Şimdi Ara

16 Yaş iş bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba.Ben 16 yaşındayım.Annemle birlikte yaşıyorum.Durumum çok iyi olmadığı için istediğim şeyleri alamıyorum ve çalışmak istiyorum nerelerde işe girebilirim ve istediğimi nasıl söylerim yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

para istiyorsan çekinmeyeceksin kardeşm, her işi yapacaksın ve o çekinenlerin hayalini yaşayacaksın. girişken olmanı tavsiye ederim, zamanla alışırsın utanma bir anda dükkana gir ben iş başvuru için gelmiştim de sonra gerisi gelir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 5 Şubat 2021; 22:52:59 >

Nokia C5-03 (2011 - 2014) &gt; LG G3 (2014 - 2018) &gt; OnePlus 5T (2018 - ?)
  • Yaparım diyorsan A1 ehliyet al kuryelik yap

Daha Fazla Göster
  • kutu veya plastik\demir şeyler topla çöpden sonra sat geri dönüşüm yerlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 6 Şubat 2021; 8:50:35 >

garsonluk dışında yukarda denildiği gibi çıraklık yapabilirsin fakat tanıdık yoksa o da biraz zor.

burgerking falan fisman yerlere de sor.

fiziğin yerindeyse, inşaatlara da sor derdim de 18 yaş altı sokmuyorlar inşaatlara. nalburlar da muhtemelen almaz.

valla bu sıralar zor benden söylemesi. yine de git şansını dene bir şey kaybetmezsin. utanmana da gerek yok aynı şeyleri ben de yaşadım, utana utana sor 1-2 yere sonra açılırsın zaten xd

yapacağın şey gideceksin dükkana vs artık her neyse müsait bir saatte. gittiğin zaman yoğun olmasın iş yeri. doğru bir şekilde selamını ver ve sor iş arıyorum, burada yapabileceğim bir şey var mı diye. bu kadar. yok/maalesef vs bir şey derlerse yine selamını ver çık git başka bir yere sor. şehir merkezlerinde dükkanların camlarına yapıştırıyorlar işçi aranıyor diiye, gözün açık olsun. fakat kurumsal yerlerde burger king mcdonalds vs gibi ilan arama git direkt sor.

bunların hepsi bir yana; bir işe girip çalışmak ne demek, haftanın 6 günü her sabah işe gidip akşama kadar ter dökmek ne demek görmen önemli tabii ki fakat derslerin kadar önemli değil inan bana. derslerine çalış, varsa bir şeye hevesin arabalar, bilgisayar, resim, müzik, spor, youtuberlık, vs. her neyse, vaktini onlara harca. bir şeyler üretmeye çalış. zamanını boşa harcama çünkü zamanı gelince diyorsun ah günde 2 saatim fazladan olsaydı neler yapardım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 6 Şubat 2021; 12:57:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

fiyakalı yerlere girme onun dışında garsonluk yapabileceğin her yere git direk sor iş arıyorum, yapabileceğim bir şey mı diye.

garsonluk dışında yukarda denildiği gibi çıraklık yapabilirsin fakat tanıdık yoksa o da biraz zor.

burgerking falan fisman yerlere de sor.

fiziğin yerindeyse, inşaatlara da sor derdim de 18 yaş altı sokmuyorlar inşaatlara. nalburlar da muhtemelen almaz.

valla bu sıralar zor benden söylemesi. yine de git şansını dene bir şey kaybetmezsin. utanmana da gerek yok aynı şeyleri ben de yaşadım, utana utana sor 1-2 yere sonra açılırsın zaten xd

yapacağın şey gideceksin dükkana vs artık her neyse müsait bir saatte. gittiğin zaman yoğun olmasın iş yeri. doğru bir şekilde selamını ver ve sor iş arıyorum, burada yapabileceğim bir şey var mı diye. bu kadar. yok/maalesef vs bir şey derlerse yine selamını ver çık git başka bir yere sor. şehir merkezlerinde dükkanların camlarına yapıştırıyorlar işçi aranıyor diiye, gözün açık olsun. fakat kurumsal yerlerde burger king mcdonalds vs gibi ilan arama git direkt sor.

bunların hepsi bir yana; bir işe girip çalışmak ne demek, haftanın 6 günü her sabah işe gidip akşama kadar ter dökmek ne demek görmen önemli tabii ki fakat derslerin kadar önemli değil inan bana. derslerine çalış, varsa bir şeye hevesin arabalar, bilgisayar, resim, müzik, spor, youtuberlık, vs. her neyse, vaktini onlara harca. bir şeyler üretmeye çalış. zamanını boşa harcama çünkü zamanı gelince diyorsun ah günde 2 saatim fazladan olsaydı neler yapardım diye.

Hocam zaten yatılı bir fen lisesinde okuyorum derslerim iyi.bilim ve elektroniğe yoğun ilgim var.Ama malum türkiyede yaşıyoruz ve bu alanlardaki kitaplar en az 3 basamaklı bir rakam mutlaka tutuyor.Her defasında annemden para istemek de utandırıyor beni o yüzden çalışmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xKanunsuz

Hocam küçük bir pastane yada cafe de çalışabilirsiniz. Ama biraz küçük bi yer olmalı. İlk iş deneyimiz olacak sanırım direk büyük bi yere gidip işe girmek doğru olmaz bence

Teşekkürler Hocam

Orijinalden alıntı: aLastis

Şu an garsonluk zor bulursun ama bu beyaz eşya servisleri tv servislerine bir sor çırak olarak hem meslek öğrenirsin elinde olur

Sağolun hocam bilgisayarcılara ya da kombicilere sormayı düşünüyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.