Şimdi Ara

18.000'e Alınabilicek En Spor Araba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birde stilolara bak istersen bu paraya rahatlıkla 2005-2006 modellerini bulabilirsin üstelik bayağıda donanımlı oluyorlar
  • Fiat-reno falan bırak dostum
    Seat İbiza bak derim
    Wv grubu audi ve vw parçaları 1.4 motoru ile az yakan dizeli lpg den bile az yakıyor yoltutuşu müthiş sınıfında lider içi geniş ve yüksek torku sayesinde yokuşlarda 1.6-2.0 arabaların yanından hızlanarak geçersin
    alırsan signo donanımlısı
    full+full 'dur.. di,jital klima airbag hız sabitleyici 4cam otomatik, sağlam
    eksiksiz bir araç
    araştırr

DİZEL
    http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_kacmaz!!_emsalsiz_sahibinden_orjinal_servis_bakiml-72WQQaXQQ17580033WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/1_4_tdi_s-rider_2006_model_82000_km-68WQQaXQQ16675703WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/75_000_km_de_hatasiz_super-33WQQaXQQ18524828WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_full_orjinal_2003_model_dizel_ibiza-15WQQaXQQ18194132WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

quote:

Orijinalden alıntı: aya

bunlar spor mu şimdi? sedan olunca aile arabası, hb olunca spor mu oluyor?

yani

* linea olunca aile, grande punto olunca spor,
    * bora olunca aile, golf olunca spor,
    * pug 307 sedan olunca aile, pug 307 hb olunca spor,
    * astra sedan olunca aile, astra hb olunca spor,
    * megane 2 sedan olunca aile, megane 2 hb olunca spor mu oluyor?

motorlar aynı, teknik özellikler hemen hemen aynı, yol tutuş aynı, arada bir tek 5. kapı farkı olunca spor mu oluyor? bence siz bu "spor" kavramınızı yeniden gözden geçirin. bu arabalara "spor" deyip, gerçekten "spor" otomobillere hakaret etmeyin...

çok bilmiş.Bravo çok aydınlandık..

ne güzel, aydınlatabildiğime sevindim. spor araba kullanıyorum ben, çok ya da az bi şeyler bilirim, sizin de çok bildiğiniz konular varsa siz de bizi aydınlatın. aydınlanmaktan da aydınlatmaktan da keyif alırım, her iki konuda da komplekslerim yoktur...

• Farklı bi konu açmadan forumda kirlilik yapmadan kendi başlığımda şöle bir soru sorim ozman arkadaşlar;
    1-Tavan hariç Full boyalı bir araba almak ne kadar mantıklıdır.Özellikle araba temiz gözüküyorsa burda kastım yalnız eskiyip boyanmış anlamında değil yeni model 2004+ arabalar için soruyorum?
    2-Ben Bilecik'de yaşıyorum bilenler vardır mutlaka küçük bi ilimiz.Yani bazı arabaları beğeniyorum internnetten boyalı arabalar ve satıcılar renk tutturmak için full boyandı falan diyo?Bunlar için burdan kalkıp uzak yerlere gidilirmi? Serviste yapılacak olan expert ne kadar güvenilir bu konuda?

Yardım ederseniz çok sevinirm arkadaşlar bu konuda mutlaka tecrübesi olan vardır.
  • seyhanozkan,

öncelikle bende tam senın bütcendeydim ve bu modellerin hepsine baktım, tavsiyem seat ibiza ları araştır, sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım..

gelellim soruna;
    şaibeli arabalardan uzak durmak lazım araç alırken araba kadar sahibinede bakmak lazım,(galeriden alma) titiz mi adam ne iş yapıyor,
    memur, öğretmen, doktor, araçları gerçekten temiz ve bakımlı olur... tam karar verdin zaman aracı mutlaka ve
    herşekilde teknik servise götürüp " ben bu aracı almak istiyorum, inceleyin" dediğinde
    kaportacı ayrı motorcu ayrı bakar aracı kaldırırlar 30 dakika içinde herşeyini sana söylerler, 75-100 tl nı alırlar böylelikle aldatılmasssın ve aldıktan sonra sanayide şok yaşamazsın..

gelelim boya konusu araçlarda 1-2 boya normaldir
    ama tümü boyandı deniyorsa ben olsam fotoğrafı var mı derim? ki titiz adam çeker koyar kenara
    kimsede 1-2 parça için dolayı tüm aracı boyatmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 25 Kasım 2009; 16:08:01 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.