Şimdi Ara

16500'e 2004 Benzinli fiesta alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nihayet bir araç almak için gerekli parayı denkleştirdim. Araç seçiminde tam olarak karar verememiş olsamda ibre fiestadan yana. Aşağıdaki araçlardan birini düşünüyorum.

1 http://www.otomax.com/_ikinci_el_arac_FORD_FIESTA_14iCOMFORT_526467.html
    2 http://www.araba.com/547504.html

1. Pazarlık sonucu 16750 ye anlaştım. Belki 16500 e indirebilirim. Öncelikle bu araçlar bu parayı hak eder mi? Yoksa aynı paraya daha iyi alternatifler düşünülebilir mi? getz yada yaris gibi. (colt ve jazz pahalıya geldiğinden hiç girmiyorum)

2. Fiestanın ikinci el performansı nasıldır? Satarken zorlanabilir miyim?

3. İlk araç rehinli görünüyor. Satıcı nisan ayında borcunun biteceğini söylüyor. Noterden devir teslim yaptıktan sonra paranın hepsini vermeden bankaya gidip, borcu kapatıp borcu yoktur belgesi alırsam ve bu belge ile ruhsatı üzerime geçirmek için müracat etsem ilerde sorun yaşama ihtimalim var mı? Ruhsatı üzerime alırken rehin durumu ayrı bir masraf çıkarır mı?

4. İkinci araç ocak ayı başında el değiştirmiş. Bu, acaba araçta kronik bir sorun mu var acaba diye düşündürüyor. Fiestalarda başımı ağrıtacak kronik motor sorunu var mı? yada varsa bile bu aracı bilen bir servise gösterdiğimde kesinlikle çıkar mı?

Arabalar konusunda hiç bir bilgisi olmayan ve hayatında sadece eski bir şahini olmuş bu şahsa yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

• dostum hiç düşünmem 40000km'de olanı alırım sana kolay gelsin
    Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind
  • bence ikisi de pahalı...
  • fiestaların motoru gayet sağlamdır sanmam bi problem çıkaracağını borcu yoktur kağıdı ile alabilirsin tabiki arabayı üstüne ilerde sorun çıkmaz adamın hemen satmasına gelince o kısmını bilemicem bence git bi gör arabayı
    Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind
  • gecen hafta kuzenim aldı
    arac 12 binde 1.4 benzinli fiesta bayan kullanıyormuş
    garaj arabası, daha sıfır gibi araba ya 12binde
    16 ya aldı,2004 model
    imkan bulsam ben de düşünüyorum
    40bindeki çok hoş, içine sinerse al derim
    hayırlısı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet6630

git bi tane logan sıfır al .

aman derim
    fiesta nerde logan nerde
    tabi zevk meselesi

Orjinalden alıntı: espirtlotus

quote:

aman derim
    fiesta nerde logan nerde
    tabi zevk meselesi

bi kere fiestanın içi logan kadar geniş değil .
  • Dün bir arkadaşın şirketinin kiraladığı loganı inceleme fırsatım oldu. Açıkçası pek hoşuma gitmedi. Fiesta alacağım sanırım ama piyasada benzinli olanları pek bulunmuyor. Genelde dizel var. Hafta sonu iki araba pazarı dolaştım internette girmediğim site kalmadı. Gazete alıyorum ama araç bulamadım. Yukarıdaki araçlardan 40000de olanı satılmış, diğerinin kmsi fazla. Çok merak ediyorum insanlar böyle temiz arabaları ucuza nasıl buluyorlar. 12000km de 16000lira. Bulsam anında alırım.

quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

quote:

aman derim
    fiesta nerde logan nerde
    tabi zevk meselesi

bi kere fiestanın içi logan kadar geniş değil .

arkadas zaten hb arac baktıgı için geniş olup olmaması o kadar önemli olmuyacaktır
    sonucta logandan çok daha kaliteli bir araç,

• Diğer bir taraftan acaba sıfır grande punto mu alsam diyorum. Fiesta alış satış ile beraber 17500 gibi bi olacak sanırım bunun yerine indirim ile 21500e punto almak daha mı mantıklı? 4000 lira kredi kullanabilirim sanırım. Ancak boyut olarak fiesta ile arasında çok fark var galiba.
    3000-5000 ilave edip sıfır almak daha mantıklı.

sonuçta 3 yıl pek de kısa bir ömür değil.
    ayrıca kafanda soru işareti olmaz.

gp iyi bir tercih olabilir.
  • fiestalar biraz pahalı geldi bana hem ABS bile yok, çok donanımsız bir araç. alırsan dizelini al bence çünkü dizelleri çok tutuldu 10 fiestadan 8i dizel. arkadaşım şirket aracı olarak 3 yılda 90000 km yaptı ve genel olarak iyiydi. hem iyi gidiyor hem de az yakıyor (hatta kokluyor).... ama sana şunu söyliyeyim 2001 polo comfortline'da bundan daha fazla donanım var, ilave olarak yağmur sensörü, otm. kararan dikiz aynası, ABS, hem de VW kalitesi..
    o paraya 2001 az kmde temiz bir polo comfortline bulabilirsin arabam.com da ara bir bak, belki hoşuna gider....

• Dostum sakın sıfır alam araba çok değer kaybediyor, temiz 2. el almak her zaman karlı, satarken için yanıyor verdiğin para sattığın para arasındaki uçurum,

Biraz daha zorla ve 2003 e kadar düş olmadı dizelini ali ben dizelinin sahibiydim çok başarılı ve severek kullanacağın sağlam bir araç.
  • Gerçekten bu değer kaybı canımı sıktı. Zaten 3000 lira gibi bir kredi çekmiştim şu anda 16500 var bir daha kredi çekmeyi istemediğimden ikinci ele karar verdim. Dizel fiestalar için çok para istiyorlar internette 24000e 2004 ilanları var. 2003 model dizeller için uygun olan fiyat nedir ki.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.