Şimdi Ara

16GB GSKILL FlareX 3200Mhz Ryzen DDR4 RAM CL14 (F4-3200C14D-16GFX)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Diğer Ram Üreticileri Tür #DDR4 Kapasite #16GB Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 16GB GSKILL FlareX 3200Mhz Ryzen DDR4 RAM CL14 (F4-3200C14D-16GFX)
    GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual kit RGB LED satın alacağım için satıyorum. Eğer elinizde bu Ram varsa birebir takas yapabilirim.

Şehir dışındaysanız online ödeme sonrası kargolayabilirim. Tercihen elden teslimat yapıyorum. Fiyat dolar kuruna göre güncellenir.

Lütfen mesaj atmadan önce açıklamayı okuyunuz.

Not: Sattığım bu ram modeli AMD Ryzen işlemcileri ile tam uyumlu olan tek modeldir. Ben bu ramleri intel sistemimde kullanıyorum. Ancak Türkiye'de stokta kalmadığı için gerçekten ihtiyacı olan bir kişiye bunları satıp, kendime intel uyumlu ram almak istiyorum. Bu yüzden pazarlık yapmıyorum. Eğer satın alan olmazsa zaten kendi sistemimde sorunsuz kullanıyorum. Yalnızca gerçekten ihtiyacı olan kişiler yazarsa sevinirim. Eğer elinizde 3200Mhz RGB Ram varsa takas da yapabiliriz.

----

16GB GSKILL FlareX 3200Mhz Ryzen DDR4 RAM (F4-3200C14D-16GFX)

AMD Ryzen ile tam uyumludur.

Bilindiği gibi Ryzen işlemci ve anakartlar RAM konusunda hassaslar. Her RAM stabil şekilde çalışmıyor. Bu yüzden GSKILL tarafından üretilen özel Ryzen uyumlu DDR4 ramler oldukça rağbet gördü. Şu an piyasada stokta kalmamış durumda. Ben Ryzen sistemimi sattığım için çok az kullanmış olduğum bu ramleri de satılığa çıkarıyorum.

GSKILL tarafından ömür boyu garantileri vardır.

En yeni AMD Ryzen işlemcisi için tasarlanan Flare X serisi DDR4 bellek kiti, önceki nesil DDR3 belleğinde harika bir performans sunan efsanevi G.SKILL Flare serisinin geri gelmesini işaret ediyor. Özellikle AM4 platformunda test edilmiş ve onaylanmış özenle seçilmiş IC yongaları ile oluşturulmuş olan Flare X serisi, AMD Ryzen CPU'ya sahip sistemler için mükemmel uyumluluk ve kararlılık sunar.

Her bir Flare X bellek kiti, AMD sisteminizde en iyi performansı, uyumluluğu ve istikrarı sağlamak için G.SKILL'in titiz test süreci altında test edilmiştir.

2017 Temmuz ayında Vatan Bilgisayardan alınmıştır. Garantisi ömür boyudur. Kutusunda, alındığı şekliyle teslim edilecektir. Üzerinde toz bile yok, sıfır kondisyondadır. HIZLI OLAN MODELDİR. 3200MHZ olarak çalıştırılabilir. P
    Fiyat : 1950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hala satılık mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu linkteki ürünmü hocam sizdeki?

• Sifiri 1760 lira iken, ikinci elini stokta yok hiç bir yerde diyerek 1950 liraya ihtiyaci olan birine satmaya calismak

• quote:

Orijinalden alıntı: serqen78122

Sifiri 1760 lira iken, ikinci elini stokta yok hiç bir yerde diyerek 1950 liraya ihtiyaci olan birine satmaya calismak
    Satmaya çalışmıyorum. Satmaya çalışsam ucuza verirdim.
    İhtiyacı olan ya takas eder RGB ram ile, ya da RGB ram fiyatı neyse onu öder.

Nanokatalogda stokta olmayan ramin fiyatını buraya koyup mesaj kirliliği yapma.
    Fiyat yarışında da değilim. Ucuza varsa git oradan al, kafandan sallama.
  • Ramler hala elimde. İhtiyacı olan varsa 3200MHZ RGB ram sıfır veya ikinci el farketmez, takas olur.
  • Merhaba kardesim bendede ayni ramden var 16gb 16 daha lazim. Saticaktim vazgectim bende.Daha oncede konusmustuk istanbula gonderim yapmiyordun enson fikrin degistimi bilmiyorum. Fiyat konusunda da 1500tl verebilirim. Iyi gunler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan83fb

Merhaba kardesim bendede ayni ramden var 16gb 16 daha lazim. Saticaktim vazgectim bende.Daha oncede konusmustuk istanbula gonderim yapmiyordun enson fikrin degistimi bilmiyorum. Fiyat konusunda da 1500tl verebilirim. Iyi gunler.
    Selam, özelden yazdım size.
  • Öncelikle kafadan sakladığını falan yok

Nanokalog da stok dışı durumu yok insanları yanlış yönlendirmeyin, şuan sipariş verilir cuma depoya gelir, pztesi veya salı siparişi verenin elinde olur

SIFIR RAM hemde 1720 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: serqen78122

Öncelikle kafadan sakladığını falan yok

Nanokalog da stok dışı durumu yok insanları yanlış yönlendirmeyin, şuan sipariş verilir cuma depoya gelir, pztesi veya salı siparişi verenin elinde olur

SIFIR RAM hemde 1720 liraya
    Sen öyle yaparsın o zaman. Tutan yok :)

RAM satılmıştır. İlginize teşekkürler.
  • Gskill yetkililerinin paylastigi flarex ile tridentz ramler arasinda uyumluluk konusunda bir fark olmadigi bilgisi bir cok kaynakta mevcut. Bu ramler ilk seri am4 motherboardlarda fark yaratiyordu sonradan gelen agasa update leri ve tridenzlerin ryzen uyumlu versiyonlariyla bir farki kalmadi.

Kaldi ki ben 1 seneye yakin tridentz 3200mhz cl14 intel support ramleri sikintisiz kullaniyorum ax370 gaming 5 anakartim ile. Piyasada yeri kalmadigi icin fiyatlari yukselen bu ramlerin bu fiyatlarla satilmasi cok komik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Amazondan bu flarex 3200 cl14 ramlerden almayı düşünüyorum. Tridentz mi daha iyi flarex mi?

• Zen 1 yani 1600-1700 serileri ilk ciktiginda ram seciyordu. Flarex serisi o zamanlar amd support olarak cikan ram modelleri. Epeydir takip etmiyorum yeni modelleri islemci ve bios versiyonlarini falat 1700 serisi islemcimi aldigimda 3200 mhz cl14 tridentz ramlerimi nanokatalogtan almistim uygun bi fiyata. Farkinda bile degildim kutuda intel etiketini gorunce bi korktum ama internetten epey bi arastirdim yabanci forumlarda benim aldigim zamanlarda bile bi farki kalmamisti ramlerin.

O sebeple diyorum ki daha uygunsa flarexi tercih edebilirsiniz yok rgb ledli olsun derseniz tridentzi alin hem ikinci elde de daha bi alinir modeller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cl değeri düşünce ramin fiyatı nerdeyse 2ye katlıyo
    Ryzen 3 3200g işlemci aldım ram arıyorum cl16 3600 ler 700 800 civarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Cl14 3200 tridentz göremedim o yüzden flarex alacağım sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.