|
Selam. Elimde 12700f işlemci var. Anakartım da MSI PRO Z690-P. Yaklaşık 3 yıldır Dark Aquaforce 240mm sıvı soğutma ile kullanıyordum işlemciyi ancak on gün kadar önce pompanın bozulduğunu fark ettim ve stok fana geçtim. Masaüstünde 40-50 derece arası oynayan işlemci sıcaklığı oyunlarda yük altında 90-95leri görüyor ve performansı mahvediyor doğal olarak. Boost özelliğini kapatınca oyunlarda maksimum gene masaüstü değerlerini görüyorum ancak performans olarak kaybım çok fazla oluyor bu sefer de. Hele de Rpcs3 gibi emülatörleri kullandığı ve bu emülatörler de işlemciye yüklendiği için stok hızında hiçbir performans alamıyorum. Araştırdım, 3-4 bin lirayı sıvı soğutmaya vermektense kule tipi soğutucu nasıl olur acaba? Misal şu aşağıdaki ürün nasıldır, kurulumunu en evde kendim yapabilir miyim kolayca? Bu kule tipiler biraz büyük olduğu için ürkütüyor açıkçası. Dark Freezer X128, 2x12cm FRGB LED'li, Intel & AMD Uyumlu, 4pin PWM Fanlı, 6x Isı Borusu, Direkt Kontak İşlemci Soğutucu (DKCCX128) | Teknobiyotik https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x128-2x12cm-frgb-led-li-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-fanli-4x-isi-borusu-direkt-kontak-islemci-sogutucu-dkccx128.html?srsltid=AfmBOooaVtgbLkRY4TGQc3XjlGPvP__MEpNcOmXcuUlapXt3la2i72TL |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı