Şimdi Ara

179 TL Electrolux EKF3300 Filtre Kahve Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 179 TL Electrolux EKF3300 Filtre Kahve Makinesi
    www.teknosa.com
    Electrolux EKF3300 Filtre Kahve Makinesi Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/electrolux-ekf3300-filtre-kahve-makinesi-p-120130486

www.gittigidiyor.com
    Electrolux EKF3300 Kahve Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/elektrikli-mutfak-aletleri/kahve-makinesi/electrolux-ekf3300_spp_24111?id=460472383

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Temmuz 2019; 16:21:40 >

• Çok benzer olanı Delonghi marka olanı almıştım 2 sene kadar oldu bu fiyatlara. Bir köşede duruyor insanın alışkanlığı varsa almalı yoksa koca makine mutfağı işgal etmesin diye kaldırıp bir köşeye koyuyor insan.

Paylaşım için teşekkürler
  • Arkadaşlar bu cihaz Türk kahvesi yaparmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assur -- 15 Temmuz 2019; 17:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay önce Amazondan 152 TL'ye almıştım.
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    memnun musunuz hocam?
  • rtscnmkhy R kullanıcısına yanıt
    Hediye almıştım kızıma. Kullanıyor, bir şikayetini duymadım.
  • Assur kullanıcısına yanıt
    no
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu makinelere kesinlikle gerek yok.

Starbucks’ tan 64tl ye porselen dripper alın.

Makinelerde kullandığınız 1x2 ya da 1x4 ebatındaki kağıt filtreler ile çok lezzetli kahveler içebilirsiniz.

• Assur kullanıcısına yanıt
    yok hocam bu başka bir kahve türü yapıyor özel kağıt filtreleri var kahveyi damıtıyor filtreden geçiriyor..

Türk kahvesi için Türk kahve makinası adıyla makinalar var.. arçelik telve ve arzum okka tavsiye ederim ama çok pahalı ya elektrikli cezve kullanın ya da en iyisi büyük bir bakır cezve alıp yapın daha maliyetli olması için..
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Bende var, orası öyle de bu makineye suyu koy kağıdı koy kahveyi koy bitti. Kahve hunilerini yıkaması bir dert, suyu ısıtıp başında süzülmesini beklemek bir dert. Bu makineler hem sıcak da tutuyor. Ben evdekini ofise götürdüm, şimdi de eve zaman ayarlı bir filtre kahve makinesi alacağım.
  • French Press berrak kahve sunmadığı için bu yönteme geçtim.

Bende de Tefal’in makinesi var kardeşim bir heves almış evde süs olunca bana hediye etti. Hatta şu an o kahveyi yudumlayarak yazıyorum.

Makineler evde çok kişi kahve tüketiyorsa uygun. Ofiste, öğretmenler odasında vb kullanım için keza öyle.

Tek kişi için şahsi görüşüm makine kesinlikle gereksiz.

Aynı kağıdı makineye de koyuyoruz. Kullanım sonrası onun temizliğide oluyor. Sürahi, damlatma bölümü temizliği vb. gibi.

Hario ürünleri pahalı bu dripper düz filtre kullandığı için filtreye ulaşmak çok kolay. Ardından bardağın üzerine damlatıcıyı sonra kağıdı koy ıslat, kahveyi koy kullan, durula tamam.

Elde kendimiz demlediğimiz için aromalar daha belirgin oluyor üstelik. Makineler suyu hep aynı noktaya döküyor.

Üstelik bu seromoni benim çok hoşuma gidiyor.

Almak isteyene saygım sonsuz. Ben pour over yöntemini belki bilmeyen vardır diye yardımcı olmak istedim.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 15 Temmuz 2019; 18:29:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.