Bildirim
17 Ağustos 2020 Ertan Sinan Şahin ekibinin COVID standartlarına uymayıp dm'den terslemesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

6 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Güzel kardeşim bak tane tane bilale anlatır gibi anlatmışsın derdini e bunu buraya yazacağına hocaya yazsana? Ne yapalım biz şimdi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kargoda günlerce beklemesi daha hijyenik bir durum diye ironi yaparak cevap veriyor. Yaptıkları her bakımdan yanlış -
Onlara da yazdım, tek ben gösterirsem ufak bir tepkiden dolayı umursamazlar. Bu kitaplar sizlere de gelecek -
Bu forumdaki esş düşmanlığı ne ya herkes saçma sebeplerden kötülemeye çalışıyor.Mesajda bir şey de yok bu arada
Forum boykot mu etsin amacın ne anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozler italyan hakemde -- 17 Ağustos 2020; 16:10:17 > -
Bu adama selamun aleyküm deseniz o da as dese beni tersledi diye DH'ye konu açacaksınız. Adamı çok az tanıyorum, TMci olduğumdan hiç alakadar etmedi beni ama ha bire bi linç çabası seziyorum. -
Hocam tyt ayt mi aldınnız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aleyküm selam yazmadı as yazdı rezaletttt diye konu açılır -
Mesajda bir şey yok diyenler neden durumun yanlış olduğuna bakmıyorlar?
Amacım düşmanlık veya boykot değil, ben de satın aldım ve çözeceğim. -
Umut öncül sen misin??
Kargodan gelince al kitabi 5 gun beklet yuzeyini sil fon makinesi ile de tum sayfalarin isinmasini sagla aksi taktirde bu fotograf olmasa hicbir zaman ne oldugunu bilmeyecektin bunu bence tum kitaplara yap paketleme fabrikasyon degil yani el degmeden yapilmiyor ayrica eldivenden daha hijyenik normal el
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 17 Ağustos 2020; 16:45:19 >
Oha ya merhaba yazmış.
fena halde yürüyor bana .
ne hakla bana merhaba yazarsın sapıkk
Çünkü çok aptal var.
-
Ertan hocayı yedirmeyiz. Gidin malum şahısla uğraşın.
Bugün benim sisteme tanımadılar dersleri biraz baktım özellikle ayt kısmı efsane on numara
Hocam ona bakılırsa dışarıdan hiçbir yemek yiyemezsin. Dışarıdan hiç bir paketli/açık gıda alamazsın. Gereksiz bir konu ve karalama olmuş. Geri dönüşte herhangi bir tersleme de göremedim. Amaç ney? Çamur at izi kalsın mı?
Bu adama selamun aleyküm deseniz o da as dese beni tersledi diye DH'ye konu açacaksınız. Adamı çok az tanıyorum, TMci olduğumdan hiç alakadar etmedi beni ama ha bire bi linç çabası seziyorum.
|
Umut öncül sen misin??
|
Bu forumdaki esş düşmanlığı ne ya herkes saçma sebeplerden kötülemeye çalışıyor.Mesajda bir şey de yok bu arada
Forum boykot mu etsin amacın ne anlamadım |
Canı sıkılan ertan hocayı linçliyor miss gibi
|
Benzer içerikler
- devamsızlık affı ne zaman gelir 2023
- işler kitabevi deprem
- yks zorunlu din dersi nedir
- tyt matematik nasıl çalışılır
- marka yayınları zorluk derecesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X