Şimdi Ara

17 Yaşında Body'e gitmek mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilek kalınlaştırmak ve kol güçlendirmek ayrıca karın ve göğüsleri sertleştirmek için işe yarar mı ?
    10 şınavdan başlasam 1 haftada 20 yi bulurum galiba
    mekikte 20 den başlasam 1 haftada 40-50 yaparım.
    işte 1 ayda
    40 şınav 50 mekiğe çıksam ve bunu hergün yapsam bi işe yarar mı ? mesela bunu 6 ay yapsam bi etkisi olur mu ?

• Sadece bir ay gittim, kol 33cm'di ilk gün. 1 ay sonunda 36.5-37cm gibi bi büyüklüğe geçti.(sıcakken tabi) Eğer kilon falan yerindeyse her türlü genişlersin, 5-6 ay sonra bam başka bir vücuda erişir proteinlerle takviye yapar, bilek milek değil ne varsa değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilekte kas yapısı olmadığı için genişlemiyor orası ama ön kol geliştirebilirsin tabi.

• Hayatinin en mantikli isini yapmis olursun
    Kesinlikle git

• dragonspirit kullanıcısına yanıt
    orayı genişletme yolu yok mu ?
    ince hoş durmuyor babamın dayılarımın falan hep geniş benimki dar yav
    yaşım 17 belki büyüdükce gelişir diyecemde
    ayaklar 44.5 numara boy 174 eller kocaman cavuşta büyük ama bilek küçük kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Sadece bir ay gittim, kol 33cm'di ilk gün. 1 ay sonunda 36.5-37cm gibi bi büyüklüğe geçti.(sıcakken tabi) Eğer kilon falan yerindeyse her türlü genişlersin, 5-6 ay sonra bam başka bir vücuda erişir proteinlerle takviye yapar, bilek milek değil ne varsa değişir.

Şu protein tozundan iyi birşeymiş gibi bahsetmeyin.Ölümden başka birşey değil.

• Mantıklı DEĞİL. 0 noktasından direk body yapmak vücudunu köreltir, hareket kapasiteni öldürür diyebilirim. Önce bedeninin kuvvetli olduğundan emin olmak için 1 sene fitness ya da fitnessi içeren bi spor yap. Kendi ağırlığının gerektirdiği antremanlara yoğunlaş ve sadece kendi ağırlığını kullanıyorsun diye küçümseme asla, çünkü inanılmaz zorluk dereceleri var ve sonu yok. Örneğin barfiks şınav mekik dips bunlardan bazıları ve sonu yok dediğim gibi.
    1 seneden sonra yeterince dirençli olduğunu düşündüğün herhangi bi zamanda body e başlamaya hazır olursun.. Keşke her spor yapacak senin gibi soruştursa. Millet genç yaşlı gidip kendini harcıyor resmen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

orayı genişletme yolu yok mu ?
    ince hoş durmuyor babamın dayılarımın falan hep geniş benimki dar yav
    yaşım 17 belki büyüdükce gelişir diyecemde
    ayaklar 44.5 numara boy 174 eller kocaman cavuşta büyük ama bilek küçük kalmış

Bilek güreşcilerinin antremanından yap.Örneğin el yayı sıkabilir veya bilek güreşi yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Sadece bir ay gittim, kol 33cm'di ilk gün. 1 ay sonunda 36.5-37cm gibi bi büyüklüğe geçti.(sıcakken tabi) Eğer kilon falan yerindeyse her türlü genişlersin, 5-6 ay sonra bam başka bir vücuda erişir proteinlerle takviye yapar, bilek milek değil ne varsa değişir.

O gerçek ölcü değildir,pump olmustur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam yaşı başla spor ama bu iş mekik şinavla olmaz.Spor salonu şart bir yerden sonra protein tozu aldın mı.O iş tamam
  • Wrutera kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam ayakta kalf kasının altı ile el bileği genişlemiyor ben de müzdaripim :(
    Ama ön kol çalışınca o kadar kötül durmuyor ince bilek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaş1234

Tam yaşı başla spor ama bu iş mekik şinavla olmaz.Spor salonu şart bir yerden sonra protein tozu aldın mı.O iş tamam

Şu protein tozunu iyi bir şey gibi tanıtmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 3 Ocak 2016; 22:02:19 >
  • protein tozunun ne olduğunu bilmeden atıp tutacaklar konuyu bulandırmasın lütfen
  • Yapma öyle bir şey. Kemiklerin daha yeterince gelişmiş değil. Body ye gidip kendini sakatlama veya kötüleştirme. Eve bir kapı barfiksi al. Barfiks-şınav-mekik üçlüsünü yap. Yaza kadar kendini geliştir yazın dışarıya çıkar muscle up falan yaparsın.

Edit: protein tozuna da başlama sakın yukardaki bazı arkadaşlar çok yanlış bilgilendirmiş. Zaten kaliteli bir salona gidip 17 yaşında body yapçam dersen yaptırmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andorid -- 3 Ocak 2016; 22:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

protein tozunun ne olduğunu bilmeden atıp tutacaklar konuyu bulandırmasın lütfen

Bosver hocam anlatamazsin bunlara konuya gelince basla tabi guzel kardesim fakat bilegini genisletemezsin on kol calis
  • Bilek genişlemez. Kemik yapısı önemli. Alttan kalinlasabilir.
    Protein tozu zararlı değildir.
    İlk yorum atanın sicakken dediği antremandan sonra. Kan dolaşımı fazla olduğu için şişiyor gerçek degil.

• Wüste kullanıcısına yanıt
    Ben iyidir demedim.Vucüd bir yerden sonra istiyor.Bilinçli kullanıldığı takdirde faydasını görücek.Ben bu konuyu çok araştırdım.Zaten bir kısım yararlı derken bir kısmı da zararlı diyor.
  • ben 17 yaşında başlamıştım tavsiye ederim boy184 kilo 76 ydım şuan boy 185 kilo 91

güçlenmek için diyorsan şimdi kas ile güç ayrı şeyler ha güçlendimmi tabiki ama bilek dedigin böyle genetik biraz benim orası ince yani biraz genetik orası aynı kalır
  • SO Falcon S kullanıcısına yanıt
    Başladığım zamandan itibaren, haftada 2 veya 3 kez pump yapıyordum zaten özellikle arka ve ön kol antremanlarında. O baya işe yaramıştı.

• Wüste kullanıcısına yanıt
    Dikkatli kullanıldığında her hangi bir yan etkisi yok, benim imkanım olmadı fiyat açısından almaya. Ama kullananlar arkadaşlar üzerinde etkisi gözle görülür derecedeydi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.