Şimdi Ara

16F877 pıc programlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar PIC programlama devresi tasarlıcam nasıl yapmalıyım ? PIC 16F877 ile LCD LED gibi extra elemanlarında olduğu bi devre yardımcı olur musunuz ?

• Sanırımhem programer hemde deneme boardu olsun istiyorsun.Daha önceden bu işler ile uğraştıysan yapabilirsin ama bilgin çok yoksa hşç uğraşma satın al ve programlamaya harca vaktini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Sanırımhem programer hemde deneme boardu olsun istiyorsun.Daha önceden bu işler ile uğraştıysan yapabilirsin ama bilgin çok yoksa hşç uğraşma satın al ve programlamaya harca vaktini

yok sadece areste çizimi lazım hoca verdi ödev bakındım bişey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mteer

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Sanırımhem programer hemde deneme boardu olsun istiyorsun.Daha önceden bu işler ile uğraştıysan yapabilirsin ama bilgin çok yoksa hşç uğraşma satın al ve programlamaya harca vaktini

yok sadece areste çizimi lazım hoca verdi ödev bakındım bişey bulamadım

bağlantıları yani pıc ten lcd giden yollar felan üzerinde led RS232 seri port felan anlamışınızdiır yardımcı olursanız sevinirim

• cevapp ?
  • Ben de yakında buna başlıyorum, yaptıktan sonra atarım tabi eğer hala lazımsa

Bu arada karşıyakalı olmamız ve doğum tarihimizin aynı gün olması garip kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Ben de yakında buna başlıyorum, yaptıktan sonra atarım tabi eğer hala lazımsa

Bu arada karşıyakalı olmamız ve doğum tarihimizin aynı gün olması garip kaçtı

Oo aynen İyi denk gelmişş :)) Karşıyaka Nergizz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ#
    12 yıl önce açıldı
    C programlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.