Şimdi Ara

165 Dk süre dağılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski sistemde tr 40 fen sosyal toplam 35 mat 1 saat çözüyordum ve 120 de 120 yetişiyordu yeni sistemde nasıl süreyi planlamayı düşünüyorsunuz ?

• Bu tamamen PROPAGANDA dır gençler inanmayın. Bunu sizin ananıza babanıza ve medyaya gösteriş için Aa bak iyi birşey de yapmışlar dedirtiyorlar sınavda kolay soru olmayacak her soru çok çok uzun olacak Her derste her sayfada 2 soru tek olacak her ders için söylüyorum sonra yine süre yetmedi diyecek herkes sınava girince görürsünüz
    Yapay Zekanın Yanıtı

165 Dakikanın Kaç Saat Olduğunu Hesaplama

165 dakika, kaç saat olduğunu hesaplamak için şu formülü kullanabilirsin:

Dakika / 60 = Saat

Bu formüle göre, 165 dakikanın kaç saat olduğunu hesaplarsak:

165 dakika / 60 = 2,75 saat

Yani, 165 dakika, 2,75 saattir.

Bu bilgiyi, zamanını etkili bir şekilde yönetmek ve planlamak için kullanabilirsin. Örneğin, bir görevi tamamlamak için ne kadar zamana ihtiyacın olduğunu tahmin etmek veya belirli bir süre içinde ne kadar iş yapabileceğini hesaplamak için kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 80 mat 50 türkçe 15 sosyal 20 fen yaparım herhalde fen en fazla 13-14 dk sürüyodu 2 kere çözerim artık
  • Ya her öncülün bir soru gibi irdelendiği sorudan olursa fen ? sınav anında hızlı analiz etmek gerek
  • türkçe 55
    mat 75
    sos 15
    fen 20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zannetmiyorum feni hep kolay soruyolar
  • Türkçe 35 , fen ve sosyal 40 , geri kalan sürede matematik ve türkçe fulleme challenge .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam türkçe 35 derken turlama tekniğinde mi 35 ? Yani ilk 35 dk verip sonra geri dönmeye dayalı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 Dakikada 85 Derece
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınav sonu röportajlarında sorular çok uzundu yetiştiremedim diyen olursa....

• turkce 40
    sosyal 15
    fen 20
    mat 90

• tr 40
    sos 10
    fen 15
    mat 100
  • Tr 40
    Mat 80
    Sosyal 25
    Fen 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66CEC5845 -- 5 Mayıs 2020; 12:45:18 >
  • kromozom473 K kullanıcısına yanıt
    Şuan parafın türkçe denemelerinde turlama tekniğiyle 30 dakikaları zorluyorum. Amacım 35 dakikada direkt bitirmek tabiki.

• Bu tamamen PROPAGANDA dır gençler inanmayın. Bunu sizin ananıza babanıza ve medyaya gösteriş için Aa bak iyi birşey de yapmışlar dedirtiyorlar sınavda kolay soru olmayacak her soru çok çok uzun olacak Her derste her sayfada 2 soru tek olacak her ders için söylüyorum sonra yine süre yetmedi diyecek herkes sınava girince görürsünüz

• eski 37 tr, 17 fen, 17 sos , 15 geo, kalan mat(yaklaşık 50dk)

şincik 50 tr, yirmişer sos fen, kalan mat
  • ya hepten çıldırdılar 30 dakika eklemek nedir ya. Hepten yığılma olacak. Geçen sene sadece 2 boş bırakan adam ne yapacak bu yarım saatte diğerlerinin ona yetişmesini mi bekleyecek?
  • Yapilan şey aşırı saçma ama 165 dakika için yapilacak en iyi şey turlama bana göre türkçeyi 55 bitircem derken verilen 30 dkdan olabilirsiniz 40 15 60 15 yapıp turlayın bence beyler

• bindik bi alamete

• Turkce 40 mat 90 Fen 20 Sos 15

• 100dkda cozucem. geri kalan vakitte sekerleri yiyip etrafa bakicam.
  • Turkce 35-40 sos 15 fen 15 mat 65-70 den devam ederim emin olmadıklarima soru işareti bırakır son 30 dk da onlara bakarım
    Yanlışlar hep oralardan geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.