Şimdi Ara

17' LAPTOPTA RAKIP TANIMAM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• DELL INSPIRON 9400

Intel Core 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB),

Windows Vista Home,

LCD Panel: 17 inch Wide Screen XGA+ TFT Display with TrueLife (glossy),

2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz,

1920 x 1200 çözünürlüğü destekleyen paylasimsiz 256MB ATI MOBILITY RADEON(r) X1400 HyperMemory,

120GB 5400RPM SATA Hard Drive,

Integrated 10/100 Network Card and Modem,

8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write,

Integrated Sound Blaster Audigy (Surround stereo, ekstra ucret odeyerek oyun ve film icin ozel hale getirdim),

Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card (54Mbps),

Türkiye'de de geçerli 1 yil uluslararası garanti,

Opsiyonel olarak sunulan ve %10 daha yüksek kontrast oranıyla daha canlı daha keskin görüntü sağlayan TrueLife teknolojisi. Ekranın kontrastı, parlaklığı, görüntülerin gerçekliği ve tasarımın şıklığı harika..

Önde yer alan multimedia butonları sayesinde müzik ve film izlerken ileri geri sardırma pause ses kontrol imkanı

Media Direct 3.0 (Bilgisayari calistirmadan medyaya ulasma ozelligi),

RoadReady tasarim (Yere dusmeye, sivi dokulmelerine dayanikli),

Hyper Connect ozelligi (%50 daha hizli wireless).

Urun Amerika'dan yeni gelmis, kutusunda hic acilmamistir. Power tuşuna basılmamıştır.

2GB Ram ve T7200 işlemci ile umduğunuzdan daha fazlası muhteşem bir performans ve piyasadaki en iyi özelliklere sahip bilgisayara sahip olmanın hazzı

Ses sistemi hakkinda kisa bilgi: Bu sistem bilgisayari multimedia eglence sistemi haline getirmek icin tasarlanmis. Daha iyi oyun ses cikisi, 3D speakerlar, EAX efektleri, DVD ile sinematik ses, surround stereo ozellikleri, herhangi bir kulaklikta sanal 9.1 speakear surround sistem saglama ozelligi, Dell'e ozgu 24 bit crystalizer ile MP3 kalitesini CD kalitesine yukselten kaybolmus sesleri ortaya cikarma ozelligi gibi bir hayli ustunde calisilmis teknoloji ses performansini ve gercekciligini tatmin edicinin otesine ulastiriyor. Ayrica daha once belirttigim gibi CMSS-3D sistemi sayesinde bildigimiz basit kulaklikta bile sanal 9.1 efektleri olusturabiliyor.

Vista işletim sistemi, Drivers, Utilities, MediaDirect reinstallation DVDleri

Product information guide, şarj adaptörü gibi bilgisayarla birlikte gelen herşey

Profesyonellere ve detaya onem veren, performansin kiymetini takdir edenlere has bu bilgisayarin piyasa fiyati eger bulabilirseniz 4000 YTL uzerinde.

Inanin her sattigim makina sonrasinda cok yerinde bir karar verdiginden dolayi musterimi tebrik ediyorum ve onun adina seviniyorum.

FIYATI 2450 YTL
    ELIMDE SADECE 1 ADET KALDI. EN IYISINI KULLANIRIM COKTA PARA ODEMEM ISIMI BILIRIM DIYORSANIZ ACELE EDIN!!!

PS: Yalniz arkadaslar bu bilgisayarin performans ozelliklerini ve hem 1. el hemde 2. el piyasa fiyatini arastirmadan lutfen fiyat teklifi vermeyin. Beni tuhaf fiyat teklifleriyle yormayin. Hersey cok acik net, ciddi aliciysaniz, boylesi bir bilgisayara ihtiyaciniz varsa, performansa onem veriyorsaniz, gelin gorun ve alin.

Irtibat: Emre Civan
    0 505 535 5694
    emreonair@gmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• buna jeneratör bağlamak lazım pil dayanmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.