Şimdi Ara

160 liraya kadar Fotoğraf Makinesı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony DSC-S3000 modelini düşünüyordum ama forumda bir kaç arkadaş çekilen fotoğrafların kalitesiz olduğundan bahsetmiş.160 lira civarı önerebileceğiniz bir makine var mı yoksa bu makineyi almalımıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunuolan -- 30 Kasım 2012; 22:16:37 >

• o fiyat civarında 0 ve kalite bir cihaz çok zor. Ben bimeksten canon a200 müydü öyle bişi almıştım 169 TL ye. Pil+şarj aleti ve kılıfı ile toplam 210 TL ye maloldu. Ama çekilen fotoğraflara bilgisayarda bakınca ne kadar ekmek o kadar köfte deyiminin doğru oldunu gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN YENİ FUJİ AV 160 aldım 159,01 lira hepsiburada.com dan ben memnunum.
  • O paraya kaliteli ve sıfır ürün bilmiyorum
  • Öyle deme amacım fiyatın yetersizliğidir. 300 TL falan olsa öneri sunabilirdim.
  • Evet, ben önermiyorum. S3000 kötü, AV serisi zaten kötü. En düşük Canon A3000 IS almalısınız. Onda da hd video yok ama zaten bu cihazların hd videoları da pek işe yaramıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık yeni makinelerde ne yazık ki o eski 2-3 MP kameraların kalitesi yok. Megapikseli bastıkça basıyorlar kameralara, sensör kaldırmıyor ve kalite düşüyor. Bu listenizden beğendiğim kamera yok ama en azından Canon A800 ve Sony S3000'in kötü olduklarını söyleyebilirim. Eğer hd video şart fotoğraf idare etsin diyorsanız Canon A2200, hd video lazım değil fotoğraf kalitesi daha önemli diyorsanız Canon A3000 önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Artık yeni makinelerde ne yazık ki o eski 2-3 MP kameraların kalitesi yok. Megapikseli bastıkça basıyorlar kameralara, sensör kaldırmıyor ve kalite düşüyor. Bu listenizden beğendiğim kamera yok ama en azından Canon A800 ve Sony S3000'in kötü olduklarını söyleyebilirim. Eğer hd video şart fotoğraf idare etsin diyorsanız Canon A2200, hd video lazım değil fotoğraf kalitesi daha önemli diyorsanız Canon A3000 önerebilirim.

Kodak EasyShare C443 12.0MP fotoğraf makinesi, Kodak CX6330 3.1 MP kadar iyi fotoğraf çekemez mi? sizce?

(Kodak CX6330'u 6 yıl kullandım. Çok memnundum. Video çekerken aniden ruhunu teslim etti )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.