Şimdi Ara

1600-1800 Arası HP yada Asus Laptop..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1800 tlye kadar Asus yada HP marka laptop arıyorum.Photoshop,Illustrator,Indesign gibi programları uzun süre kullanacağım için sorun olmaması lazım.Bunun yanın Battlefield,GTA 4,Call of Duty Serisini rahat oynatabilecek olması önemli.Aradığım minimum özellikler şöyle;

Intel i5 İşlemci
    500 GB Harddisk
    1 GB Ekran Kartı (En az Nvidia gt540m)
    4 GB Ram

24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl
  • _____________________________
    24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl

• Asus'ta bu fiyatlarda tek f/p ürün bu:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

http://electroworld.com.tr/urunler/asus-k53sv-sx061r-dizustu-bilgisayar.aspx (Yukarıdaki modelin işletim sistemlisi)
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-6020et-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ll045ea/productDetails.aspx?productId=bd760580&categoryId=98 12 taksi 1838 tl 1 aydır kullanıyorum oyun oynucaksan performansı çok iyi abartıldığı gibi bir ısınma sorunuda yok çok fazla oyun oynadığında rahatsız etmicek kadar sol bileğinin denk geldiği kısımda hafif bir ısınma oluyor okadar. birde lenovo y570 di galiba onada bakmanı tavsie ederim ben hpyi aldığımda pahalıydı fiyatı sanırım birbirine yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: verekdal

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-6020et-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ll045ea/productDetails.aspx?productId=bd760580&categoryId=98 12 taksi 1838 tl 1 aydır kullanıyorum oyun oynucaksan performansı çok iyi abartıldığı gibi bir ısınma sorunuda yok çok fazla oyun oynadığında rahatsız etmicek kadar sol bileğinin denk geldiği kısımda hafif bir ısınma oluyor okadar. birde lenovo y570 di galiba onada bakmanı tavsie ederim ben hpyi aldığımda pahalıydı fiyatı sanırım birbirine yakın.

Ben zaten ilk başta bu modeli almaya karar vermiştim Eylül'ün sonuydu o zaman 1800 dü.Biraz iner belki diye düşündüm şuanda Bimekste 2200 olmuş.Forumda yorumlara baktığımda dalgalanma sorunu ve ısınma sorunu yaşayanlar vardı.Forumda ısınma sorununun ekran kartı ve işlemcisinin aynı yerde bulunduğundan dolayı olduğunu okumuştum.Sizde Crysis 2,Metro 2033 gibi oyunları oynarken ısınma oluyomu acaba?Oyun oynarken en fazla 1.5-2 saat kadar oynuyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsand

quote:

Orijinalden alıntı: verekdal

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-6020et-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ll045ea/productDetails.aspx?productId=bd760580&categoryId=98 12 taksi 1838 tl 1 aydır kullanıyorum oyun oynucaksan performansı çok iyi abartıldığı gibi bir ısınma sorunuda yok çok fazla oyun oynadığında rahatsız etmicek kadar sol bileğinin denk geldiği kısımda hafif bir ısınma oluyor okadar. birde lenovo y570 di galiba onada bakmanı tavsie ederim ben hpyi aldığımda pahalıydı fiyatı sanırım birbirine yakın.

Ben zaten ilk başta bu modeli almaya karar vermiştim Eylül'ün sonuydu o zaman 1800 dü.Biraz iner belki diye düşündüm şuanda Bimekste 2200 olmuş.Forumda yorumlara baktığımda dalgalanma sorunu ve ısınma sorunu yaşayanlar vardı.Forumda ısınma sorununun ekran kartı ve işlemcisinin aynı yerde bulunduğundan dolayı olduğunu okumuştum.Sizde Crysis 2,Metro 2033 gibi oyunları oynarken ısınma oluyomu acaba?Oyun oynarken en fazla 1.5-2 saat kadar oynuyorum..

crysis 2 yi 3-4 saat boyunca hiç durmadan oynadım daha önce dediğim gibi sadece sol bilek kısmına denk gelen yerde biraz ısınma oluyor oda rahaatsız edici değil onun haricinde dalgalanma yada herhangi bir sıkıntı yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsand

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031562&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63 arkadaşlar fiyatı teknosada baya iyi gözüküyo sizce alınabilir mi?

Fiyat çok iyi,kaçırma bence.

• fiyatı yine 1800 lere çıkmış :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.