Şimdi Ara

160 GB Maxtor ve İlginç Bir Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdışından aldığım Maxtor DiamondMax 9 160 GB PATA diskim arıza yapmıştı. HDD'e güç gitmiyordu, ben de İstanbul'da bulunan, Maxtor disklerinin ithalatçısı Koyuncu Elektronik'e diski gönderdim. Sağolsunlar ilgilendiler, diskin kontrol kartını değiştirdiler ama ne yazık ki diski kullanılabilir duruma getiremediler. Disk şu an elimde, diske güç gidiyor artık, Windows altında diski görebiliyorum. Diskin üzerinde 2 bölüm vardı, bu iki bölümdeki dosyaları kopyalayabiliyorum, diske kopyalama yapabiliyorum. Ancak sistemi yeniden başlattığım zaman, diske yazdığım tüm veriler kayboluyor.

Ayrıca, diskteki bölümleri silip yeni bir bölüm yaratamıyorum. Yeni bir bölüm yaratıp diski biçimlediğimde, her şey eski haline dönüyor.

Maxtor'un PowerMax uygulamasıyla "low level format" bile denedim, hiçbir etkisi olmadı. Her açılışta disk ilk haline geri dönüyor.

Bunun sebebi ne olabilir? Diski tekrar kullanılacak hale getirmek için bildiğiniz bir çözüm var mı?

Şimdiden teşekkürler

• zaten gerekenleri yapmışsın gerisi zor be dostum ama bence maxtorun kendisine bir mail at durumu anlat
  • bu konuyu sen tekrar koyuncuya anlat. oradaki arkadaşlarım bu konu ile neden ilgilenmediler anlamadım ama mutlaka test etmişlerdir ve ok verilmiştir. sen yine bir koyuncu ile temas kur..
  • -------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 1 Eylül 2021; 15:4:30 >
  • 160gb disk niye bukadar önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    konu kac yıllık bakar misin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt

Adamın farklı bir kuyruk acısı var. Şuradan okuyabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/u2me2-isimli-kullanici-ile-alis-verisim--150319657

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • general4242 kullanıcısına yanıt

o neymiş ya kim hortlattı bunu :D ama bak şu devirde bile böyle hastalar var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.