Şimdi Ara

1780 rp tekno kumbara stokda saldır :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar 5500 oolmus puanı olan girip alabilir seri girin..

• Bu teknokumbarayı sadece ttnetliler yapabiliyor değil mi?
  • aynen oyle ev telefonunuz varsa puanınız varsa ttnetlı degılsenız yardımcı olabilirim rp alma konusunda
  • Bizim abonelik 2 yıldır var kaç teknopara birikmiştir.
    Mesela biz daha öncedende ttnetten kesip tekrar bağlamıştık sıfırlanmışmıdır.?
  • usta bılmıyorumda bizim telefon raat bı 10 senelık var 10k puan birikmis :D
  • teknoparaya nasl üye olunuyor hangi bilgileri istiyor?
  • 4500 dü 5500 oldu bendede tam 4700 var şanşıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekno kumbaraya uye olmak ıcın sadece ev telefonun sahibinin tc nosu yetıyor geri bilgileri kendın doldurabılırsın zaten :)
  • ben tanıdıkların puanından kullanmak istiyorum ne yapacağım. telefon numarası ve o kişinin tc si mi gerekli şifre almak için. şimdi yukarda gördüm sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 17 Temmuz 2014; 13:55:45 >
  • aynen oyle bu benım 4. alısım felan oldu baskalarının puanlarını kullanıorum genelde kumbaradan felan anlamıyorlar tabi akrabalarımdan rica ediorum zaten anında veriyorlar tc numarası ev telefon numarası yeterlı uye kaydı ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet07

aynen oyle bu benım 4. alısım felan oldu baskalarının puanlarını kullanıorum genelde kumbaradan felan anlamıyorlar tabi akrabalarımdan rica ediorum zaten anında veriyorlar tc numarası ev telefon numarası yeterlı uye kaydı ıcın

desene belese geldi rp ler :D
  • riot kazanmasın ya :)
  • haber verdiğin için teşekkürler bi adet kod aldım bende
  • quote:

aynen oyle bu benım 4. alısım felan oldu baskalarının puanlarını kullanıorum genelde kumbaradan felan anlamıyorlar tabi akrabalarımdan rica ediorum zaten anında veriyorlar tc numarası ev telefon numarası yeterlı uye kaydı ıcın

gerekli bilğileri dolduruyorum ama giriş yapmıyor? yok numara var hat sahibinin tc si var ama giriş yapmıyor. telefon numarasıda mı lazım müşterinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 17 Temmuz 2014; 14:13:15 >
  • hat sahıbının tc nosu hattın kendı numarası lazım
  • 7189 tekno para var yeterli değil diyor?
  • quote:

hat sahıbının tc nosu hattın kendı numarası lazım

şifrede hem harf hem rakam olması gerekıyormus ben sadece rakam anlamışım orayı. playstore den siparişi verdik bakalım bekliyoruz. ayrıca diğer hediyelere göre neden bu kadar yüksek puan alıyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 17 Temmuz 2014; 14:47:11 >
  • 2 gündür deniyorum bir türlü kayıt yapamadım sistemsel hata filan diyor
  • Şu sistemsel hatayı bir aşamadım
  • CUNKU cok alan var lol rp yi o yuzden yukseltmısler ferrari surusu yapıcam ya yakındır :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.