Şimdi Ara

16 yaşında biri olarak evlenme programlarının acilen kaldırılması gerektiğini düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne be okuldan eve geliyorum zuhal topal ,esra erol bu ne abi bune beyin geriliği yaşatıyor bu programlar ufuk kısıtlıyolar belgesel koysalar daha iyi olmazmı ufuk açar belki insanlar düşünmeye başlar şuanda başa daha iyi birileri gelir ülke güzelleşir geri kalmayız neden kapatmıyolar bu programları

Not: Evlenmeyi düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belgeseli kimse izlemez ki. insanlar meraklı başkalarını izlemeye. insanlar kavga edecek ağlayacak gülecek müzik şiir okuyacak bunları izleyecek. esra erolu kızı gibi benimseyecek programdaki bazılarını düşman edinip çekiştirecek bazılarına da ana baba abi kardeş olacak. böyle hayal dünyasında yaşamalı ve uyutulmalı. düşünsene atv fox star gündüz kuşağına belgesel koyuyor, tv8 akşam kuşağına belgesel koyuyor. insanları bilinçlendirecek şeyler yayınlıyor. en azından gerçekleri doğruları anlatan dizi filmler yayınlıyor. ingilizce yayınlar yapıyor halk ingilizce öğreniyor. 0 dan başlanıyor hatta halk bilinçlendirilmeye. yere çöp atma diye belgeselle başlayıp uzaya mekik gönderme belgesellerinden çıkıyoruz. 3-5 yıla bak ne olur bu ülke.

• Katılıyorum okuldan eve geliyorum açıyorum tv yi esra erol doğum yaptı bundan banane yok hanife umutla evlenecekmi bu ne

• Başta özgürlük, isteyen istediğini izlesin diyordum ama artık yasaklanmasını savunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

Başta özgürlük, isteyen istediğini izlesin diyordum ama artık yasaklanmasını savunuyorum.

insanlar güdülmesi gereken varlıklar.birileri her zaman yönetmeli birileri de yönetilmeli.
  • çok saçma bir millet olduk gittikçe,adam evde maç izler gibi survivor izliyor,ona buna laf atıyo,hep bu yüzden beynimiz geride kalıyor,hep teknojiden uzağız

arada bakıyorum bilimsel belgesellere,şu yabancı insanlar herşeyi didik didik ediyorlar en ince ayrıntısına kadar herşeyi gözden geçiriyorlar,16 yaşında çok güzel konuya değinmişssin,senin yaşıtların ben tipsizim ben şişmanım ben bilmem neyim diye konular açıyor,

bizim içimizden gelen birşey bu yapısal bir bozukluk var bizde,adam okula gidiyor sözde öğretmen olacak,ona buna küfür ediyo 15 yaşında çocuklarla siyaset yapıyo yok diyo o partinin bilmem neresine ....

bizde beyin namına birşey olmadığı için beynimizi yormak sıkıcı geliyor o yüzden,saçmalıklar bize daha uygun geliyor,Allah'dan atalarımız toprak bırakmışta gitmiş bize,yoksa rusyanın almanyanın çingenesi olurduk biz :D,kim ne derse desin gerçek bu.

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Aynen bende senin gibi düşünüyorum hani bir laf varya "öyle..... böyle......." Diye. İşte bu laf tam oturuyor bizim millette bu tarz programları izliyor belgesel koysalar daha az kişi izler hep reyting uğruna bu tarz programları koyuyorlar ki haklılar milletin kafa yapısı değişirse belki belgesel koyabilirler ilerde inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babam sağolsun, çocukluğumdan bu yana belgesel izlerim. Çizgifilm izlediğimi dahi hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük izdivaç konusuna hoşgeldiniz

• Direkt forumdaki survivor konusuna bak ve ülkeden utan

• 7/24 belgesel veren kanallar var hanginiz bakıyorsunuz ? Hayvanların birbirini parçalayıp yemesi doğanın kanunu olsa da bakamıyorum ben.
    Boş verin bu entel dantel ayakları izlemek isteyene her türlü yayın var.
  • Bak kardeşim benim dediğim şeyle senin dediğin şey farklı ben insanlara başka şeye yönelsin diyorum sen başka şey diyosun

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum ki yönelmek isteyene her seçenek var. İstemeyeni zorla mı yönlendireceksin ?
  • Zaten televizyonu neden aciyorsun ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.