Bunu almak pişmanlıktır. Bir kere sırt dayaması yok. sırtını dayamadan keyifle oturamazsın. Gidin koçtaştan 55-59liraya sandalye alın. masa da var katlanır. aynı set 300 küsüre gelir ama daha mantıklı. |
179 TL joystar katlanır piknik/kamp masası seti çanta tipi “179tl” (3. sayfa)

-
-
bir yıldır kullanıyorum, gayet iyi, diğerlerine fazladan para ödemeye gerek yok. sadece tabureler çok rahat değil onun yerine katlanır sandelye alırsınız tabureleri de ayak uzatmak için kullanırsınız.
geçen sene 169 TL'ye almıştım. bu fiyata alacak olan varsa kaçırmasın.
-
Çanta şeklinde katlanan masa arıyordum kaptım birtane tek düşüdüğüm katlanır kamp sandalyesi ile olur mu masa alçak kalmaz umarım kullanan arkadaşlar bilgilendirirse iyi sevinirim.
-
Aldim 1 adet. Koyde tam piknik icin. Tabure fiyati tek basina 20 lira vardir. 80 tabure tutsa 100 masa tutuyor
Tlnin acinasi halinde masa icin iyi fiyat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargoya vermişler hemen
quote:
Orijinalden alıntı: HeradodÇanta şeklinde katlanan masa arıyordum kaptım birtane tek düşüdüğüm katlanır kamp sandalyesi ile olur mu masa alçak kalmaz umarım kullanan arkadaşlar bilgilendirirse iyi sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ölçü bundansa süper -
Ölçülerden yana sıkıntı yaşayacagımızı düşünmüyorum.bir yerlerde bahsedilmişti yanılmıyorsam masa ayaklarınının yüksekliği ayarlanabiliyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de bunun mantığı tüm ekipmanin tek çantaya toparlanabiliyor olması. Al çantayı at arabaya, çantayı açınca sana 4 tabure bir masa. Çok pratik.
Ben de aldım 1 adet. Teşekkürler bilgilendirme için. 3 tane sırt dayamalı kamp sandalyesi de var. Bagajda onlar da oluyor. Tabure istemeyene sırt dayamalı kamp sandalyesi vericez artık
-
amatör eğlendirir.
https://www.hepsiburada.com/nurgaz-katlanir-kamp-masasi-p-HBV00000JEV6S?magaza=KılıçAslan%20Ticaret
Tabureleri önemsemeyenler için alternatif olabilir, bana daha sağlam gibi geldi. Yorumlar genel olarak olumlu. Sağlam ve sallanmıyor demişler. Konudakinden biraz daha ufak ama yorumlardan birinde 4 kişi rahat oturur diyorlar.
Bir yorumda da köşeleri birleştiren dirsek kırılmış fakat alüminyum doğrama-çerçeve yapan yerlerde veya en kötü yapı marketlerde o dirseklerden vardır diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 8 Ocak 2021; 10:29:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu fiyata Profesyonel alternatif varsa bekleriz..
MDF'ler çok ince. 2,5 lt falan kola koysanız merkeze esniyor. Ek olarak bagaja koyarken dikkat etmeniz lazım üstüne bir şey koyarsanız falan delebilirsiniz.
-
-
sağolun zabah zabah zarara girdik
-
Sağlamlık dayanıklılık konusunda sizde nasıl etki bıraktı hocam? Fiyatın hakkını verir mi sizce? -
Rica ederim. Ayakları iki kademe yükselebiliyor, ürün gayet güzel görünüyor. Ben şansız biri olarak benim masanın üzerinde hafif bi kabarma var kararsız kaldım değişim konusunda... masa yüzeyine dikaikkatli bakmanızı öneririm. Mdf kısmı biraz daha kalın oluşaymış keşke
Çok fazla bir beklenti içinde olmayın bence, fiyatına göre idare eder. Çok sağlam olduğu hissi bırakmadı ama ne kadar dayanıklı olacağı kullanılınca belli olur. Masalar ortalama 100 150 civarı olduğu düşünülürse alinabilirligi var bence. Karar yine sizin. -
Kontrol ettim hocam. Benimkiler de bir sıkıntı yok. Kabaran yerin büyüme ihtimali var ise iade etmenizi öneririm. Fiyat değişmedi ise yeniden sipariş verirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X