Şimdi Ara

160gbHardDisk Alacağım Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdşlar sizce hangi marka almalıyım.. WD 160 gb ım wardı 1 hafta önce bozuldu ve garantiye verdim.Sanırım herkes de bu sorundan şikayetçi..Sizce hangi marka almalıyımm ? gerçekten taşınabilr olsn ama:) bikaç markanınkiler çok çokbüyük WD yanında ama işte wd de hata veriyo ya

• USB ile bağlanan her harici hdd nin hata verme oranı yüksektir. WD de verebilir, smardisk de philips de..

Eğer ikinci bir marka tavsiyesi istiyorsanız, sağlamlığıyla ve güvenirliğiyle ön plana çıkan smartdiski önerebilirim
  • Smart diski de sevmiyorum ya yine de WD alayım öyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: subway-zero

Smart diski de sevmiyorum ya yine de WD alayım öyle mi?

Olmazsa philips'e de seagate'ye de bakabilirsin..
  • seagate 120 gb lık modeli şu anda hepsiburada da filan 220 ytl civarıyken ereyonda 160 ytl de, sanıyorum kampanyaya girdi.ben de 120-160 civarı 2.5"liklerden düşünüyorum ve buna karar verdim.wd den ayrılan yanı wd 2 mb önbelleğe sahipken seagate 6mb önbelleğe sahip.dikkat edin buna

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=60424
  • arkadaslar phılıps nasıldır.. bırde seagate ın resımlerınden boyutlarını bırturlu anlayamadım.. resım cok kaba gosterıyor ama baska bır cısmın yanındada goremedım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: atasoyh

arkadaslar phılıps nasıldır.. bırde seagate ın resımlerınden boyutlarını bırturlu anlayamadım.. resım cok kaba gosterıyor ama baska bır cısmın yanındada goremedım....

160gbHardDisk Alacağım Lütfen Yardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi tam olark ne almalıyım yarın gidip almayı düşünüyorm westernde çok ince ya seagate biraz büyük westerndigitali ben gömlek cebimde taşıyabilyorum sizce hangisini alayım yarın almam lazm ilginize teşekkürler
  • seagate kullanıyorum 320 gb lıını önririrm
  • ben codegen almanı tavsiye ederim.
    ürün içinde 5400 rpm 8 mb cache sahip Toshiba disk kullanmışlar.Ve ürün piyasada bulabileceğin en ince disk bence.
    ben şu anda 120 gb.lık olan modelini kullanıyorum ve çok sessiz ayrıca hiçbir ısınma problemi yok.
  • LACIE 120GB 2.5" 8 mb cache ürün hepsiburada'da 133 ytl.Lacie hakkında ne dersiniz?
    ürüne buradan ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerocan -- 19 Eylül 2007; 12:10:44 >
  • ben codegen 160 gb aldım yanında webcam hediyesi de wardı.içersinden toshiba hdd çıkıyor şu ana kadar bir sorun yaşamadım.167 ytl ye geldi toplam maliyet olarak bana.tavsiye ederim
  • 160 gb için WD passport tavsiye etmez misiniz?
    Hangi marka ürün ve hangi boyutlar fiyat/performans oranı olarak iyi acil yardım eder misiniz?
  • ben bu gün vatandan 2.5 " SmartDisk 160 Gb aldım..içinde samsung hdd var..taktım ntfs format çektim (2 saat filan sürdü)..simdi laptop hdddeki bazı dosyaları kopyalıyorum 14 GB kadar veriyi 11 dakika diye hesapladı tutturacak gibi..şimdilik bi sorun yok (inşallah ta çıkmaz zaten) ve memnunum, ürün çok hoşuma gitti..Philips diğer seçeneğimdi ama smart disk daha ufak hem philipsteki usb kablo (her ne kadar sağlam görünsede) sabit , kabloda bi sorun olursa sıkıntı olabilir diye düşünüyorum...

12.2 GB veriyi laptoptan smartdiske 6 dakikada kopyaladı (smartdiskin güç kablosu -usbden besleme- takılıyken)..sanırım iyi bir hız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 25 Eylül 2007; 23:46:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.