arkadaşlar sırt dayamalı sandalyelerin rahat olduğunu herkes biliyor ama dört sandalyeyi bir masanın içine koyup tek elle nasıl taşıyacaksınız bu setin amacı portatif olması az yer kaplaması yukarda arkaşlar dayanıklı modelleri örnek vermiş ama 450 tl bu ise bonus ile 160 tl ye geliyor |
179 TL joystar katlanır piknik/kamp masası seti çanta tipi “179tl” (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Megane alacak adama az daha koy passat al diyen abiler gelmiş.
Arkadaşlar bir ürün alırken herkesin alma amacı ve beklentisi farklıdır. Benim alma amacım yazın ayda yılda bir, masasız bir alanda iki lokma yiyip çay içmek istediğimde kullanmak. Üstünde dansöz oynatmayacagim. iki çocuğum var yemek müddetince o tabureler de otursa yeter. Ayrıca teleskobik sandalyemde var. Ihtiyaç olursa onuda kullanabilirim. Kilim serer yerede oturabilirim.
Ayda yılda bir lazım olacak bir ürün için yüksek rakamlar ödemeye gerek yok bence.
Ha profosyenel kamçısıysanız ne kadar ödeyeceğiz sizin bütçenize ve keyfinize kalmış.
E şimdi bunu almakla ben paramı çöpe mi armış oldum.
Eleştirirken biraz ölçülü olmakta fayda var bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitmete -- 8 Ocak 2021; 20:2:12 > -
senede 1 kere kullanacağım diye alırsanız seneye zaten kullanamazsınız. mdf kamp masası mı olur? su çeker zaten çürür. birisi yukarıda yazmış zaten kabarma var diye.
metal almanızı öneririm. şu an sağlam olabilir ama "özellikle" seyrek kullanacaksanız metal alın ömür boyu kullanın. sık kullanıyorsanız zaten eskitip atana kadar işinizi görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim fazla bir beklentim yok. Dolayısıyla 10 kere kullansam ödediğim parayı amorti eder. O da bana yeter. Benim çok para veripte pişman olduğum üründe oldu. Dolayısıyla önerilen 400 500 tl lik ürünleri tercih etmedim.
Ayrıca uygun muhafa edilirse mdfnin kabarması için bir sebep göremiyorum. Kullanmaya göre fark eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitmete -- 8 Ocak 2021; 20:25:10 > -
Oturaklar çok dandik. düz zeminde iyi olur muhtemelen. Piknikte toprağın üstüne koyduğumuzda dengesizlik varsa yamuluyir hemen bacakları. Masa güzel masayı sevdim.
-
MDF ler gidince 3 mm iki sac kaynatiririm demirci de bı sprey boya mis çok takılmayın herkes bütçesine baksın masa orta hali arkadaşlar sandalyeler yemek falan yer kalkarsın o kadar iş görür öyle ateş başında oturayım falan keyfin kaçar bana yeterli bi ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoby -- 9 Ocak 2021; 8:9:36 >
Birara 350 leri görmüştü fiyatı . Bizede çok lazımdı . Kullanan arkadaşlar varmı 7 8 kullanımdan sonra çökme oluyor masada diye yorum vardı . Alan kullanan deneyimlerini paylasabilirse memnun olurum. -
-
-
Paylaşım için teşekkürler, yorumlar oldukça iyi görünüyor. Siparişi verdik bekliyoruz :) -
Masa tenisi bile oynanır :) -
Bimden 90 tl aynısını aldım bim getirdiğindeki fiyat ta 180 tl idi -
Eee indirim süresi bitmeden zam yapmışlar. Geri sayım devam ediyor bu nasıl iş?
-
Ben ürünü iade ettim. Bu masada oturmak yerine bagajda bir kilim bulundurun o kilimi serin, üstüne oturun. toprakla yakın olun daha iyi. Masa güven vermiyor. Tabureler zaten uzun süre oturmak için tasarlanmamış. Ürünü bağaj da bırakırım, lazım olunca kullanırım dedim ama bagajd kalsa kendi kendine dağılacak. Üstüne eşya konmaz vs.. 180 tl çöpe gitmesin dedik...
Banada hemen ertesi gün geldi yalnız aracım opel corsa d bagajına sığmadı şirketten bir arkadaşa sattım ürünü masası fiyatını göre kalitesi iyi ama tabureler çok kötü rahatsız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X