Şimdi Ara

17000 ytl ye kadar ford önerirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben alacağım foda lpg taktırmak istiyorum paramda 17000 ancak çıkar bana ford markası önerirmisiniz lpg ye en uyumlu kasaını lütfen....bu arada düşük kilometre bulmakta sorun galiba bu paraya...şimdiden tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminus41 -- 8 Eylül 2007; 12:28:30 >

• BEN 2001 MODEL FOCUS HEACBAK AMBIANT ALDIM LPG DE TAKTIRDIM SÜPRER OLDU CEKİŞİDE COK IYI.....16,5 ALDIM MEMNUNUM ......
  • focusun tüm modelleri lpgye uyumlu arkadaşlardan okuduğum kadarıyla. 15500 ytl ye focus bulup 1500 ytlyede lpg taktırmak istiyosun. bu fiyat aralığında düşük km.li 2000 model focus ghia bulabilirsin yada 00-01 ambiantede bulabilirsin...
  • mert kardeşim hangi tüpü taktırdın markası nedir yani kaç km de aldın arabayı arabanın rahatlığı nasıl yşkler
  • 2000 motorlu 2000 model bir focus bul , 14-15 e alırsın 1500 ytlye de bir zavolli taktırırsın , paran yeter.

unutma sihirli sayı 2000 ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay
    2000 motorlu 2000 model bir focus bul , 14-15 e alırsın 1500 ytlye de bir zavolli taktırırsın , paran yeter.

2001'ide güzel..
  • 2001 model 2000 hb focus varmı Mehmet abi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2000 motor hb yok.. ST var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurek -- 10 Eylül 2007; 16:01:08 >
  • fiesta derim..yakıtı az ekonomik,kullanışlı..
  • 2005 fıesta aldım 17'ye lpg ye falan gerek yok şehir içi 7 litre yakıyor zaten.)Memnunum...
  • evet aslında en iyi şık bu.
    üstün donanım ve motor keyfini daha ucuza alıp lpg taktırmak...
    özyürek arkdaşım kanıma girdi önümüzdeki aylarda taktırıcam lpg yi.

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

2000 motorlu 2000 model bir focus bul , 14-15 e alırsın 1500 ytlye de bir zavolli taktırırsın , paran yeter.

• http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1130504
    arkadaşım beğenirsen senin için görüşrüm tanıdığım bir abiin araba galeride fiyatta 16500 lur diyorlarçok temzi araba 63000 de beğenirsen özel mesaj atta görüşelim renk saks mavi parlatırsan güzel oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen
    evet aslında en iyi şık bu.

Daha taktırmadın mı sen.. İlk konuştuğumdan bu yana 2 depo benzin yakmışsındır.. Bu 300 lira yapar.. LPG'ye geçmiş olsaydın: 2 depo benzinle yapacağın işi 160-170 liralık gazla yapacaktın..
    Gitti 130-140 liran..
    Ben arabaya bazen benzin alıyorum.. Benzine verdiğim para gözümde o kadar büyüyor ki, Benzinle giderkende doları elime almış çakmakla bir ucundan yakmaya başlamışım gibi hissediyorum.. :)
  • maalesef önümüzdeki ay taktırıcam ödemelerim var...
    haklısın 2 depo benzinde en az 13ykr kaybım var.
    bu arada mailini aldım tekrar teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen
    evet aslında en iyi şık bu.

Daha taktırmadın mı sen.. İlk konuştuğumdan bu yana 2 depo benzin yakmışsındır.. Bu 300 lira yapar.. LPG'ye geçmiş olsaydın: 2 depo benzinle yapacağın işi 160-170 liralık gazla yapacaktın..
    Gitti 130-140 liran..
    Ben arabaya bazen benzin alıyorum.. Benzine verdiğim para gözümde o kadar büyüyor ki, Benzinle giderkende doları elime almış çakmakla bir ucundan yakmaya başlamışım gibi hissediyorum.. :)

• o paraya iyi 1 focus alırsınız 17bin ytl nakit ooo neler alınır 2003 model temiz 1 focus
  • Arkadaşlar 2000 motora lpg taktırmak nasıl oluyor? Vectra veya Passat gibi arabayı yüküyle beraber zorlanmadan çekebilir mi?
  • Vectra veya Passatıda arkasına bağla onuda çeker ..
    Şaka bir yana.. Hissedilir bir güç kaybı falan olmuyor arkadaşlar..
  • cevabını şok beğendim ve güldüm.
    tebrik ederim güzel bir özet olmuş...
    quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

Vectra veya Passatıda arkasına bağla onuda çeker ..
    Şaka bir yana.. Hissedilir bir güç kaybı falan olmuyor arkadaşlar..
  • abi ben çekmiştim zaten dediğin doğru :)
    evvelsi gün astra
    dün mercedes
    daha önceden bir golf
    kurtarıcıya döndük be yaw :) yolda kalan beni çağırıyor , tamirciden ucuza geliyormuşum ne edem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.