Şimdi Ara

17 Ağustos 2020 Ertan Sinan Şahin ekibinin COVID standartlarına uymayıp dm'den terslemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum geçen yıl
  • Cevaplayan Üyeler 26
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 5
  • Ortalama Mesaj Aralığı 16 gün 5 saat 35 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 3
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Morty Lindemann (5 mesaj) dişcan-20 (3 mesaj) gozler italyan hakemde (2 mesaj) ultras1943 (2 mesaj) masuaku (2 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (13 mesaj) Mobil (12 mesaj) Uygulama (10 mesaj)
  • @
6 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Elimize gelip çözeceğimiz, içli dışlı olacağımız kitaplarımıza, hem eldivensiz dokunup hazırlıyorlar ve hem de maske yok. Maske olmasının önemli sebebi, kitabın arka veya ön kapağına çok rahat bir şekilde solunum yolu ile mikroplar geçebilir, belki de hediyeleri koydukları iç sayfalara da.

Bana saçma sapan bir şekilde terslediler. Kargo çalışanlarının dokunması ile bir değil, kitaplar paketin içinde kalıyor o "2-3" gün. Kitaplara bu şekilde dokunulmuyor ve yakın bir temas halinde olunmuyor.

17 Ağustos 2020 Ertan Sinan Şahin ekibinin COVID standartlarına uymayıp dm'den terslemesi

• Güzel kardeşim bak tane tane bilale anlatır gibi anlatmışsın derdini e bunu buraya yazacağına hocaya yazsana? Ne yapalım biz şimdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kargoda günlerce beklemesi daha hijyenik bir durum diye ironi yaparak cevap veriyor. Yaptıkları her bakımdan yanlış
  • SUTURS kullanıcısına yanıt
    Onlara da yazdım, tek ben gösterirsem ufak bir tepkiden dolayı umursamazlar. Bu kitaplar sizlere de gelecek
  • Bu forumdaki esş düşmanlığı ne ya herkes saçma sebeplerden kötülemeye çalışıyor.Mesajda bir şey de yok bu arada
    Forum boykot mu etsin amacın ne anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozler italyan hakemde -- 17 Ağustos 2020; 16:10:17 >
  • Bu adama selamun aleyküm deseniz o da as dese beni tersledi diye DH'ye konu açacaksınız. Adamı çok az tanıyorum, TMci olduğumdan hiç alakadar etmedi beni ama ha bire bi linç çabası seziyorum.
  • Hocam tyt ayt mi aldınnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • y9t y kullanıcısına yanıt
    aleyküm selam yazmadı as yazdı rezaletttt diye konu açılır
  • Mesajda bir şey yok diyenler neden durumun yanlış olduğuna bakmıyorlar?

Amacım düşmanlık veya boykot değil, ben de satın aldım ve çözeceğim.
  • Umut öncül sen misin??

• Morty Lindemann kullanıcısına yanıt
    Kargodan gelince al kitabi 5 gun beklet yuzeyini sil fon makinesi ile de tum sayfalarin isinmasini sagla aksi taktirde bu fotograf olmasa hicbir zaman ne oldugunu bilmeyecektin bunu bence tum kitaplara yap paketleme fabrikasyon degil yani el degmeden yapilmiyor ayrica eldivenden daha hijyenik normal el

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 17 Ağustos 2020; 16:45:19 >
  • Oha ya merhaba yazmış.
    fena halde yürüyor bana .
    ne hakla bana merhaba yazarsın sapıkk

• 17 Ağustos 2020 Ertan Sinan Şahin ekibinin COVID standartlarına uymayıp dm'den terslemesi

• Morty Lindemann kullanıcısına yanıt
    Çünkü çok aptal var.

• 2020OnursalBaskanı kullanıcısına yanıt
  • Ertan hocayı yedirmeyiz. Gidin malum şahısla uğraşın.

• Bugün benim sisteme tanımadılar dersleri biraz baktım özellikle ayt kısmı efsane on numara

• Hocam ona bakılırsa dışarıdan hiçbir yemek yiyemezsin. Dışarıdan hiç bir paketli/açık gıda alamazsın. Gereksiz bir konu ve karalama olmuş. Geri dönüşte herhangi bir tersleme de göremedim. Amaç ney? Çamur at izi kalsın mı?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.