Şimdi Ara

+18 Ayakkabı (2015-2017) SS'li [Güncel]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 yılında bir ayakkabı almıştım. Bir kaç kere giyindikten sonra bir işe yaramadı. Ayakkabıyı aldığımda herkes olumsuz yorum yapıp hevesimi kırmıştı. Ama bugün anladımki sadece ayakkabı almamışım.

Bu konuyu popüler olması vs için açmıyorum. Sadece ayakkabımın neler başaracağını görmenizi istiyorum.

Ayakkabının konusunu açmıştım .Bilen bilir konuyu zaten. Bilmeyen içinde zaten aşşağıda link vereceğim. 🔽

Geçen hafta ilan verdim Ayakkabıyı satacaktım ama alan olmadı. Birde forumda popüler olunca satmakta içimden gelmedi.

Bugün ayakkabıyı kullanmaya başladım. İlk olarak ayakkabının suda yüzme özelliğini keşfettim yağmurlu bir günde suların üzerinde gitmek paha biçilemezdi.

Bende tekne yapmaya karar verdim.

Şimdilik lavaboda yüzdürüyorum. Haftasonu gölete gideceğim. Aslında denizde kullanırım ama şuan denge sorunu var biraz. Birde dalga olursa ayakkabı alabora olabilir. Alıcı sayesinde 100 metre kadar menzili var. Gölete gidince ss atacağım zaten. 8 tane şarjlı pil sayesinde gayet hızlı gidiyor.

Şu anda ilerlerken ayakkabı biraz sola doğru çekiyor. Yarın akşam ayakkabıları birbirine bağlayıp çift motor takıp katamaran yapabilirim. Muhtemelen daha dengeli olacaktır.

Neyse birde bulaşık yıkamak istedim. Aslında süngerlerden daha uzun ömürlü ;

Sandığımdan çok daha iyi performans gösterdi. Sabunu iyi köpürtüyor. Altı biraz sert olduğu için teflon tavada kullanmadım ama genel olarak tabakta ,çatalda, kaşıkta filan iyi sonuçlar aldım.

Sizinde aklınıza değişik şeyler gelirse yapabilirim. Konu güncellenecektir.

Aslında çok güzel arabaya pasta cila atar ama havalar yağmurlu. Havalar açsın arabaya pasta cilada atacağız beraber

Hatırlamayanlar için eski konunun linki ;https://forum.donanimhaber.com/ayakkabi-aldim-ss-li-18-guncellendi--102290997-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 18 Ocak 2017; 23:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reklam alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok amaçlı ayakkabı daha neler neler yapılır onla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armadillo dalagı -- 18 Ocak 2017; 23:28:45 >
  • +18 diyince ayakkabıyla fantezi yapıyorsun sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 19 Ocak 2017; 0:2:7 >
  • reklam alınır
  • Bu mesaj bir yatırımdır.

• Bence tutmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: armadillo dalagı

Çok amaçlı ayakkabı daha neler neler yapılır onla :)

Aklıma gelen her şeyi deneyeceğim hocam

Sizde fikir verirseniz sevinirim

• ayakkabıyla +18 i bağdaştıramayıp yine de +18 için giren kardeşlerim +
  • +18 iq ?
  • Önlerden rez alalım

Edit : Hehehe bu nasıl bi öç almadır hacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 9 Haziran 2017; 12:23:17 >
  • Yarına uçma özelliğinide keşfedersin baştan söyliyeyim ben.
  • Hatirliyorum konuyu

• Rezervasyon 13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolSnow -- 18 Ocak 2017; 23:40:22 >
  • Ellerden bellki max 15 yaş
  • rezerve

+18 amateur
  • rez tutar bu.
  • www.iskur.gov.tr
    İŞKUR
    http://www.iskur.gov.tr
  • Ruh hastalığı ciddi bir olaydır.

• Rezz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.