Şimdi Ara

17 yaşındayım sakal yok normal mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
12.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.5 yıl vücut geliştirme 1 yıl boks 6 yıl basket oynadım küçükken.Vg ve boks testosteronu arttıyordu yanlış hatırlamıyosam onlara rağmen bu haldeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Bilmedigin şeylere boş işler demek ne kadar basit.En iyi git yat yarın okuluna yetiş

Herkesi kendin gibi 15 16 sandin herhalde hadi işine bak millete de saçma sapan bilgiler verme ne demek yuzune igne batir sarimsak sur akilli olan boyle bise yapmaz doktora git sen bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvol3444 -- 22 Aralık 2014; 8:59:44 >
  • 22 yasındayım daha yenı cıkmaya basladı cıkar merak etme cokta ozenme ilk zamanlar iyide sonrası sıkıntı
  • 20 yaşındayım ancak sakal yok bıyık desen oda yok.Ama memnunum.
  • 15yasindan beri tiras oluryorum

• Yas18 orman resmen

• Benim askerden sonra cikmisti ve iyikide oyle olmus.

• Ben 23 üm bende de yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüysüzler sizi

• volvol3444 kullanıcısına yanıt
    Eğitim şart.Önce yorunları okuma sonra gel abicim hadi.Bu kadar cahil olmayın.Eskiden beridir yapılan bir uygulamayı sana öğretme görevine nayil olamam.
    Annene babana sarımsağı sor veya yaşıyorsa daha büyüklerine sor öğrenirsin.Sor ama sor.Bilmedeb gelip ahkam kesme

• quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Eğitim şart.Önce yorunları okuma sonra gel abicim hadi.Bu kadar cahil olmayın.Eskiden beridir yapılan bir uygulamayı sana öğretme görevine nayil olamam.
    Annene babana sarımsağı sor veya yaşıyorsa daha büyüklerine sor öğrenirsin.Sor ama sor.Bilmedeb gelip ahkam kesme

Bana koca kari receteleriyle konusma kardesim elinde bilimsel makalen varsa paylasirsin biz de ogreniriz
    ha bu bilimsel dedigim oyle hurriyet gazetesindeki yazilar degil ciddi ciddi universite arastirma sonuclari labaratuar sonuclari vs dir..

• Bole konular gordukce hayvan gibi sakalim oldugu icin sevinesim geliyor.

Yasim 20 5 senedir sakal var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.