Şimdi Ara

17 kulüp birleşti Fenerbahçe ayrıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulüpler Birliği İstanbul'da toplandı, yabancı sınırlaması konusunda 17 kulüp birleşti, Fenerbahçe ayrıldı! Ayrıca kurul, seçim kararı da aldı...

Seçim, Ankara'da yapılacak. Ayrıca 17 kulüp 6+0+4 yabancı sınırı kararının değişmesi yönünde imza attı, Fenerbahçe ise dilekçeyi imzalamadı.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "17 KULÜP DİLEKÇEYİ İMZALADI, Fenerbahçe'nin bu dilekçeye imza atmamasını ben şahsen bütün kulüplerimiz adına üzüntüyle karşıladım" dedi.

RECEP MAMUR'DAN AÇIKLAMA
    Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçe dışındaki Spor Toto Süper Lig kulüplerinin yabancı kontenjanının değiştirilmesini istediğini söyledi.

Vakfın, Esentepe'deki merkez ofisinde yapılan toplantıdan erken ayrılan Recep Mamur, Fenerbahçe ve Kardemir Karabükspor yetkililerinin toplantıya katılmadığını belirterek, "Federasyonun yabancı kontenjanı için almış olduğu 6+0+4 kararı kabul edilmiyor. Federasyonla karşılıklı konuşarak iyi bir noktaya gelme kararı aldık" diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı kararında ısrar etmediğini ancak sadece Fenerbahçe'nin buna karşı çıktığını aktaran Mamur, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe dışındaki 17 kulüp bu kuralın değişmesini istiyor. Federasyon da bu konuda bizimle aynı fikirde. Federasyon bize, 'Fenerbahçe tahkime giderse alınacak yeni karar bozulur' diyor. Federasyonumuz da bu konuda çözüm arıyor. İnşallah federasyonun ve kulüplerin istediği doğrultuda bir karar çıkar."

Avrupa Birliği vatandaşlığı taşıyan futbolcuların yabancı kontenjanında oynamaması gerektiğini dile getiren Mamur, Kulüpler Birliği Vakfı'na başkan adaylığı konusunda ise henüz bir şeyin belli olmadığını ifade etti.

kalın yazıya bakarsak yabancı 6+0+4 şeklinde devam edecek...

http://spor.mynet.com/futbol/spor-toto-super-lig/53904-17-kulup-birlesti-fenerbahce-ayrildi.html?cpage=2?mynetAid=249#mynetAnket

• Yönetim sonunda doğru bir iş yaptı. Kimse Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünmezken biz niye başka kulüplerin hayrını düşünelim ki? Uygulamanın değişmesinin belli bir süre bize faydası olmaz. Fayda sağlayacak olanlar uğraşsın. Tüm gücümüzle direnmeliyiz
  • 6+2+2 olsada olur 6+0+4 olsada olur.Tahminimce maximum 6+2+2 gelir.
  • Tahkime giderse neden bozuluyor onu anlamadım. Tahkim de TFF'nin bir kurulu değil mi? Şike sürecinde nasıl FB'yi kurtarmak adına bir karar aldılarsa şimdi de yine TFF istiyor ise böyle bir itirazı reddedebilir.
  • bir alper potuk yüzünden mi oluyor bunlar?
  • Bkz: Dereyi görmeden Alper'e milyon eurolar saçmak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

bir alper potuk yüzünden mi oluyor bunlar?

Birşey soracam Galatasaray bilindiği üzere yabancı sınırını hiç desteklemedi ama bu karar daha bu yaz değil bu sezon başladığı anda alındı, o zamanlar hiçbir itiraz yoktuda niye yumurta kapıya dayanınca itirazlar başladı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senelerdir yabancı serbest kalsın diyordum ama burda fb haklı.. zamanında fb nin ekonomik gücü yüksekken diğer kulüpler fenerbahçe başını alıp gitmesin diye milli takımı bahane edip yabancıya karşı çıktılar şimdi kendileri de güçlenince milli takımı unutup yabancı sayısı artsın istiyorlar.. geçen sene karar alınınca nerdeydiniz... kulüp ona göre oyuncu izledi gideni kalanı belirledi alper e tonla para verdi şimdi yabancı kalksın diyorlar ligler bitti kim nerde izlicek yabancı futbolcuları peki menejerlerin kasetlerinden mi seçecez yine ayrıca alper i gs alsaydı yinede istermiydi merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-

quote:

Birşey soracam Galatasaray bilindiği üzere yabancı sınırını hiç desteklemedi ama bu karar daha bu yaz değil bu sezon başladığı anda alındı, o zamanlar hiçbir itiraz yoktuda niye yumurta kapıya dayanınca itirazlar başladı ?

Çünkü ortada resmiyet yoktu. Klüpler birliği oy çokluğu ile ''olabilir'' kararı verdi. Yazılı bir şekilde onaylanıp TFF'ye gönderilmedi, TFF de kabul etmedi. TFF sadece çıkıp bakın yapacağız bilginiz olsun dedi.

Ünal Aysal çıkıp bize gelen ''yazılı'' bir bildiri yok bu sadece TFF'nin düşündüğü bir tasarıdır dedi. Her açıklamaya resmi siteden yazı yazan TFF bu açıklamayı yalanlamadı.Ki ilk yapılan toplantıda Galatasaray çekimser bir tavır gösterdi karar ile ilgili.

Sonra ne oldu? Klüpler Birliği tekrar toplandı ve oy çokluğu ile geçerli olan sistemin devamını kabul etti. ''Yazılı'' bir şekilde TFF'ye bildirdi ve TFF'de itiraz eden takımlar olduğundan yani Fenerbahçe onay vermediğinden kararı veto etti. Sistemi onayladı.

Herkes de şimdi bu yüzden karşı çıkıyor. Federasyon Klüpler Birliğinin kararlarına saygı duymalı çünkü gökten zembille inmedi o Federasyon oraya. Kısaca Federasyon 17 takıma karşı Fenerbahçe'nin çıkarını savundu. Hala da devam ediyor savunmaya.

Yukarıda da bazı kişiler bizim işimize gelmez kabul edilmesin diyor. Bundan bir iki ay önce yeni sistemin Türk oyuncuların yetişmesine katkı sağlayacağını, kendi çıkarlarını değil Türk futboluna olan katkıyı savunduklarını söylüyorlardı..

• quote:

geçen sene düşecek denildi Fenerbahçe ona göre planlama yaptı şimdi arttıralım diyorlar aynı durumda siz olsanız bas bas bağırırdınız
  • Direnaziz cidden cok sacma karar bozulursa skandal olur adamlar done done mevlanayi gectiler sıkti artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye herkes hikaye anlatıyor anlamıyorum.
    daha önce galatasarayın neden karşı çıktığınıda şimdi fenerbahçenin neden karşı çıktığınıda cümle alem biliyor.
    daha önce 17-1 gücümüz yetip serbest kararını çıkarttıramamıştık çünkü futbolun geleceği ferhatlarda, uğurlarda, cafercanlardaydı güya
    şimdide yine 17-1 gücümüz yetip engelleyemiyoruz olay bu kadar basit.
    madem o kadar rest meraklısıyız bakın benfica havuzu deldi çıktı bizde çıkalım bakalım.madem ortalık karışacak bu federasyona bize karşı başkan gelecek yansın ortalık ateşinde bir sigarada biz yakalım o zaman.
  • Eee düne kadar alayınız FB aleyhine konuşurken iyi, FB isterken karşı çıkarken iyi....Helal olsun yönetime

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

niye herkes hikaye anlatıyor anlamıyorum.
    daha önce galatasarayın neden karşı çıktığınıda şimdi fenerbahçenin neden karşı çıktığınıda cümle alem biliyor.
    daha önce 17-1 gücümüz yetip serbest kararını çıkarttıramamıştık çünkü futbolun geleceği ferhatlarda, uğurlarda, cafercanlardaydı güya
    madem o kadar rest meraklısıyız bakın benfica havuzu deldi çıktı bizde çıkalım bakalım.madem ortalık karışacak bu federasyona bize karşı başkan gelecek yansın ortalık ateşinde bir sigarada biz yakalım o zaman.

havuzdan da çıkacaz zamanı gelsin bundan sonra böyle işler değişti... fb küme düşsün diye yırtınıyorlardı havuzdan çıkacaz deyince herkes fenere karşı çıktı peki ligden düşünde havuz bozulmicakmıydı zaten... amaç fenere zarar vermek sadece...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

quote:

geçen sene düşecek denildi Fenerbahçe ona göre planlama yaptı şimdi arttıralım diyorlar aynı durumda siz olsanız bas bas bağırırdınız

Planlanan şeyler neler bana bir anlatır mısın? Geçen seneden beri takım içinde yerli kalitesinin arttırılması için neler yapıldı mesela? Hangi yabancı oyuncular ile yollar ayrılıp, geleceği olan yerli oyuncular transfer edildi?

Bu sene Alper dışında hangi ilk 18de olabilecek kalitede oyuncular ile anlaşıldı?

Bütün Fenerbahçeliler çıkıp planlamamızı yaptık, planlamamamızı yaptık diyorlar. Ne bu planlama biri bana açıklasın.. Son iki senede sadece yabancı oyuncuların bonservislerine 30+ milyon euro harcayan Fenerbahçe'nin Türk futbolunu şaha kaldıracak bu sistem için bir yıl önceden tasarlayıp hayata geçirdiği o muazzam planlama nedir çok merak ediyorum..

• quote:

Biz o zamanlar ezik ve bitik olduğumuz için karşı çıkıyorduk Fener şu an o halde mi ? Öyleyse tamam kalsın

• carloska kullanıcısına yanıt
    onu diyorum zaten sürekli fenerbahçe kötürüm kalsın fakat ölmesin dirisi para ediyor anlayışındalar.o zaman ya biz kendimizi öldüreceğiz yada biz daha ölmedik diyeceğiz bu politik söylemlerle ancak fenerbahçeyi mee ederler diğerlerine.
  • Aynı şeyi biz istedik tek kaldık,Türk futbolunu baltalamakla suçlandık.İstemedik yine tek kaldık,yine aynı şeyle suçlanıyoruz
  • quote:

katılıyorum deve kuşuna uç demişler ben deveyim uçamam demiş o zaman koş demişler ben kuşum koşamam demiş HEP İŞİNE GELDİĞİ GİBİ

• evet o dönemki sizin kadar batmasakta kötü durumdayız ve karşımızda mevcut galatasaray gibi güçlü bir rakip var.kişisel olarak fikrim bu 6 0 4 garabet bir karar ve türk futbolunun ayağına sıkmak demek.ama tersi kararda fenerbahçenin kendi ayağına sıkması demek.5 sene evvel kulübünüzün göstermediği fedekarlığı şimdi neden fenerbahçede göstermiyor diye tepki gösteriyorsunuz onu anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.