Şimdi Ara

160 bin liraya 250 ps üstü araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an kullandığınız c180 kaç kasa merak ettim.

Düzeltme: bağdaşıklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.dr.13175 -- 28 Mart 2017; 15:21:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prof.dr.13175 P kullanıcısına yanıt
    w205

edit: güncel C serisinin kasa kodunu sordunuz zannettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 27 Mart 2017; 23:56:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

benim değil de sende golf var herhalde, devamlı ittirmeye çalışıyorsun.

Yok bende polo gti var ama param olsa golf r alırdım. Asıl kazalı arabayı siz itelemeye çalışıyorsunuz

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Baya hızlı bir sütçü ,acil süt ihtiyacı olanlara

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Uyardığın için teşekkür ederim. Yazıyı düzelttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

benim değil de sende golf var herhalde, devamlı ittirmeye çalışıyorsun.

Yok bende polo gti var ama param olsa golf r alırdım. Asıl kazalı arabayı siz itelemeye çalışıyorsunuz

Golf R oldukça güzel bir araç. 300 Hp olan versiyonu kullanmıştım. Çok rahat hızlanan , iyi yol tutan bir araç. Hele güncel satılan versiyonda önde kilit diferansiyel de var , tutuş daha da artmıştır.

Edit: Aracın tek handikapı bana göre normal golften farklı görünmemesi. Yani spor bir araç alma hevesi olan kişiyi tatmin etmeyecektir. Benzer şekilde leon cupra da 290 lık satılıyordu, o da dışarıdan içeriden normal leon gibi duruyor. Fiyat performans tarafından bakarsak ise lider sayılır tabi.

Sıralamam audi TT quattro , S3 , Golf R olur benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 28 Mart 2017; 15:29:16 >

• s3
  • GOLF R
    7 8 yıl öncesinin süpersporlarının verisinde 0 100 değeri var
  • Aradığınız araç Honda Civic TypeR. Kendisi 4 kişilik kullanım için üretilen en hızlı önden çekişli araç. (Kimse Golf GTI Clubsport örneği vermesin, öncelikle ülkemizde satışı yok ve sırf typer'ı geçmek için arka koltuklarını bile söktüler aracın) Muhtemelen seçenekleriniz arasından alabileceğiniz en yeni araç ve gayet yürüyor ve yol tutuyor. Nürburgring'de o dereceyi standart donanımla yapmak her babayiğidin harcı değil.
  • şehir içinde kullanıma uygun en iyi tercih bence S3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

160 bin tl az buz değil sizin yerinizde olsam aynı araçla devam ederdim bu devirde araç falan alınmaz ekonomi zaten kötü

Dogru diyosun reno da 160 bin lira civari 250 bg araba yok

• PORSCHE CAYMAN

Temizleri icin biraz daha muslugu acman gerekebilir. Ama gidip Opel'e, Seat'e, Volkswagen'a bu paralar verilmez cidden. Bu kadar para verip birde ikinci ele girdigini dusunerek, ben olsam en azindan tarzi olan premium bir araba secerdim diyebilirim. Bana sahsen komik geliyor sinifi KUCUK AILE ARABASI diye adlandirilan bir arabanin spor modeline gidip bu kadar para bayilmak.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-nasyonel-2006-porsche-cayman-s-chrono-343850766/detay
    suanin kuruyla 174k'ye denk geliyor mesela bu Cayman. 295 beygir ve en azindan verdigin paraya acimazsin.

Isi biraz dalgaya vuruyormus gibi olucam ama adi halk arabasi olan bir arabanin biseye benzetildigi tek ulke biziz sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCpowershift -- 29 Mart 2017; 2:46:39 >

• Musluğu biraz değil hayli açmak gerekir. Linkteki araba kazalı, bundan dolayı o fiyat. bu tip spor araçlarda kaza oldu mu işin rengi değişir. Muhtemelen temiz ve az km de olanı 200 binin altında değildir. Bir de konuştuğumuz araç 11 yaşında. 1 yaşında spor araba almakla 11 yaşında spor araba almak arasında ciddi fark var.

Güncel golf r zaten bu arabadan hızlıdır , ayrıca çok daha yeni ve yıpranmamış olur, ayrıca yürütme maliyeti de çok daha düşük olur. Tüketimi, bakımı , herhangi arızası, kaskosu vs.

Kısaca 160-170 bini spor arabaya bağlarken kafada farklı sorular olur. Tek atımlık kurşun bu ise Porsche ye girmek intihar olur onu diyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer tek araç alınacaksa ben burada tercihimi 3.28'den kullanırım.Günlük kullanırken birden gazlayabilirsiniz.

S3'te olabilir ama ben ikisi 3.28'in dış görünüşünü daha çok beğendiğim için 3.28'i seçtim.

• S3 ve golf r 4 çekerinden dolayı bagajları normal versiyondan daha dardır. Çocuklu ailenin arabası değil pek.

Bu adada konu fake, açan kişi hiç bir yorum yapmamış , diğer mesajları da ortada. Yine de belki başka birilerinin işine yarar diye yazmış oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

S3 ve golf r 4 çekerinden dolayı bagajları normal versiyondan daha dardır. Çocuklu ailenin arabası değil pek.

Bu adada konu fake, açan kişi hiç bir yorum yapmamış , diğer mesajları da ortada. Yine de belki başka birilerinin işine yarar diye yazmış oluyoruz.

bu tarz fake konu açanları yönetimin forumdan atması lazım.
    vaktimizi boşa harcıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

S3 ve golf r 4 çekerinden dolayı bagajları normal versiyondan daha dardır. Çocuklu ailenin arabası değil pek.

bu tarz fake konu açanları yönetimin forumdan atması lazım.
    vaktimizi boşa harcıyoruz.

Aslında haklısınız da yine de doğru bilgiler yorumlar yapıldığı sürece en azından bu araçlar için genel bir bilgi paylaşmış oluyoruz. Yarın öbür gün başka birinin işine yarar belki

• Mitsubishi Evo X
  • Golf GTI

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Konu fake degil butun yazilanlari okuyodum bugun hala arac arayisindayim fakat isim geregi baya bi sure ilgilenemedim suan turkiyedeyin ve yeterli butcem var fakat kullandigim 320 d yazilimli bi arac oldu onunda verdigi g kuvvetini begendim ve yakiti tatminkar tabiki s3 le karsilastirilamaz ama onuda listeme aldim aracimi aldigimda burdan resimini yayinlarim allah izin verirse

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.