Şimdi Ara

16 yaşındayım yazın ne iş yapabilirim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ycp322

quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

Motorsiklet servis, çiraklik,kapaliçarsi. Günlük 20 tl alsan aylık 600 tl 3 aylık 1800 tl. 10 tl alsan 900 tl oda iyidir.

16 yaşındaki kişi motor ehliyeti nasıl alacak pardon

Elektrikli motor kullanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: necipamir

iş yok önemli olan yeteneğin ne.. bilgisayar?? inşaat?? hiçbirşey??

yapamayacağım iş yok hemen hemen,ama yabancıdilim(ingilizce) oldukça iyi turistlere yardımcı olup ürün tanıtabilirim mesela
  • tercüman bürosunda çalış, rehberlik yap v.s.
  • git peçete tut . insanların işi görülsün.

5.sınıf yaz tatilinden beri her yaz tatili çalıştım yaş 18 .

5.sınıfta video klupte cd çek dvd çek törtivan çek .

6-7dede aynı

8de kuşadasında oyunsalonunun başında durdum .akşamalrı düğün çektim

9da çalışmadım çok uzun süre hastanede yatmıştım 1.5 2 ay gibi

10da kuşadasında

11de kütahyada amcamın dükkanında fotografçı .

bu yılda anadolu üniversitesinde yer ayarladılar bi yandanda kütahyadan çağırıyolar hayırlısı bakalım

16 geç olmuş biraz sülalen esnaf değilse zor kıvırırsın . Tanıdıkların çocukları hep gelirdi 2. hafta olmadan giderlerdi . Benim tüm akrabalarım esnaf fotografçı küçüklükten biliyorum.

• 18 yaşındayım otelde çalışıcam antalyada. turistik işletme olduğundan tipiydi maaşıydı eğlencesiydi her yönüyle güzel oluyor, ilgilenenlere tavsiye ederim. hem fazla rahat büyüdüyseniz benim gibi biraz hayatla tanışırsınız, hem de deneyiminiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fighting-Falcon

Sanayi duyduğuma göre eleman arıyorlarmış.Şaka bir yana Burger King e git çalış en iyisi o.

neresi iyi be kardeşim 650 tl maaş veriyor neresi iyi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bthntnc_

quote:

Sanayi duyduğuma göre eleman arıyorlarmış.Şaka bir yana Burger King e git çalış en iyisi o.

neresi iyi be kardeşim 650 tl maaş veriyor neresi iyi be

Diğer seçeneklere bakarsan,en rahatı orda çalışmak.
  • kardeşim boş ver müşteri gelecek bur ger isteyecek eksik yada yanlış vereceksin bu defa o bur ger suratında patlar sen de moralin bozulur. Ama seninde başka yerde çalışamazsın çünkü yaşın müsait değil.
  • alanyada falan otellerde çalışabilirsin kardeş.. rus bayanda kaldırırsın fenamı olur
  • quote:

kardeşim boş ver müşteri gelecek bur ger isteyecek eksik yada yanlış vereceksin bu defa o bur ger suratında patlar sen de moralin bozulur. Ama seninde başka yerde çalışamazsın çünkü yaşın müsait değil.

Aslında haklısınız,bir yandan müşteri,öbür yandan üslerin derken arada kalan yine sen oluyorsun.650 TL milletin ağız kokusunu çekmeye değmez.Bu arada Burgerkingde mi çalışıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiseAgainst55

quote:

Orijinalden alıntı: mmelihfb

quote:

Orijinalden alıntı: RiseAgainst55

quote:

Orijinalden alıntı: mmelihfb

3 yerdeki paraları toplasan 1000 lira birikir...ben gençken miyoncu gibi ıvır zıvır satan yerlerin broşürlerini dağıtıyodum...şimdi günde 30-35 veriyolar...ona göre hesabını yap artık

Hocam nerelerin mesela.Bende 15 yaşındayım broşür dağıtabilirim.Nereler iş verir ?

http://tr.indeed.com/Bro%C5%9F%C3%BCr-Da%C4%9F%C4%B1t%C4%B1m-Eleman%C4%B1-jobs-in-%C4%B0stanbul-avrupa

http://jooble-tr.com/search-i%C5%9F_ilanlar%C4%B1-tr/rgn-%C4%B0stanbul/kw-bro%C5%9F%C3%BCr-da%C4%9F%C4%B1t%C4%B1m%C4%B1

yada ıvır zıvır satan milyoncu gibi yerlere gidip sorarsın broşürünüzü dağıtayımmı diye..

Tüh ya samsun için yokmuş

Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi yerlere bir bak derim ben. Ama çalışma koşulları vasat.

Dostum bence bir telefon için bu kadar kasma, yenisi çıkacak. Her dükkanın bir ukala müşteri kitlesi olur. Bu günümüz toplumunda özellikle son zamanlarda böyle. Bence hiç girme. Psikoloji falan bırakmazlar adamda.

• quote:

quote:

kardeşim boş ver müşteri gelecek bur ger isteyecek eksik yada yanlış vereceksin bu defa o bur ger suratında patlar sen de moralin bozulur. Ama seninde başka yerde çalışamazsın çünkü yaşın müsait değil.

Aslında haklısınız,bir yandan müşteri,öbür yandan üslerin derken arada kalan yine sen oluyorsun.650 TL milletin ağız kokusunu çekmeye değmez.Bu arada Burgerkingde mi çalışıyorsunuz ?

hayır kardeşim 1 sene önce başvurmuştum şimdi ise süzer holding e bilgi işlem desteği veriyorum.(burger 650 duyunca geri bastım daha sonra bu zamandan 4 ay önce kuzen başvurdu sadece bana söylenen ücretten 20 lira fazla vermişler, yani 670 tl)

• quote:

quote:

quote:

hayır kardeşim 1 sene önce başvurmuştum şimdi ise süzer holding e bilgi işlem desteği veriyorum.(burger 650 duyunca geri bastım daha sonra bu zamandan 4 ay önce kuzen başvurdu sadece bana söylenen ücretten 20 lira fazla vermişler, yani 670 tl)

En iyisini yapmışsınız.

• Burger King +18 almıyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

git peçete tut . insanların işi görülsün.

5.sınıf yaz tatilinden beri her yaz tatili çalıştım yaş 18 .

5.sınıfta video klupte cd çek dvd çek törtivan çek .

6-7dede aynı

8de kuşadasında oyunsalonunun başında durdum .akşamalrı düğün çektim

9da çalışmadım çok uzun süre hastanede yatmıştım 1.5 2 ay gibi

10da kuşadasında

11de kütahyada amcamın dükkanında fotografçı .

bu yılda anadolu üniversitesinde yer ayarladılar bi yandanda kütahyadan çağırıyolar hayırlısı bakalım

16 geç olmuş biraz sülalen esnaf değilse zor kıvırırsın . Tanıdıkların çocukları hep gelirdi 2. hafta olmadan giderlerdi . Benim tüm akrabalarım esnaf fotografçı küçüklükten biliyorum.

Ailede esnaf dükkan sahibi yok babam masabasi işçilerden annem ev hanımı akrabaların yarısı işçi,memur yarısı da öğretmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.