Bildirim
***18-55 Lensler İle Çekilmiş Fotoğraflar *** (56. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: biuu
quote:
Orijinalden alıntı: Babakedi
memleketim Denizli. salda gölü çok güzelmiş. hayal meyal hatırlar gibiyim çocukken geçmiştim yanından. çal taraflarına gittiğimizde. unuttum memeleketi resmen. bir ara gidesim var. sıkıldım İstanbulu çekmekten.
buarada yokuş fotoğrafına bayıldım
Fotoğrafların ve bu gibi konularında bir güzel tarafı bu, insan anı defterlerini şöyle bir karıştırıyor.
Yaşamak güzel bir şey, tadına iyice varmak lazım.
Tatlı günler.
kesinlikle katılıyorum. Fotoğraflara baktığımda o anı yaşıyorum bende. Aklıma geliyor birden orda yaptıklarım insanlar çevre doğa hatta hava. yediğim şeyin tadı bile geliyor bazen. Uzman değilim en iyi fotoğrafıda çekmiyorum ama bu hissi hissetmek bana yetiyor
Altan Bal'ın çalışmasında alıntı yapmış bu sözü çok severim;
“Bir fotoğrafa bakmak demek, o anda fotoğrafın üstünde olanı değil, çekim anını görmeyi amaçlamaktır.”
Roland Barthes
-
Olympus PEN E-PL3 + 14-42 R II kit lens ile
New generation people by Ciddi iyi1i, on Flickr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 2 Mart 2017; 4:42:24 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: imaginePerest
Hocam burası Salda gölü mü?
Aynen Salda Gölü - Yeşilova/Burdur
Denizliden 1 saat sürüyor. Harikaymış yaa. Tavsiye ederim. Oradan salda kayak merkezine çıktık.
Fotoğrafın çekildiği yer. Salda köyüne girince sağa Doğanababa köyü yol ayrımı var, o sokağa girince bu adacıklara çıkıyor. Google Earth da en beyaz görünen yer.
KONUM:https://www.google.com.tr/maps/dir//37.5338481,29.6588365/@37.5356084,29.6476317,8120m/data=!3m1!1e3
İmagineperest bu arada Denizli Büyükşehir Belediye binası altı, Turan Bahadır Sergi salonunda fotoğraf sergimiz var, perşembeye kadar açık. Yolun düşerse bekleriz.
Dün sergideydim. Başarılı ve hoş fotoğraflar vardı. Sizi de ayrıca tebrik ederim.
[link=http://hizliresim.com/4PL2LG][link]
[link=http://hizliresim.com/JaprpQ][link]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imaginePerest -- 2 Mart 2017; 8:59:58 >
-
Sergiye katılmana ve beğenmene çok sevindim. Sağdaki Zafer gazoz içen benim oğlan.
Fotoğrafımı bulmuşsun :D
Salonun sorumlusu Fotoğraf sanatçısı, eğitmenidir aynı zamanda.
Denizli' de pazarları doğa yürüyüşleri ve gezilere katılmak isterseniz.
Facebookta "Laodikya Gezi ve doğa yürüyüş grubunu" takip edip, etkinliklere katılabilirsin.
Bu pazar "Marmaris Cennet Adası" yürüyüşü var mesela. Ben katılamayacağım ama bir sonraki etkinliğe giderim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 2 Mart 2017; 9:18:9 > -
quote:
Sergiye katılmana ve beğenmene çok sevindim. Sağdaki Zafer gazoz içen benim oğlan.
Tebrik ederim... Bu fotoğrafınızı flickr'da da görmüştüm. Çok güzel bir fotoğraf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 2 Mart 2017; 9:11:0 > -
Teşekkür ederim @jiddi.
An fotoğrafı idi, ışığın konumu modelin yönü çok iyi denk geldi. Duygu da olunca ard arda birkaç kare yakaladım.
En iyisi bu idi bununla katılmak istedik.
Canon 18-55 is stm fotoğrafıdır.
Fotoğraf linki
https://500px.com/photo/182963255/zafer-by-bi-%C3%9Cnl%C3%BC?ctx_page=1&from=user&user_id=16552329
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 2 Mart 2017; 9:17:4 > -
Hocam bende de oly 12-50 var bu lens hakkında ne dersiniz? Optik kalitesi nasıl -
quote:
Orijinalden alıntı: eyozgurluk
Hocam bende de oly 12-50 var bu lens hakkında ne dersiniz? Optik kalitesi nasıl
Daha birkaç haftadır kullanıyorum, ebat harici gayet memnunum.
Odaklanma çok hızlı. Sistem aynasız olduğu için bu cihazdan mı lensten mi tam bilemeyeceğim, sanıyorum gövde kaynaklı.
Makro modu çok başarılı.
Ez zoom zaten ayrıcalık.
Diyafram en açık halindeyken bile keskinliği max olan bir objektif.Yine aynasız gövdenin avantajı.
Suya toza dayanıklı daha ne olsun.
Sadece 50 mm zoomda manzara fotoğraflarımı pek sevemedim biraz puslu gibi. Portreler iyi ama . Pek belli olmuyor. Genişleyen odak uzaklıkları gayet tatminkar.
Ha birde bugün keşfettim manuel odaklanma çok hoş değil, çok fazla döndürmek gerekiyor, daha hassas olabilirmiş.
Herşeye rağmen gayet memnunum, 12-40 f:2.8 proya gerek var mı bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 3 Mart 2017; 0:10:15 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Elimde em5 ve 4 lens vardı , em5 ve 2 lensi sattım 2 gün önce. Ama çok uygun fiyata em5+ oly 12-50 gördüm ilanda ve aldım. ürün sıfır gibiymiş gerçekten. Aslında sistem değiştireyim diyordum ama yine em5 ile devam galiba. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: eyozgurluk
Elimde em5 ve 4 lens vardı , em5 ve 2 lensi sattım 2 gün önce. Ama çok uygun fiyata em5+ oly 12-50 gördüm ilanda ve aldım. ürün sıfır gibiymiş gerçekten. Aslında sistem değiştireyim diyordum ama yine em5 ile devam galiba.
Sattığınız ekipmanı geri almış gibi olmuşsunuz.
İyi günlerde kullanın.
Fotoğraflarınızın rengi biraz cansız.
İnfo ekranından(ok tuşuna basınca) modu standart yerine, 2vivid yapın. Daha sonra contrast, keskinlik ve doygunluğu +1 yaparak deneyin. Farkı görün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
OM-D E-M10 + 14-42 R II çöp lens ile çekiyorum...
Rafting with canoe by Ciddi iyi1i, on Flickr
... ve satıyorum !..
-
Nikon D3300 + 18-55 çöp lens ile
Aslı burada :https://flic.kr/p/RWvgyn
Aynı ekipmanla
Köln by Night by Alexander Wernecke, on Flickr
Berliner Dom by Alexander Wernecke, on Flickr
Berlin by Alexander Wernecke, on Flickr
Wiesbaden by Alexander Wernecke, on Flickr
Wiesbaden by Alexander Wernecke, on Flickr
Darmstädter "Fünffingerturm" by Alexander Wernecke, on Flickr
Frankfurter Skyline by Alexander Wernecke, on Flickr
-
Çok güzel fotoğraflar.
Geçen olympus makine eğitiminde konuşuldu.
Dipnot geçeyim, bu ışıkların olduğu gibi yansıması için white balansı güneşli konumunda tutmak gerekiyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamil arkadaşımızın bakış açısından Olympus E-M10MarkII + OLYMPUS M.12-50mm F3.5-6.3 kit lens ile çekilmiş birkaç örnek
_3100075 by kamil küçük, on Flickr
P3100131 by kamil küçük, on Flickr
P3100115 by kamil küçük, on Flickr
-
Bu kadar güzel renklerin altında kontrast oluşturayım istedim.
Ayrıca o bayrak fotoğrafında, sizin belirlediğiniz renklere göre, cihaz kendisi ayırıyor. Ek bir program, makineye ayrı bir uygulama satın almanıza gerek yok.
olympus 12-50
Domino by Bi Ünlü, on Flickr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 11 Mart 2017; 0:16:59 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X