuyor, telefon numarasi mesaj içeriğinde oluyor. suana kadar 3 farkli konu basligi olarak geldi mesajlar tabii bunlar degistikce yenileride listeye eklemek gerekiyor. cok sinir bozucu bir durum

• quote:

sorun şu, malesef hergün aynı şablona sahip olan bu mesajlar hep başka numaralardan geliyor.. yani spam olarak atasam bile ertesi gün başka bir numaradan geliyor.. ben şu anda bu mesajları biriktiriyorum.. bu numaralarin tek sahibi mi vardir yoksa hepsi başka kişilere mi aittir bilmem.. patlayacak tüm bu numaralar..

Siz engelleyemeyin diye hatları kullan-at yapıyor uyanıklar. Sahipleri büyük ihtimal aynı kişilerdir. Numaraları biriktirip savcılığa bilgi hırsızlığı, taciz ve vergi kaçakçılığı suçlarından suç duyurusunda bulunun. Ayrıntılı bilgiyi ve dilekçe örneğini imzamdaki konuda bulabilirsiniz.
  • Banada oldu zamanınd ama fazla umursamadım evlenirsem felan düşünürüm artık
  • Elinizde cep numarasi var. Gidin polise verin numarayi birakin onlar halleder.

• kız arkadaşımda biliyor olayı.. sorun yok o konuda da luzümsuz yere amele amele işlerle uğraşıyoruz ona yanıyorum...

• Çok garip ya, nereden buluyorlar peki numarayı tuhaf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.