Şimdi Ara

1600-1700 tl ye telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aklımdaki telefonlar lg g2, HTC one, nexus 5, gmd elite, sony xperia z vb cihazlar. Kullanım amacım her türlü kullanacağım. Güncel ve iyi sistemi olsun. Ağır oyunları kaldırsın, donma kasma yapmasın, elime aldığımda farkını hissettirsin, tasarımı şık olsun. Kamerası kaliteli olsun. Bataryası 1 günü çıkarsa yeter. Arayüzü sade olmasın. Çeşitli extralar hoş olur. Bu şartlara göre elite i direkt eliyorum. Çünkü tasarımı çok kaba ısınamadım, kamera diyince htc one ı eliyorum 4 mp.(ultrapixel falan diyorlarda emin değilim), batarya kamera ve arayüz diyince nexus 5 eleniyor. Sony xperia z de de 1.5 ghz olması beni tedirgin ediyor. Elenmeyen tek şık g2 kalıyor. Onada malzeme kalitesi yönünden kötü gözle bakıyorum. Aslında sony xperia z1 alacaktımhttp://www.bizdeuygun.com dan ama güvenemedim. orda z1 1500 tl. Beni bilgilendiriseniz sevinirim..

• z1 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG g2 alın aklın yolu bir
  • G2 ozellıkle batarya ve kamera onemlı ıse zaten elıte melıte gec,g2 fp acısındanda 4.4 ıle stabılogındende cok ıdeal,dıger yandan sd kart ve su toz gecırmeme gıbı krıterler onem arz edıyorsa sony z1 ve z1c ıyı alternatıflerdır.
  • Lg G2 yada Z1 seçin ama aralarında pek fark yok ve fiyat farkı çok.Sadece sony kalitesi var arada ve 13-20 mp kamera.Ama arada 500-600 oynuyor gider bi su altı kamerası bakarsın.Alternatif olark Lumia 1520 bakabilirsin ama gmd alma başın ağrır.Soruların olursa soranbilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

G2 ozellıkle batarya ve kamera onemlı ıse zaten elıte melıte gec,g2 fp acısındanda 4.4 ıle stabılogındende cok ıdeal,dıger yandan sd kart ve su toz gecırmeme gıbı krıterler onem arz edıyorsa sony z1 ve z1c ıyı alternatıflerdır.

Evet Z1, Z1 Compact ve G2. Ben olsam G2 alırdım ama Z1 Compact da beni arada bırakıyor. Samsung S3 mini ve S4 mini'de hiç büyükleriyle alakası olmayan telefonları satışa çıkardı ama Sony Z1 Compact'ta resmen küçültülmüş bir Z1 çıkardı. Neyse Kullanıcı Yorumlarını okumak isterseniz BURADA Bağlantısını paylaşıyorum. Listeden seçerek okuyabilirsiniz.

• Lg G2 tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1300-1400 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z1 almanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g2 htc one olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

G2 ozellıkle batarya ve kamera onemlı ıse zaten elıte melıte gec,g2 fp acısındanda 4.4 ıle stabılogındende cok ıdeal,dıger yandan sd kart ve su toz gecırmeme gıbı krıterler onem arz edıyorsa sony z1 ve z1c ıyı alternatıflerdır.

+1 aynen katılıyorum
  • LG FLEX veya LG g2 tavsiye ederim.
    Ancak O fiyata İphone 5s de bulunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.