Şimdi Ara

170X6FB Nereden,kaça aldınız.??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 170X6FB alacagım.Kullanan arkadaslar çok sayıda oldugundan nereden kaça aldıklarını
    paylasırlarsa çok iyi olur.
    İstanbul için...

Cevaplayanlara tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmanvt -- 9 Ocak 2006 12:13:42 >

• Baska bir tavsiyede bulunayim, ben 170P6ES yi Markomdan almistim yaklasik 600 ytl civari, avantaji su DVI kablo da icinde geldigi icin fiyat X6 ya yakin olmakta, urun ise X6 dan dah aprofesyonel yukseklik ayari saga sola donme ve pivot fonksiyonu.. Umarim yardimci olur
  • BarCom sagolasın..Fakat ben bu aletin tipini çok begendim.
    Digerlerinin özellikleri beni pek ilgilendirmiyor.

Tekrar tşk..
  • 530 ytl..kadıköyden
  • quote:

Orjinalden alıntı: BarCom

Baska bir tavsiyede bulunayim, ben 170P6ES yi Markomdan almistim yaklasik 600 ytl civari, avantaji su DVI kablo da icinde geldigi icin fiyat X6 ya yakin olmakta, urun ise X6 dan dah aprofesyonel yukseklik ayari saga sola donme ve pivot fonksiyonu.. Umarim yardimci olur

peki kontrast oranı neden farklı;
    170x6 600:1
    170p6 500:1
  • ankaradan aldım ama yinede bilgilendirme amaç!Bikere x6 nın görüntüsü çok iyi tasarımı manyak zaten....585 ytl ye 12 taksitle aldım teknosadan...

Birde dokunmatik kullanıcı paneli de cabası.....yanda usb ve speaker çıkışıda iyi bi özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savage -- 10 Ocak 2006 19:23:17 >
  • 190x6 da çok ii diyorlar100 dolar fark war ama çok daha geniş ve güzelmiş.ben de bu ikisinden birini alıcam ama biraz fiyatının düşmesini bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi laptobu satın almalıyım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.