Şimdi Ara

17 Yaşında Biri Nerden İş Bulabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar dostlar 17 yaşındayım kimlikte 99'luyum yani ve 2 haftdaır iş arıyorum ama nerdeyse hiç bir yerde bulamadım Burger Kinge başvurdum bayan eleman lazımmış. mcdonalds ise interneti ilanları olduğu halde başvurdğum zaman elemana ihticamız yok diyip işe almadılar. Burda çoğu yere baktığım zaman hep bayan eleman arıyolar veya beden işcisi cafeleri dolaştım %90'ı bayan eleman ben nerde çalışabilirim samsunda yaşayıp bana yardım edebilecek varmı iş konusunda.

• Bayan Eleman neden?

Aklıma çok kötü şeyler geliyoo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayide bulabilirsin dostum

• Güç gerektiren işleri yapamıyorum. 2 Günde bir b12+d vitamini iğnesi vurlduğum için
  • +
  • Kardeşim çalışta imkamin varsa okumayı sakın bırakma.

• Toriko kullanıcısına yanıt
    Yok bırakmam zaten çalışma nedeimde bu istediğim bölüm baya bir ingilzice gerekiyor o yüzden lisans dersi alıcam ve baya pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytun55

Yok bırakmam zaten çalışma nedeimde bu istediğim bölüm baya bir ingilzice gerekiyor o yüzden lisans dersi alıcam ve baya pahalı.

starbuck burger king tarzı yerleri denedin mi

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende 17 yaşındayım eylülde gircem 18 e.2-3 ay çalışcam diyorum her yer uzun süreli arıyoruz diyo en son decatlona başvurdum bekliyorum
  • burakko9 kullanıcısına yanıt
    Starbuck'u denemedim ama burger king'e başvurdum bayan eleman arıyorlarmış burdaki tüm mc'lerde başvurdum sizi arıtcaz dediler hala arayan yok. Daha önce hiç deneyimim olmadıuğı için mi acaba almıyorlar.
  • Şok marketleri olabilir.
  • iskur.gov.tr
    Ciddi ciddi atacağım aklıma gelmezdi.

• Bende bu yaz başvurmadık yer bırakmadım ama almadılar, ingilizcem intermediate seviyesine yakın olduğu halde bulamıyorum 17 yaşında almıyorlar, İstanbul'dayım birde.

• Başvur ilanlara denk gelirse çalışırsın, gelmezse boşver hocam. İnsanlar devamlı sömüreceği elemanları arıyorlar genelde o yüzden işin zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.