Şimdi Ara

17000 TL ye otomobil önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 000 Tl lik araç tavsiyeleri istiyorum. İstanbul'da oturduğum için yedek parça sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum.
    Aklımda focus 1 hb ler var, sahibinden gibi sitelerde 2000-20001 temizleri 16 000 TL den başlıyor.
    Olmazsa olmazım klima ve abs, çok fazla konfor meraklısı değilim açıkcası (zaten bu bütçeye de olmaz).
    Hb kasalara daha sıcak bakıyorum ama sedan'a da çok soğuk sayılmam.
    Neler önerirsiniz?

2004 1.6 comfort focus aldım arkadaşlar, ilgilenen herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Yetimoğlu_ -- 12 Mart 2013; 9:50:36 >

• up
  • up
  • citroen c3 dizel 2005 civarı uygundur.

düzeltme: baktımda beklenirse 2008 bile bulunabilirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Rind -- 11 Şubat 2013; 14:31:50 >
  • nissan almera ve aynı mazda 323f tavsiye ederim nasıl kullanırsan kullan bir ömür
  • Opel Vectra 2001 olabilir .
  • C3 küçük geliyor bana, içini bilmiyorum gerçi (mesela getz ile kıyaslandığında iç hacmi nasıl).
    Nissan Almera yı bende beğeniyorum, piyasası düşük sınıfına göre ama güzel araba. Kullanan var ise kıyaslama yapabilirse sevinirim.
    Yakıt durumları nedir, parçaları ve bakımları uygun mudur vb.
    Opel düşünmüyorum, 2001 kasası tutulan bir model ama temizini iyi fiyata buolmak zor, fiyatlar uçuk.
    Bunların içinde en son mazda düşünüyorum, sevemedim bir türlü mazda'yı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • volvo s40 2000 model 150 000 km civarı araç nasıldır sizce, bakımlı ve temizi kaça gider?
  • bmw e36
  • eger hb kasa uzun süre kullanmayı düşünürsen marka takıntın yoksa yakıt ekonomisi önemliyse 1.3 multijet motor ve sanzımana sahip tata vista az k.m. 2011 model lerini bulabilirsin benzinli versiyonu da var o da fiat aksamı daha ucuza gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8228

eger hb kasa uzun süre kullanmayı düşünürsen marka takıntın yoksa yakıt ekonomisi önemliyse 1.3 multijet motor ve sanzımana sahip tata vista az k.m. 2011 model lerini bulabilirsin benzinli versiyonu da var o da fiat aksamı daha ucuza gelir..

Marka takıntım yok ama antipati duyduğum markalar var, Tata'yı ocağıma sokmam
  • Fiat marea bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

Fiat marea bakın derim

Evet marea/brava da aklımda ki modellerden biriydi fakat vazgeçtim, temizini bulmak zor kimse satmıyor, satanlarda dünyanın parasını istiyor. 14 bine kadar temiz brava bulsam yapışırım ama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jölelibrokoli

quote:

eger hb kasa uzun süre kullanmayı düşünürsen marka takıntın yoksa yakıt ekonomisi önemliyse 1.3 multijet motor ve sanzımana sahip tata vista az k.m. 2011 model lerini bulabilirsin benzinli versiyonu da var o da fiat aksamı daha ucuza gelir..

tamamen tercih meselesi herkes kafasında ve hayalideki aracı alır.aradıgınız özellikleri barındırdıgı ve dizel multijet olması olması alternatif sebebi...

• quote:

quote:

quote:

tamamen tercih meselesi herkes kafasında ve hayalideki aracı alır.aradıgınız özellikleri barındırdıgı ve dizel multijet olması olması alternatif sebebi...

Aynen öyle kardeşim, kimsenin zevkine fikrine sözüm yok. Herkes keşke hayalinde ki aracı alabilse ama nerde.
    Bende hayalimde ki en yakını bulmaya çalışıyorum.

• quote:

17 000 Tl lik araç tavsiyeleri istiyorum. İstanbul'da oturduğum için yedek parça sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum.
    Aklımda focus 1 hb ler var, sahibinden gibi sitelerde 2000-20001 temizleri 16 000 TL den başlıyor.
    Olmazsa olmazım klima ve abs, çok fazla konfor meraklısı değilim açıkcası (zaten bu bütçeye de olmaz).
    Neler önerirsiniz?

16 bin liraya temiz focus bulursan hiç kaçırma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

quote:

17 000 Tl lik araç tavsiyeleri istiyorum. İstanbul'da oturduğum için yedek parça sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum.
    Neler önerirsiniz?

16 bin liraya temiz focus bulursan hiç kaçırma bence

Nasıldır focus'lar yakıt açısından. Bir abide s40 var, şehir içi lpg de 25 krş yaktığını söylüyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.