Şimdi Ara

17 yaşındayım sakal yok normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
12.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neredeyse bütün sınıfta sakallı var.Bende bıyık bile az.Çıkmadı gitti.Göğüslerimde de yok.Sorun bende mi acaba? Babam köse değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18'imdeyim durum aynı, takipteyim
  • ben kurtadam gibiyim boşverin güzel değil
  • jilet atıp sarımsak sür
  • Ben de hocanın "Bu sakal ne lan" demesini istiyom artık 9. sınıf elemanlarda bile var ben hala yumurtayım

Jilet atıyorum 1 yılı geçik.Yine de bişey yok.

• BENDEDE YOK 2 3 SENEYE ÇIAKR REYİZZZ
  • 17 büyük gösteriyorum bıyıklarımı 3 günde bir kesmem gerekiyo çok uzuyo çünkü çenemdede azıcık azıcık var çıksada olur çıkmasa da kesmesi ayrı bir uğraş... Jilet yöntemini bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...
  • benim sakalda bıyıkla birleşmiyor yaww
  • 15 yaşındayım;sakalımda var,göğüs kılımda var,hatta ss bile atarım

Zaten oldukça büyük gösteriyorum yaş olarak,genelde üniversiteli sanıyorlar,sakallarımı seviyorum

ergen gibi konusmus olabilirim,sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_bey -- 5 Ekim 2014; 23:37:36 >
  • Ne iyi işte Niye çıkmasını istiyorsun ki ?
  • 3 aya yakın zaman geçti hala tık yok arkadaşlar

• Git bir doktora görün durumun normal değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Git bir doktora görün durumun normal değil

Ne doktoru bakıyor ki bu duruma?

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

quote:

Tam emin değilim ama Dermatolog veya hormon hastalıkları uzmanına sorabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Tam emin değilim ama Dermatolog veya hormon hastalıkları uzmanına sorabilirsin

Telaşlanmaya başladım açıkcası.Sakal dışında heryerimde kıllanma var,cinsel bölgemde 12 yaşında çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Koltuk altım da da çok az da olsa var yine ama bu sakal harbi harbi 0.Çenede ve bıyıklarda seyrek seyrek çıkıyor.Görüyorum 8.sınıflarda bile itici gözükse de tüyümsü bıyık var

• quote:

Neredeyse bütün sınıfta sakallı var.Bende bıyık bile az.Çıkmadı gitti.Göğüslerimde de yok.Sorun bende mi acaba? Babam köse değil

Yasim 19 ayni durumdayiz. Surat ve gogus haricinde her yerde siyah siyah var sarisin oldugum halde. Sulalede kimse kose degil anne baba tarafi. Babamin 21 yasinda askerde cikmis bekliyoruz.

• quote:

quote:

Endokrin doktoru bakiyor. Endokroloji bolumu.

Ben hep yasitlarimdan 2 yil geriden geldim. Sesim lise 2 de kalinlasti. Bacagimda killar lise 2 de basladi cikmaya. Koltuk altimda ki killar da gec cikti. Gobegimde kil yoktu kiz arkadasimda bile vardi gobekte cizgi seklinde kil o yoktu. O da cikti 1 yil once. Gelisimim hala devam ediyor. Lise 1 de 165 boyum vardi suanda 186 yim yine en gec uzayan ben olmustum sinifimda.

Suanda cinsel organimda orman gibi simsiyah var koltuk altlarimda var bacaklarimda siyah siyah var gobegimde siyah var. Faullerde basladi 4-5 ay once uzatiyorum hic kesmedim baya uzadi favorilerimde. Tamamen genetik.

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Neredeyse bütün sınıfta sakallı var.Bende bıyık bile az.Çıkmadı gitti.Göğüslerimde de yok.Sorun bende mi acaba? Babam köse değil

Yasim 19 ayni durumdayiz. Surat ve gogus haricinde her yerde siyah siyah var sarisin oldugum halde. Sulalede kimse kose degil anne baba tarafi. Babamin 21 yasinda askerde cikmis bekliyoruz.

Ayak parmakları ayağın üstü bacaklar bacak arkası toto kısmı cinsel bölge,cinsel bölgenin üstü karnımın altından cinsel bölgeye doğru inerken hep kıllarım var benim de.Bel üstü için de sadece kollarımın üstünde var yoğunluk.

Göğüs ve suratta 0 denecek kadar az.Koltuk altımı da 2-2.5 yıldır 2-3 ayda bir ağdayla alırdım çünkü tüy tüy çıkardı

• Normal normal zorlamaya gerek yok bende 19da adam gibi çıkmaya başladı önümüzdeki seneyede artar büyük ihtimalle sonra uğraşıyorsun bırak geç çıksın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.