Şimdi Ara

17 Yaş Kick Boks İçin Geçmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 17 boyum 178 kilo 63 ama kas 0 Kick Boks için geçmi sizce ?
    Birde bu sene ygs-lys giriceğim sizce zormu olur? dershane gitmiyorum sözelim evde çalışıyorum.
    Ve pmyo düşünüyrum onun içinde mülakatda yardımcı olur herhalde. Birde bu kursların aylık ücretleri ne kadar oluyor ? Ve kick boks sayesinde fit bir vücuda sahip olabilirmiyiz ? Ve kaç ayda olur ?

teşekkürler

• Profesyonellik için geç kalmışsın ancak spor olarak yapabilirsin tabi ki. Vücudunu sıkılaştırır, ilk 1-2 ay antrenman sonrası ölü gibi gezersin.

Ücret yazmayı unutmuşum 40 liradan başlar 80-100 civarına kadar var. 60dan fazla verme derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 29 Eylül 2011; 18:30:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caveman*

Profesyonellik için geç kalmışsın ancak spor olarak yapabilirsin tabi ki. Vücudunu sıkılaştırır, ilk 1-2 ay antrenman sonrası ölü gibi gezersin.

Profesyonellik istemiyorum zaten sadece vücudumun şekil alması için.
    Ücretleri ne kadar bu kursların acaba ?
  • antremanlar haftada kaç kez ve kaç saat oluyor arkadaşlar ? birde 60 lira az değilmi ben daha fazla sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesea0

quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

antremanlar haftada kaç kez ve kaç saat oluyor arkadaşlar ? birde 60 lira az değilmi ben daha fazla sanıyordum

Haftada 3 kez olur.saatte muhtemelen 2 saat olur 30 dk ısınma hareketleri aylık 60 lirada az bi ücret değil

hmm sağol ben birazda çekiniyorum ya kilolu değilim ancak göbek var biraz herkes orda kaslı falandır insanın morali bozulur herhalde

birde İzmirde önerdiğin bir yer varmı ?

• peki malzemeleri kursmu veriyor bizmi alıyoruz ? birde ne kadar bu malzemeler
  • 17 yaş müsabıklık ıcın gec degıldır tabıkı 17sınde baslayıp musabık olabılırsın
    remy bonjasky k1 dünya şampiyonu 18 yaşında başlamıştır spora
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaş üniye başlamak için
    geçen yıl açıldı
    18 yaş futbol için geç mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.