Şimdi Ara

18 Günde Mucize [Sonuçlar Açıklandıktan Sonra Güncellenecek]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta mucize yazdım ama çok imkansız olmadığına inanmaktayım. Şu zamana kadar çalıştım ama çok dağınık bi şekilde az az ve sonra da yetişmeyecek diye moral bozup bıraktım. Ama koskoca 18-24 günde beş tane derscik niye halledilemesin ki hem de temelim de var diye kendimi motive etme yoluna gitmeye karar verdiim. Şimdi durumumu açıklıyorum;

Öncelikle mezun olduğum için geçen seneki netlerimi de yazacağım daha anlaşılır olması açısından.

Matematik
    İntagralin belirli kısmı duruyor. Onun haricinde genel olarak konuları biliyorum, matris determinant dizi olasılık vs konularının tekrar edilmesi lazım. Geçen sene 32d 7y vardı.

Geometri
    Mf3ten gireceğim için hiç bakmadım ama temelim var, analitik çalışmam lazım. 19d 5y idi geçen sene.

Fizik
    Ygsyle ortak olan konuları biliyorum elektriktir optiktir vs, onun haricinde lysye özel olan herhangi bir konudan haberim yok. 18d 12y

Kimya
    En vahim durumda olduğum ders, nerden başlıycam nasıl çalışıcam hiç bilmiyorum, organikte hidrokarbonları çalıştım ama organik bitince büyük ihtimal boşluğa düşücem ne yapmam gerektiği konusunda. 8d 22y vardı yani 2 buçuk nete tekabül ediyor, hiç utanmamış mıyım acaba bütün sınavı sallarken.

Biyoloji
    Lys ye özel olan bi sistemler var sanırım, ygs konularından temelim var, sistemlerin de dörtte üçünü hallettim sanıyorum, bi genel tekrar ve test çözümü lazım. 19d 11y vardı geçen yıl.

Maalesef bu durumda bile utanmadan çok yüksek bi hedefe sahibim, Allah beni ıslah etsin.. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum, lütfen moral bozucu yorumlarınızı kendinize saklayınız efem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sectumsempra -- 26 Mayıs 2015; 20:50:56 >

• 18 günde imkansız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltali ilah kullanıcısına yanıt
    Hmm, iddiaya var mısın?
  • Çok çalışarak çoğu konuyu halledersin ama hepsi bitmez bence.Bende türeve yeni başladım 1 hafta daha çalışıcam 2 haftada integral çalışcam.Organik çalışacağım bide pek birşey kalmadı onun dışında
  • Hocam ben mezun olmadan senin gibiyim ama biraktim. Bugun yeter artik.
    Yeniden mezun yolu gozukuyor sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sectumsempra -- 26 Mayıs 2015; 20:28:15 >
  • Hocam imkansız diye bişe yok irade meselesi bu, temelim var diyosun halledersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Organigi 4 5 günde bitirmistim sen de yapabilirsin tabi başka derse bakmadım ama bakilabilir yani ben çok kalktım çünkü masa başından. Integrali de halledersin 2 güne. Fizikte modern fiziği falan halletmeye çalış girişim kolay onları hallet banko soru oluyor çünkü. Kalan zamanı en iyi değerlendirmeye bak. Bu işler nasip işi biraz da bakarsın hep bildiğin yerlerden gelir ümidini kaybetme olmayacak şey yok basarilar

• Lion kullanıcısına yanıt
    Neden mezuna kalayım yahu, ilk bini hedeflemiyorum sonuçta.. 5 bindeyim, ilk on binin içinde kalsam yeter bana :D En rahatsız olduğum şey umutsuzluktur, bu ruh halinden kurtul bence, günde sekiz saat uyku iki saat yeme içme desen 14 saat kalıyor, konuları gözünüzde büyütüyorsunuz bence :D
  • Az soru çıkan bikaç konuyu bırakmayı düşünüyorum zaten, eyvallah :D
  • Basladılar yine Hocam çok erken şimdi başlamayın sıkılırsınız , son gece bir göz atsanız yeter
  • İşte aradığım gaz, eyvallah, sınavdan sonra burayı başarmış bi şekilde editlerim inşallah
  • oguzcan546 kullanıcısına yanıt
    Bi ay sonra size pmden döneceğim inşallah, yazın bunu bi kenara :D
  • zeynepbusra Z kullanıcısına yanıt
    Ümidimi kaybetmek enn son yapacağım şey, belki fazla polyanayım ama umutsuzluğa kapılmaktan çok daha iyidir, teşekkürler güzel yorumun için :)
  • sen ciddimisn hacimm...sasirdimm da biraz ...yanlis anlasildiysam eger affollaa...da...ygsen cok iyi...lys nin boyle olmasi sasirtici...gldi biraz :)

• Gama organik alırsanız 3 günde bitirirsiniz çok örnek yok ama konuyu kavrarsınız başarılarrr

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

sen ciddimisn hacimm...sasirdimm da biraz ...yanlis anlasildiysam eger affollaa...da...ygsen cok iyi...lys nin boyle olmasi sasirtici...gldi biraz :)

geçen sene.. lysde... sıralamasını iki katına düşüren biri için... hiç de imkansız değil hacımm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectumsempra

quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

sen ciddimisn hacimm...sasirdimm da biraz ...yanlis anlasildiysam eger affollaa...da...ygsen cok iyi...lys nin boyle olmasi sasirtici...gldi biraz :)

geçen sene.. lysde... sıralamasını iki katına düşüren biri için... hiç de imkansız değil hacımm..

la oglum...git calis..siralamana yazik etme...
    he birde bu seneki netler nasil bariiii

• hiç deneme yapmadım desem... tamam gidiyorum zaten veda konusuydu bu, sınav bitene kadar her şey yasak bana :D
  • tenefüseÇıkanMüdür kullanıcısına yanıt
    teşekkürlerrrr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.