Şimdi Ara

1798 TL Candy 5 Prog. Bulaşık Makinesi/849 TL Flavel 85L Buzdolabı/1699 TL SEG 7KG Çamaşır Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• memleket Afganistan pakistan oldu ileri gideceğimize hint fakirliğine gidiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEG A++ olsa neyse de D olması elektrik çok tüketir. Almam gerekiyor çamaşır makinesi ama şu ara onlarda uçmuş durumda maalesef. 2008 yılında aldığım ve şuan bozulan makinem bu SEG ten daha üst model bu arada, hala neden üretiyorlar anlamıyorum. Teknolojide herşey çağ atladı, TV, telefon, laptop vs. ama çamaşır makineleri 20 senedir aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 16 Ağustos 2021; 16:58:3 >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt

Etiiket sınıfı değişti hocam artık A++ diye bir sınıf yok. Yenilere bakın B sınıfını bile zor görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 849 TL Flavel FLV-1090 Büro Tipi Buzdolabı (85L)

Bundan ofise aldık 2-3 ay oldu, çok güzel sessiz bir ürün. arçelik servisleri bakıyor, tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadir_bado

849 TL Flavel FLV-1090 Büro Tipi Buzdolabı (85L)

Bundan ofise aldık 2-3 ay oldu, çok güzel sessiz bir ürün. arçelik servisleri bakıyor, tavsiye ederim.

bu ürünün açıklama kısmı aldatıcı. çünkü dondurucu bölümü diye bir şey yok saçma sapan bir bölüm yapmışlar her tarafı açık.

• Dogecoin kullanıcısına yanıt

Bu ilandaki hangisi hocam enerji tüketimi olarak iyi mi kötümü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hocam etiket değerlerini bulamadım o yüzden çeviremedim eski sisteme. https://www.epey.com/camasir-makinesi/seg-scm-7101.html ama bu sitede a++ olarak gözükmekte.

• Dogecoin kullanıcısına yanıt

Yeni sistemde A+++ şuan C olup A++ D mi oluyor acaba? A101 sitesinde D yazıyor.

Değişiyor hocam yeni sistem 100 yıkamayı baz alıyor, eski sistem 1 yıllık kullanımı baz alıyor. O yüzden direkt eşleşmiyor. A++ D ye denk gelirken, A+++ C ye de gelebilir B yede hesaplamadan birşey diyrmem bende çok detaylı bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Bu ilandaki hangisi hocam enerji tüketimi olarak iyi mi kötümü?

İlandaki yaramaz, alacaksanız inverter motor makine alın, hem sessiz hem max verimlilik

• Tavsiyen varmı Mutlu kardeşim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 17 Ağustos 2021; 1:52:0 >

Altus 8103 md

• https://www.hepsiburada.com/vestel-cmi-76101-7-kg-1000-devir-camasir-makinesi-pm-HB000011TTKJ

Bu nasıl? Altusa baktım ederinde değil gibi fiyat çünkü o fiyata Electro Lux felan var.

• quote:

https://www.hepsiburada.com/vestel-cmi-76101-7-kg-1000-devir-camasir-makinesi-pm-HB000011TTKJ

Bu nasıl? Altusa baktım ederinde değil gibi fiyat çünkü o fiyata Electro Lux felan var.

Linkini attığım makine son teknoloji, markaya takılma.

• Altus markasına pek ılımlı bakamıyorum ama sanırım benim attığım Vestel den iyi bu verdiğin link, peki şu nasıl parasının ederimi sence?

https://www.hepsiburada.com/electrolux-ew6f4923eb-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000CH43F

Vestel de inverter motormuş aslında alınabilir ancak ses konusunda vestel vukuatlı bir marka çamaşır makinesi işinde.

• 2008 de bir makine almıştık Vestel, 2 sene sonra motoru gitti ve yeni makine almak zorunda kaldık bende o yüzden çekiniyorum ama 13 sene geçti aradan şimdiki ürünleri nasıl bilmiyorum. Beko aldık 10 sene dayandı 1 hafta önce onunda motor gitti. Altus düşüneceğim ama bütçeyi az artırıp Electro Lux alsammı diye düşünüyorum o daha kaliteli sanki.

• quote:

Altus markasına pek ılımlı bakamıyorum ama sanırım benim attığım Vestel den iyi bu verdiğin link, peki şu nasıl parasının ederimi sence?

https://www.hepsiburada.com/electrolux-ew6f4923eb-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000CH43F

1000 lira farka değmez. Makine iyi ama altus dan çok daha iyi falan değil. Altus zaten arçeliğin alt markası üretim birebir aynı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.