Şimdi Ara

17 yaşında dişim çekildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Hayır kırık yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguzhanp5 O kullanıcısına yanıt

    O zaman yok yere dişi çekmiş.Yapacağı iş çürüğü temizleyip dolgu yapmaktı.Yazık olmuş göz göre göre sağlam dişi çekmiş..

  • kunglao K kullanıcısına yanıt
    Ben 16 yaşındayım o bölüm ağrı hapıyoe normal mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-14E016876

    Ben 16 yaşındayım o bölüm ağrı hapıyoe normal mi ?

    normal dir dişiniz çıkacak benim 19 da çıkmıştı

  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Dişi kurtarmak varken...neden çeksin? :)))


    Son viraj kanal tedavisidir ve insanın kendi dişi gibisi yoktur. En kolayı uğraşmadan çekmektir...

  • doktora gitme nedenin diş ağrısı falan mıydı

  • flashchuck kullanıcısına yanıt
    Evet dişim ağrıyordu baya .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gulivers1 kullanıcısına yanıt
    Bazı dişçiler kanal olmayacak kurtarılamayacak dişe kanal yapıyor para almak için .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim cürük diş kokünü eritmiş çok eski bir çürüktü doktor kanal tedavisi yaptı diş köklerime 4 adet igne tarzı çubuk taktı üzerinede dolgu yaptı bi 6 ay 1 sene kullanamadım o dişi kullandıgımda acayip acıyodu neyseki düzeldi keşke çektirmeseydin dişi tıp çok gelişti her türlü kurtulurdu o dişin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıtın için çok saol acı bir tecrübe edinmiş oldum şuanlık yapacak bir şey yok :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Bunu ilk defa duydum:))) Kanal olmayacak diş zaten çekilecek diştir. Nasıl kanal yapar anlamadım!!! Dişi çekince de para alır ve üzerinde bide implant yapar ve üzerine bide kaplama yapar yani daha çook para alır... yani bana mantıklı gelmedi dostum

  • Gulivers1 kullanıcısına yanıt
    Başınıza gelirse duyarsınız inşallah . Başınıza gelmesi ümidiyle .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Yani demek istiyorum ki öyle bi şey olmaz!!!! Suriyeli doktora yada merdiven altı bi yere gittiysen başına gelmiştir. Benim başıma gelmez...eminim..


    Senin art ve pis niyetinden dolayı başına gelmiş belli

  • Gulivers1 kullanıcısına yanıt
    Benim başıma gelmedi allaha şükür . Tanıdıklarımın başına geldi ordan biliyorum . İstanbul fulya da çok lüks yerlere suriyeli merdiven altı diyorsanız bilemem .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde başka doktora gitmeliydiniz, önce bir röntgen çektirmeliydiniz. Dişi direkt çekmek yerine, dişi temizleyip köküne vida yerleştirip üzerine kaplama yaparak daha uzun yıllarda kullanabilen tedaviler vardı. Sağlam dişi ziyan eden sığır doktorlarda gördüm.


    Edit: evet altta uyuz uyuz yorumlar gelmiş bi bitmediniz falan, burası diş hekimleri forumu değil halka açık forum, tabiiki ben bilemem tam olarak ne olacağını kendi vatandaş deneyimime göre fikir veriyorum önce başka bi doktora git röntgen çekil falan diye. Kendi deneyimlerimde pek çok dişime kaplama yapıldı uygun gördüler yaptılar bende kullanıyorum, bazı başka sığır diş hekimliği okumuş hemtürleriniz ise, hiç röntgenle falan bakmadan katlettiler sağlam dişlerimi, para kazanacaz diye zamanında!


    diş hekimliği okuyorsunuz halktan biri bi fikir verdi deneyim aktardı diye ezik egolu büyüklenmek zorunda değilsiniz buradan!..  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 21 Ocak 2021; 14:28:47 >




  • boşuna 5 yıl diş hekimliği okuduğumu anladım şu konuda yazanları görünce, çekim endikasyonu kt endikasyonu veren verene biri de post yapmış üstüne de kaplama koymuş, bi bitmediniz...

  • arsızdentist kullanıcısına yanıt
    Yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz işin içinde tabiri caizse kaşarlaştığınızda 3 ayrı doktorunda 3 ayrı teşhis koyup tedavi etmeye çalıştığını göreceksiniz . Size şurdan bir örnek vereyim arka dişlerimden birinde ağrı vardı , kendi doktorum tatildeydi bende 2 ayrı tanımadığım doktora gittim , 1 tanesi direk çekelim sonra implant yapalım dedi , diğeri kanal tedavisi yapalım ve diş kokünde kist var cerrahi müdahale ile alalım dişin üstüne pim takıp kaplama yapalım dedi , ben kendi dişçimi bekledim hiçbir işlem yaptırmadım , kendisi geldiğinde panaromik çekti kökte kist olmadığını sadece iltihap olduğunu söyledi antibiyotik verdi 10 gün sonra gittim rontgen çekti kanal tedavisi yaptı tekrar kanala bişey sokup yeniden rontgen çekti ve geçici dolgusunu yaptı yolladı sonrada normal dolguyu yaptı , 4 senedir sıfır sorun .
    O yüzden insanların tecrübeleri bilgisi çok farklı oluyor . Tıpta malesef tek doğru yok ya da tıpçıların bazıları doğru değil .




  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Sanırım dediğimi yanlış anlamışsınız konuda akıl verenlerin %99’unun diş hekimi olmadığını düşünüyorum, bizim insanımızın bilmediği branş nadirdir yeri gelir dişçi olur yeri gelir doktor olur gerçek dişçiyi veya doktoru yargılar üst düzey bilgisiyle, 3 dişçi değil 10 dişçi 10 başka plan çıkarabilir size hatta bunlardan bazıları dişçi diye düşündüğünüz teknisyenler bile olabilir ne yazık ki ve bu teknisyen güzel konuşmasıyla sizi çok iyi kandırabilir, ayrıca tek doğru olmadığını bilecek kadar kaşarlaşıp mezun oluyoruz genel olarak

    bu arada “biri de post yapmış üstüne de kaplama koymuş” diye bahsettiğim şeyi görmek için ilk cevabımın üstündeki yazıya bakabilirsiniz, Makina Yüksek Mühendisi olunca dental tedaviler konusunda insanları bilgilendirme yetkisi olmadığını biliyordum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsızdentist -- 19 Ocak 2021; 11:29:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsızdentist kullanıcısına yanıt
    Doktora gitmeden önce google dan hastalığını tedavisini öğrenip doktora sadece onay almak ve ilaç yazdırmak için giden bir toplumdan bahsediyoruz :) bence çok fazla bişey beklememek lazım :) eve temizliğe gelen ablanın implant markası önerdiği bir ülkede yaşıyoruz :)
  • Diş hekimliği 3. sınıfım. Bu konun açıldığı zaman eski hesabım vardı o zaman yarım doktor candan eder diye düşünüp cevap yazmaya çekinmiştim yanlış bir şey yazmayayım diye. Fakat bakıyorum alakası olan olmayan herkes yazmış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.