Şimdi Ara

1600 Saattir Ban yememiş !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben her şeye hileci diyen bir insan değilim ama bu adam hem ben hileci gibi takılıp hem de utanmadan ana avrat sövdüğü için zoruma gitti

Ben hileden pek anlamıyorum ama anlayan kardeşlerim hile mi değil mi söyleme şansı var mı

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-6R7TR-kB3o6-Jamip-C6QEY-kZhzO
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198833204859/

Bu adamı ettiği küfürlerden dolayı da şikayet etmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trabzonspor -- 26 Temmuz 2018; 23:18:21 >

• Aaah ah
  • ben bu adamı tanıyorum hile yok güzel oynuyor kıskanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reportbot'umla reportladım ama umarım olmuştur bir kaç problem var halletmem lazım.
  • Gözüm ile gördüğüm kadarı ile kendisi hile değil. Fakat çok iyi yazılımlar mevcut, gözü kandırabilir. Aimbot analizini yazılımım ile akşam yapmaya çalışacağım, buraya videosunu koyarım.
  • Eleman temizse özür dileyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

ben bu adamı tanıyorum hile yok güzel oynuyor kıskanma
    Kıskanma yok. Hile gibi göründü. Tecrübeli oyunculardan yardım istedim sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Ney ? Ban mı yedim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Düşük fov ve yüksek speed ile profesyonel göz bile anlayamaz. Manual analiz gerekir. Faceitte 2014 den beri oynuyorum, genelde Master liginde 3-10 arasına oynuyordum, son sezon biraz abartınca manual analiz ile yakalandım. Eve geçince demodan analiz ederim, bezier, humanized, snap ne varsa anlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

Düşük fov ve yüksek speed ile profesyonel göz bile anlayamaz. Manual analiz gerekir. Faceitte 2014 den beri oynuyorum, genelde Master liginde 3-10 arasına oynuyordum, son sezon biraz abartınca manual analiz ile yakalandım. Eve geçince demodan analiz ederim, bezier, humanized, snap ne varsa anlarız.
    Sonucu bekliyorum teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

Sonucu bekliyorum teşekkürler hocam

Alıntıları Göster
    teşekkür ettiğin "adam" hile yazılımı yazıp satan biri.

yani şuan hile diye yakındığın birine hileyi bu utanmaz da satmış olabilir.
  • Brünett kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim hileleri bu euro kuru ile Türkler alamaz. Zaten gidip VAC için yazmıyoruz. Faceit Client, ESEA Client için yazıyoruz. En ucuzu asgari ücrete geliyor aylık.

Konuda demosu paylaşılan arkadaş tamamen temiz.
  • Hocam maçı izlemeye başladım. Daha ilk rounddaki prefirelarından "F??ҠI·И? ??♡ßΛ?" adlı arkadaşın hile olduğu aşikar. Bu arada bu maçta birden fazla hileci var. Alttaki resimde gördüğünüz üzere hs% oranı %80lere varan arkadaşlar var. Adama sorarlar pro oyuncular %50'lerde anca oynarken bu nasıl oynamış? diye. HS% oranı 50-55 den yukarda olan arkadaşları daha dikkatli izleyin. Hile çıkma ihtimalleri %80dir. Bunu 3 yıllık csgo tecrübem ile söylüyorum. Arkadaşların oyun saatlerinden bile belli zaten.

1600 Saattir Ban yememiş !

Bu kadar ayrıntıya nasıl ulaştığımı merak ediyorsanız programın adı CSGO Demos Manager. Program csgo maçlarınızı indirmenize ve analiz etmenize yarıyor.
    https://csgo-demos-manager.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 29 Temmuz 2018; 23:20:21 >

• Yav he he ban evasiondn kaçamayan adam gelip burda hile satıyom diyo hemide yuro ile hee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Yav he he ban evasiondn kaçamayan adam gelip burda hile satıyom diyo hemide yuro ile hee
    Kaçmak istemedim ki :D eski hesaba bağlı olan twitch yeni hesaba bağlı, eski hesabın profilinde yeni faceit hesabının linki girili, yeni hesapta ilk faceit profili girili. Niye kaçayım, aynı twitchde 2 hesapla da yayınlar duruyordu. İlave olarak ban evasion değil, multi account banı yedim bırakta yiyeyim onu. Ana hesap hala tatlı tatlı duruyor, hatta forumdan sattım onu.
  • Güzel oldu toplam 10 kişiyi falan banlattım faceitten reportladıklarıma sende dahildin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum kimin şikayetine döndüler. Sorun yok yeni yeni 10 level hesaplarımız var. Mutlu bir aileyiz.
  • Rütbesi ne bunun? Bana hile değil gibi geldi. Attığı prefirelar normal çünkü adam bilindik yerlere sıkıyor. Aim'i de o kadar sağlam değil bu arada. Faceit profili var mı bilmiyorum ama varsa da bu adam en fazla 6-7 leveldir. Ölümlerine de dikkat ederseniz adamda hile olsa ölmez o pozisyonlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.