Şimdi Ara

17 yaşında dişim çekildi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    hocam neden çektiriyorsunuz benimde daha yeni yeni çıkmaya başladılar korkuyorumi inanın herkes bu dişlerle ilgili tüyler ürpertici şeyler anlatıyor :(

  • suicidalMert kullanıcısına yanıt

    2 tanesini ameliyatla çektiler 1 tanesini normal. Hocam çürüktü bir de yamuktu diğer dişlermi sıkıştırıyordu. Çektirdim hepsini kurtuldum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsızdentist kullanıcısına yanıt

    Evet, Burası diş hekimleri forumu değil halka açık forum, tabiiki ben bilemem tam olarak ne olacağını kendi vatandaş deneyimimi aktarıyorum sadece önce başka bi doktora git röntgen çekil, bak bana çekmek yerine kaplama yaptılar, belki sizede uyardı bir de başka doktor görsün, tek düze giden doktor yerine diye falan. Halka açık forumdamuhanbbet amaçlı bi konu gördüğümüz zaman ne dememizi bekliyorsunuz!? Kendi deneyimlerimde pek çok dişime kaplama yapıldı uygun gördüler yaptılar bende kullanıyorum, bazı başka sığır diş hekimliği okumuş hemtürleriniz ise, hiç röntgenle falan bakmadan katlettiler sağlam dişlerimi, para kazanacaz diye zamanında!


    Diş hekimliği okuyorsunuz halktan biri bi fikir verdi kişisel deneyim aktardı diye ezik egolu büyüklenmek zorunda değilsiniz buradan!..  Aman fırsat kollayın laf sokmak için birisi muhabbete katılınca  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 21 Ocak 2021; 14:32:57 >




  • sight S kullanıcısına yanıt

    keşke mesajınızı değiştirmeseydiniz veya ekran görüntüsünü alsaydım yazdığınız şeylerden örnek verecektim, dişin köküne vida yerleştirmesi gerektiği yönünde bir yorumunuz vardı hatırladığım kadarıyla bu yüzden bi yorumumda bundan bahsetmiştim, siz deneyim aktarmaktan ziyade bir tedavinin yapılması gerektiğini belirtmiştiniz, mesajınızı değiştirme konusunda ise açıkçası 1975'li bir büyüğüme bunu yakıştıramadım ve profilinizdeki bilgilerin sahte olduğunu düşünmeye başladım..


    vakayı bilmeden ve hekimin de görüşünü dinlemeden tek taraflı olarak birilerine ''sığır'' demeyi ben uygun bulmuyorum, ancak işini doğru yapmayan sizin tabirinizle ''sığır'' insanlar her alanda var dişte de var makine mühendisliğinde de öğretmenlikte de.. ayrıca sığır diye nitelendirdiğiniz insanın kesin diş hekimi olduğunu nereden biliyorsunuz? dişçilik yapmaya çalışan bir sürü diş teknisyeni var piyasada haberiniz var mı bundan?


    halktan biri bi fikir verdi dediğiniz sağlık alanı, verdiğimiz fikirlere dikkat etmemiz lazım, bunun bir başka türü de al şu ilacı kullan iyi gelir diyen insanlar. klasik Türk insanı işte her konuda bi fikrimiz var genelde. benim dediklerim işime karışan insanlara karşı ve bu gayet doğal bişey, siz bunu ego veya laf sokmak olarak görüyorsanız bilemiyorum sorunu yanlış yerde görüyosunuz bence





  • arsızdentist kullanıcısına yanıt

    Mesajımı değiştirmedim, aşağıda edit olan kısım sadece ekli olan kısım. Mesajımda teşhis koyma, ferman verme durumu yoktur, vatandaştan vatandaşa "başka doktorada git, başka tedaviler uygun olabilir, bak bana böyle oldu" ana fikri vardır. Bunun için hah işte fırsat, şunlarada bak yahu, diş doktoru değiller ama konuşuyolar diye insan aşağılamanız gerekmez. Gördüm bişey, boşlukla yazdım. Birisi şikayetini yazdığı zaman, doktor olanda aynı şekilde forumdan teşhisi koyamaz.


    Mesleğimi sorguluyorsanız özelden makina mühendisleri odası numaramı verebilirim, sorgulayabilirsiniz.


    90 ların ilk yarısında kasap bir doktor ve oğlu, dişlerimi parçaladı. Bugün bakıyorumda şimdi çok iyi doktorlarla çalışınca, o tam bir kasapmış, para için sağlam dişleri kesip üzerine kaplama yapmayı uygun gören, defalarca şişen yüzüme rağmen bir kere bile röntgen çekip dişin içini görmeye çalışmayan, hala da para almaya çalışan.. Alt dişlerimede sadece çapraşık olduğu için komple 4 lü kaplama yapmayı önerince artık kaçtım bi daha gitmedim.. Ne gerek var ortodontiye dimi kes sağlam dişi gitsin!.. Hala o alt dişleri bugün kullanıyorum.

    Kapı gibi bilinen tanınan doktordu o zamanlar! İşte bizim bişey bilmediğimiz çocukluk ergenlik zamanımıza denk geldi imkanlarda sınırlıydı.. Yaptıklarından dolayı bugün implant kovalıyorum tamda şu dönemde! E bişey görünce anılarımı hatırlayıp birkaç kelime yazabilirim heralde bi forumda..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 21 Ocak 2021; 19:22:47 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.