Şimdi Ara

17 yaşındayım boyum kısa??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
13.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mavisever

Olabilirsin tabi..

Nasıl mı?

Boy uzatma teknikleri üzerine oluşturulmuş bu blogda yer alan ve boy uzatmayı garanti eden tek yöntem olan Boy uzatma formülü e kitabı ile..

Bence bir göz atmanda fayda var..

Bütün boy konularında aynı mesaj, bi bitmediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bende 17 yaşındayım boyum şuan 1:85 civarı 1:84 de olabilir bak neden böyle kaldım diyosun ya herkes birine çeker belliki annene çekmişsin ha ben kendimden bahsedeyim her gece yatmadan düzenli şınav mekik fln çekiyorum her sabah 6yumurta yiyrum rafadan 4beyazını 2sini tüm diğerlerinin sarısını dök yoksa hasta yapar ve şuan dediğim gibi boyum 1:85 kilom 75 kızlar hasta yumurta 1 numaralı aminoasit ve protein kaynağı her sabah affetme dayannn yumurtaya :)
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    sütün sindirimi çok zordur ve dolu mideyle uyumak büyüme hormonunun salgılanmasını azaltır, yatmadan önce özellikle içilen süt büyüme hormonunun salgılanmasını azaltır biraz araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigaram

sütün sindirimi çok zordur ve dolu mideyle uyumak büyüme hormonunun salgılanmasını azaltır, yatmadan önce özellikle içilen süt büyüme hormonunun salgılanmasını azaltır biraz araştır

Yav he he Binlerce uzman bilmiyor sen biliyorsun
  • bende 17 yasindayim 185 86 boyum var
    babam 176
    annem 164
    sulalede hic uzun yok.lise 1 baslangicinda 174 boyundaydim.Sonunda da 183 84 civariydim.1 sene icinde daha dogrusu ondan onceki senede
    de hergun yarim litreye yakin sut iciyordum.Hergun diyorum abartisiz hergun.Gunde 9 10 saat en az uyurdum.Sonuc hic memnun degilim keske 180 civarinda kalsaydim

• senin kafna iyi herhalde az araştır google'ye yaz gece yatarken süt içme ve büyüme hormonu falan bide gülen adma koymuş kendi haline gülüyorsun herhalde cahill

http://www.bod****tr.com/threads/growth-hormonu-s%C3%BCt-ve-s%C3%BCt-%C3%BCr%C3%BCnleri-kafam-kar%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1-s.27717/

al link az araştır bilgili kişilerin yazdıklarını bi oku bakayım cahil herif sonra gel milletle dalga geç
  • 16 yaşındayım boyum 1.63 boyundayım. Kilom 70 olmasına rağmen diğer arkadaşlarıma göre çok daha kilolu gösteriyorum. Benden daha uzunlar konuşuyorlar 80 kiloyum 75 kiloyum diye ama çok daha zayıf görünüyorlar ben ise tamamen boydan kaybediyorum. 82 kilodan 70 e kadar indim fakat yetmedi bana aynen devam spora
  • yaş benim de 17 boy 1.78 fazla kısayım
  • 15.5 yaşındayım boyum 1.73 geçen sene 160 dı

• yaş 15 boy 1.82 bu gidişle 1.95 hatta 2 filan olurum herhalde
  • NO SS NO Güven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 01 liyim

Boy 169-170 annem 163 bababm 175 pek umudum yok açıkçası
  • 17 yasında 177 idi şimdi 18'im 178. Ergenliğindeki gibi bir uzama bekleme artık. Uzasan da en fazla 2-3 cm.

• Öncelikle 175 kötü değil.
    Anne tarafındaki erkekler ne durumda?
    Ya da kardeşlerin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.