Şimdi Ara

175/65/14 hangi marka lastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    continental 360 lira
    michellin 420 lira balans ve takmak dahil fiyatları

siz hangisini önerirsiniz

• Arac palio mu? Ben yaklasik 6 ay once paliomun 4 lastigimi birden 165/75 r14 ile degistirdim.Lastikci Toyo tavsiye etti.Yumusak hamurluyu tercih ettim.Su ana kadar bir sikayetim olmadi
  • araç fiesta 1.4 dizel ben bu 3 marka arasında kararsız kaldım pirelli sert michellin biraz daha yumuşak continental ise en yumuşak ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 14 Temmuz 2010; 18:20:51 >
  • Conti, bende kendi aracımda Conti kullanıyorum ve memnunum ama 175/65/14 ebadında hiç kullanmadım ben markaya olan güvenimden dolayı Conti diyorum...
  • 3 yil ayni ebatta Fulda kullandim, yumusak bir lastikti cok memnun kaldim. Fiyati da uygun.

Pirelli alma, secenek sadece 3u ise Conti al.
  • bu 3 lastik arasında seçim yapmayı düşünüyorum . diğerlerine pek bakmadım açıkçası içimden benimde continental geçiyor pirelli sert diğerlerine göre en yumuşakı continental neyse continental alıyorum en son ona karar verdim yarın tekrardan yazarım yorumlarımı
  • Bizim Fiesta'da yaklaşık 35000km'dir Fulda takılı, ben pek tavsiye etmem. Eskiden Goodyear vardı, onlar iyiydi.
    Ben herhalde Continental alırdım, bizim konforsuz Fiesta'lara yumuşak lastik iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 14 Temmuz 2010; 21:30:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lastik markasına göre değil modeline görel alınmalıdır. bu yüzden direkt model önermek daha yerinde olur. sizin alacağınız boyutlarda en iyi seçenek şu anda pirelli p4 cinturato modelidir.
  • Benim aracımda kleber marka lastikler var. 185/65/14 ebatlarında. gerek ıslak gerek kuru zeminde çok başarılı buldum ben. nokian almazsam yine kleber alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 15 Temmuz 2010; 1:46:55 >
  • michelin enegy saver alın. En konforlusu bu ebatta odur. Ama kolay deforme olabiliyor. Bozuk yollara gelmez.
  • Michelin Energy Saver
    Yokohama C Drive
    Nokian H ...
  • benim clio da da bridgestone vardı 50.000 km zor dayandı kütük gibiydi

gittim michelin energy saver 175/65/r14 lastik aldım 70.000 km dir kullanıyorum ve kışa kadarda lastik almıcaz ve hala çok iyiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.