Ankastreden modeme yeni kablo çekmek istiyorum ankastre dolabı bu şeklide: ![]() 1.Direk 170 Reçber SL400 F/U23 PE Cat6 F/UTP 23AWG Poli Etilen Kablo 506026 kablo ile çekebilir miyim(https://www.zeybekmarket.com/cat6-f-utp-pe-23awg-recber-506026) yeterli olur mu? 2.Yada şu seti alsam 1 convertardan çıkan cat6 daki bakır kabloları ankastreye bağlasam diğerindekinide cat 6 dan çıkan uca RJ11 çakım modeme bağlasam olur mu? Fiber Optik Ethernet Media Converter 1000MBPS (Gigabit) 200M Fiyatı https://www.hepsiburada.com/fiber-optik-ethernet-media-converter-1000mbps-gigabit-50m-pm-HBC000007IXER![]() |
170 metre ankatreden modeme kablo çekme

-
-
merhaba,bu işten anlamam.ama temel bir şey vardır ne kadar doğrudan direk olursa o kadar az parazit olur.
saygılar.....................................
-
panoya bakınca iss tarafından dört port geldiği, son kullanıcı tarafında ise 2 portun kullanıldığı, dolayısıyla 2 portub ise boşta olduğu görülüyor. sigortanın hemen altında ise 2 sarı kablo var. acaba sol taraftan gelen kabloların soketleri bu noktada değişime mi uğruyor? anlaşılmıyor açıkcası. velev ki böyle ise senin bu iki uçtan birini kullanman gerekir diye düşünüyorum. sigortanın hemen altındaki bu iki sarı kablonun uçlarındaki soketlerin olduğu yere daha dikkatli bakabiliyor musun? aslında şunu yapabilirsin diyecektim ama önce ne tür kablo dolayısıyla ucunda hangi soketin olacağını bulmak gerekiyor. ben de bişi anlamadım bu panodan. karman çorban görünüyor.
belki de uygun kabloyu tespit edersen eğer, boştaki porttan yeni bir hat çektirmen daha iyi olabilir belki de. sorman lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 4 Temmuz 2025; 16:38:48 >
Benzer içerikler
- dns probe started
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- 1.1.1.1 dns
- sınırlı bağlantı ne demek
- modem ip adresi değiştirme
- hotspot ne demek
- wifi 8
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X