Bildirim
1650TL ye bu sistemi aldım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gayet güzel sistem 1650 tl ye daha iyisi toplanırmıydı belki ama iyi seçim yapmışsınız oyunlarda high-ultra dona kasma vs yaşamazsınız. -
sistem gayet güzel hayırlı olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sistemi alıyorsun sonra gelip donma yaşarmıyım diyorsun hey allahım denemek aklından geçmiyormu -
Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: criesofcredo
sistemi alıyorsun sonra gelip donma yaşarmıyım diyorsun hey allahım denemek aklından geçmiyormu
kardeşim 2 günlük daha oyun yüklemek nasip olmadı iş vs. dolayı size sordum burda kötülük mü ettim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheGuest
quote:
sistemi alıyorsun sonra gelip donma yaşarmıyım diyorsun hey allahım denemek aklından geçmiyormu
kardeşim 2 günlük daha oyun yüklemek nasip olmadı iş vs. dolayı size sordum burda kötülük mü ettim ?
hayır topladıkdan sonra sorulması çok saçma geliyor bana
kasma donma yaşamazsın hayırlı olsun
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheGuest
quote:
kardeşim 2 günlük daha oyun yüklemek nasip olmadı iş vs. dolayı size sordum burda kötülük mü ettim ?
hayır topladıkdan sonra sorulması çok saçma geliyor bana
kasma donma yaşamazsın hayırlı olsun
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X