Şimdi Ara

17 yaşımdayım saçım da birsürü beyaz saç var normal mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağ yan tarafı üst ve arka tarafı bu yaşım da bence olmaması gerektiği kadar beyaz var.30'a yakın vardır belki bu kadar dikkat çekmesinin nedeni beyaz saçlarımın yakın olmaları mesela aydınlık bir ortam da dikkat çekiyor hep söylediler saçımın beyaz olduğunu.Böyle var mı benden başka ne oldu sonra peki?

• 13 yaşlarımdan beri beyazlarım var. Şu an yaş 23 ve saçımın yarısı beyaz Sokakta millet garip garip bakıyor kafama farkediyorum

Kısaca tahminim giderek artacak o beyazlar. Önlemi var mı bilmem de ben hiçbir şey denemedim/yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 30 Ekim 2015; 22:41:48 >
  • TMoE T kullanıcısına yanıt
    Saçını boyuyor musun?Ben boyamayı düşünüyorum öyle olursa.
  • sezar312 kullanıcısına yanıt
    evet normal . Çok normal yani yaşını başını almışsın
  • doğruluğundan emin değilim ama beyaz saçın dökülmeye karşı daha dayanıklı olduğu söyleniyor. bende şu an erkek tipi saç dökülmesi var bunun yerine saçımın beyazlamasını tercih ederdim. ayrıca saçını boyatabilirsin çok sorun ediyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

Saçını boyuyor musun?Ben boyamayı düşünüyorum öyle olursa.

Hayır, uğraşmıyorum.
  • sezar312 kullanıcısına yanıt
    Bende 14-15 yaşlarında çıkmaya başladı yaş 23 ilk güne göre baya çoğaldı aslında genelde çoğalır zaman geçtikce.Genetik durumlardan dolayı oluyor streste varsa üstüne tuz biber olur o yüzden bazı şeyleri fazla kafana takıp dert etme derim.

Birde saçlarını boyatma daha çok yıpratma saçını beyazları kapatayım derken saçlarına zarar verebilirsin kafana takma beyazlığını boşuna dert etme alışılıyor yani ölüm yokya sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 31 Ekim 2015; 14:13:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Yok şimdi boyatmayacağım tamamen beyaz olursa boyatırım siyah rengi ben de seviyorum zaten.
  • 3 numaraya vur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.