Şimdi Ara

1670 TL Victor G310 i7 4710MQ GT 840m(2GB) 8GB DDR3 15.6'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1670 TL Victor G310 i7 4710MQ GT 840m(2GB) 8GB DDR3 15.6"

http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g301

Özelleştir ve satın al diyerek i7 işlemciyi seçebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 5 Aralık 2014; 12:13:06 >

• i5 ide 1539 tl imiş arkadaşı aradım şimdi de (freedos bu arada)

Bu victor nasıldır kasa kalitesi olsun şu bu vs. var mı kullanan? (mesela kaç hdd ve ssd takabiliyoruz aynı anda?)

i5 ve 500gb hdd seçersenizde 1483 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 18 Ağustos 2014; 22:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

i5 ide 1539 tl imiş arkadaşı aradım şimdi de (freedos bu arada)

Bu victor nasıldır kasa kalitesi olsun şu bu vs. var mı kullanan? (mesela kaç hdd ve ssd takabiliyoruz aynı anda?)

i5 ve 500gb hdd seçersenizde 1483 tl.

http://forum.donanimhaber.com/m_95182593/f_/key_g310//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

http://forum.donanimhaber.com/m_93908077/f_//tm.htm#93908077

http://www.teknoapsis.com/victor-g301-yazili-inceleme/

İncelemeleri referans alınabilir.

Hocam bu makinalardan 1 tane teknoseyire gönderin düzgün bir incelemesini izleyelim satışlara da baya katkısı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İLK DEFA DUYDUM İSMİNİ.MENŞEİ HANGİ ÜLKE ACABA....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyata 850m isteruk i5 olabilir

• Monster'a iyi bir alternatif, geçen forumda bir kaç şikayet okumuştum, sonra çözümlenmiş. Şuan 860mli modellerde bir kampanya vs yapsalar hemen alırım yani
  • Victor,Monster felan sakat bana kalırsa.

Ben Lenovo'dan Asus'dan şaşmam.

Ha kişisel tercihtir,düşüncedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Victor,Monster felan sakat bana kalırsa.

Ben Lenovo'dan Asus'dan şaşmam.

Ha kişisel tercihtir,düşüncedir.

Lenovo'ya çok güvenmeyin derim ben. Geçenlerde y510p alıp ertesi gün değişim istedim. Yeni laptop 1 haftada gelmeyince iade ettim. Arkadaşımın serviste bozulan laptopunu tamir edemediler.
  • 840M in kendine göre bir performansı var. Online oyunlarda ve guncel oyunların çoğunda 1366x768 cozunurlukte ve medium ayarlarda basarili zaten videolarda var incelemede. 1500TL segmentinde hem teknolojik hem de iyi performanslı bir ürün bence.

850M in performansı tabii ki çok daha iyi ama 1500TL civarına değil 2000TL+ civarına geliyor ve 1500TL civarına in(e)meyecektir. Stokları tükendiği için G601 tercih edilebilir (17.3" ve Işıklı Klavye)
    W650SJ ve W670SJQ

860M stoklarımız mevcut ve fiyatlarımız da iyi acikcasi. Ozellikle i7 yerine i5 ile de yapılandirilabilirse güzel bir alternatif oluyor piyasada. (G701 olan modelin de stokları tükenmek üzere)
    W355SS(Q)
  • quote:

840M in kendine göre bir performansı var. Online oyunlarda ve guncel oyunların çoğunda 1366x768 cozunurlukte ve medium ayarlarda basarili zaten videolarda var incelemede. 1500TL segmentinde hem teknolojik hem de iyi performanslı bir ürün bence.

850M in performansı tabii ki çok daha iyi ama 1500TL civarına değil 2000TL+ civarına geliyor ve 1500TL civarına in(e)meyecektir. Stokları tükendiği için G601 tercih edilebilir (17.3" ve Işıklı Klavye)
    W650SJ ve W670SJQ

860M stoklarımız mevcut ve fiyatlarımız da iyi acikcasi. Ozellikle i7 yerine i5 ile de yapılandirilabilirse güzel bir alternatif oluyor piyasada. (G701 olan modelin de stokları tükenmek üzere)
    W355SS(Q)

Hangi ülkede üretiliyor ne malı menşeisi nedir ?
    Birde kasalar Clevo'dan mı ?

• GeForce 840M li model Clevo W651SF / W650SF
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    hocam oyun makinesi diye satılan bahsedilen bir makineye gt840m i yakıştırıyorsanız zaten bende bu iş için muhabbet bitmiştir.64 bit ekran kartıyla dediğiniz gibi bazı oyunları 1366*768 de ancak medium da felan oynanır da oyun makinesine bu kartı yakıştırmanın anlamı nedir ? 64 bence rezalettir i7 işlemcinin yanında 128 bitlik versiyon ekran çözünürlüğünde tatmin eder kullanıcıyı en azından.
  • Üstad sen tabii bizden daha iyi bilirsin. Biz de kendi aklımızca işte insanlar 1500TL ye 740M e mahkum olmasın, 64 Bit te olsa yeni nesil bir ekran kartı ile doğru dürüst online oyunları oynasın, güncel oyunları medium ayarlarda hatta bazı ayarlarını kapatarak high ayarlarda oynasın dedik Ayrıca simdi buna Full HD ekran taksak 200TL felan farkeder en az ama insanlar zaten Full HD de 840M ile oynayamazlar bosuna insanları yanlis yonlendirmeyelim, paralarını almayalım felan diye dusunduk. İsterse mSATA SSD takabilsin, güzel, şık bir çantası da olsun. İçini açabilsin, zamanla bellektir, HDD tir, SSD dir değiştirebilsin yada arkadasina degistirtebilsin, pili felan ölürse değişimi kolay olsun felan gibi düsüncelerimiz de oldu ama hata etmis olabiliriz tabii. 64 Bit ekran kartında oyun oynanmaz belki ama bu grafik islemcinin performansı eski nesil 128 Bit 740M'e denk, 128 Bit 750M'in hemen altında aslında.

Bu arada 128 bit ekran kartlı, Full HD cozunurluklu makinelerimizde var ama malum fiyat yukseliyor, erisemeyen kisiler olabiliyor ama onemli olan ekran kartı 128 Bit olsun ama ekran 1366x768 de olsun gibi bir muhabbetle o grafik islemci 1920x1080 de kaldirsa da ucuz olsun dememiz lazimdi belki de bu da ayrı bir dusunce ama gonlumuz darbogaz yaratmaya elvermedi ki bazı markaları görüyoruz 840M'e 1920x1080 takıp 2400TL ye konumlandıran, bazıları ise 850M'e 1366x768 takıp 4GB bellek ile 1850TL ye veren ama bizim hakkını vermemiz lazim be üstad, giris seviyesinde insanlara 1500TL ye teknoloji sunmamız lazim ve sunabildigimiz teknoloji de fena değil belki de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Gaming Machine -- 19 Ağustos 2014; 20:30:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

hocam oyun makinesi diye satılan bahsedilen bir makineye gt840m i yakıştırıyorsanız zaten bende bu iş için muhabbet bitmiştir.64 bit ekran kartıyla dediğiniz gibi bazı oyunları 1366*768 de ancak medium da felan oynanır da oyun makinesine bu kartı yakıştırmanın anlamı nedir ? 64 bence rezalettir i7 işlemcinin yanında 128 bitlik versiyon ekran çözünürlüğünde tatmin eder kullanıcıyı en azından.

ülkemizi isviçre, norveç falan zannettin galiba.düşük bütçe ile U serisi işlemcilere, nuhtan kalma eski model ekran kartlarına mahkum olan kişileri düşünürsek o gt840mli makine fiyatına göre gayet performanslı bir cihaz diye düşünüyorum.
  • hem isim hem de çözünürlük 1366*768 çöp

almak için cahil olmak lazım
  • quote:

Üstad sen tabii bizden daha iyi bilirsin. Biz de kendi aklımızca işte insanlar 1500TL ye 740M e mahkum olmasın, 64 Bit te olsa yeni nesil bir ekran kartı ile doğru dürüst online oyunları oynasın, güncel oyunları medium ayarlarda hatta bazı ayarlarını kapatarak high ayarlarda oynasın dedik Ayrıca simdi buna Full HD ekran taksak 200TL felan farkeder en az ama insanlar zaten Full HD de 840M ile oynayamazlar bosuna insanları yanlis yonlendirmeyelim, paralarını almayalım felan diye dusunduk. İsterse mSATA SSD takabilsin, güzel, şık bir çantası da olsun. İçini açabilsin, zamanla bellektir, HDD tir, SSD dir değiştirebilsin yada arkadasina degistirtebilsin, pili felan ölürse değişimi kolay olsun felan gibi düsüncelerimiz de oldu ama hata etmis olabiliriz tabii. 64 Bit ekran kartında oyun oynanmaz belki ama bu grafik islemcinin performansı eski nesil 128 Bit 740M'e denk, 128 Bit 750M'in hemen altında aslında.

Bu arada 128 bit ekran kartlı, Full HD cozunurluklu makinelerimizde var ama malum fiyat yukseliyor, erisemeyen kisiler olabiliyor ama onemli olan ekran kartı 128 Bit olsun ama ekran 1366x768 de olsun gibi bir muhabbetle o grafik islemci 1920x1080 de kaldirsa da ucuz olsun dememiz lazimdi belki de bu da ayrı bir dusunce ama gonlumuz darbogaz yaratmaya elvermedi ki bazı markaları görüyoruz 840M'e 1920x1080 takıp 2400TL ye konumlandıran, bazıları ise 850M'e 1366x768 takıp 4GB bellek ile 1850TL ye veren ama bizim hakkını vermemiz lazim be üstad, giris seviyesinde insanlara 1500TL ye teknoloji sunmamız lazim ve sunabildigimiz teknoloji de fena değil belki de..

Dell Latitude Full HD Mat i5-4200U 2GB 8850M AMD Venus Pro (GDDR5) 1944 TL (9 Taksit)
    http://forum.donanimhaber.com/m_95773116/f_//tm.htm#95889301

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 19 Ağustos 2014; 20:57:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

ülkemizi isviçre, norveç falan zannettin galiba.düşük bütçe ile U serisi işlemcilere, nuhtan kalma eski model ekran kartlarına mahkum olan kişileri düşünürsek o gt840mli makine fiyatına göre gayet performanslı bir cihaz diye düşünüyorum.

hocam gt840m li alete 1700 TL vermek senin için akıl karı ise buyur ver sen bilirsin .bunların benim gözümde exper,casper dan bir farkı yok onlarda 3gb ekran kartı diye satıyorlar ama 64 bit... gel gelelim u işlemcilere valla asus k56cb m var kendisi u işlemcili ama Nvidia gt740m 128 bit ekran kartına sahip ve iş yerinde geceleri dota 2 de full ayarlarda kasmıyor yani beklentimi karşılıyor ! sen bu cihazı oyun makinesi olarak al sonra 1366*768 de bile full grafiklerde oynayama bide adam sana oyuncu makinesi diye satıyor

kafanız güzelmiş...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.