Şimdi Ara

16limitsizde Düşük SNR (11 db) alanlar için en stabil modem hangisidir ? MODEM TAVSİYESİ LÜTFEN :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16limitsizde Düşük SNR (11 db) alanlar için en stabil modem hangisidir ? Arkadaşlar hattım 16limitsiz (akk olmayan )

değerlerim:

snr sınırı 11 db

hat hızı : 16400
    alabilecek hız: 20000

şimdi bu durumda snr bazen 8-9 civarına iniyor ama bende 2 modem var birisi snr 11 den aşşağı inmiyor pek ve de hep 16400 hız alıyor ama diğeri snr 8-9 oluyor ve hızda 14950 oluyor. yani modemler kendi aralarında bile fark ediyor. şimdi ben düşük snr yi yükseltemesemde düşük snrde daha stabil bağlantı ile çalışabilecek bir modem arıyorum. ne önerirsiniz acaba ?

buyurun hat değerlerim şimdiki airmax pikatel modem ile :

16limitsizde Düşük SNR (11 db) alanlar için en stabil modem hangisidir ? MODEM TAVSİYESİ LÜTFEN :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 13 Ağustos 2016; 14:05:01 >

• Crc hatası alıyormusun.
  • ilginç bir şekilde şu anda 18.1 snr çok iyi ve de hız 24 mbit alır yazıyor :)
  • Ne değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Crc hatası alıyormusun.

Hocam CRC hatası nedir acaba?
    Benim modemin arayüzünde CRC Errors: 61 yazıyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M!R4G3 -- 16 Ağustos 2016; 17:43:47 >
  • M!R4G3 Modem 61 defa crc hatası algılamış demekki. Bu 61 crc hatasını ne kadar sürede yaptı bu önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

ilginç bir şekilde şu anda 18.1 snr çok iyi ve de hız 24 mbit alır yazıyor :)

16mbit adsl de snr 18 ise vdsl de 80-90mbit alırsın.
    bina içi tesisatını yenile bence
    hattın vdsl destekliyorsa vdsl e geç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.