Şimdi Ara

16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
59.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

v4 için bir istekte bulunabilirmiyim?...

ben bazı ev ekranlarını kullanmıyorum samsung widget vs buna dahil. widgetleri vs kaldırabileceğimiz bir fw hazırlayabilirmisiniz?

bosuna yer tutmasın diye söylüyorum bunu.

v4.0 için 8HS ve 9HS seçenekli iki CFW düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

sadece bu ev ekranını nasıl kurarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgezgin

quote:

sadece bu ev ekranını nasıl kurarım

Teliniz hackli değilse;forumda veya yabancı forumlarda bulunan Tsunami sis dosyalarını edinmeniz (sertifikalamanız) gerek.Üzerine de widgetizer programı kurup müzikçalar widgetini aktifleştirmelisiniz.Teliniz hackli ise sertifika programları ile uğraşmadan sis dosyalarını edindikten sonra direkt olarak kurabilirsiniz.

TSUNAMi ARAMA - TIKLA

• http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=27434.0

fatih şu HS ye hayran kaldım ya türkçeleştirip sırf bu HS olan bi FW yapsak hihihihi Bu HS beni SPB Shell den bile vazgeçirtebilir muhteşem görünüyor

Bi Kaç güne v 2.0 ını yayınlıcakmış sms ve aramaları gösterebilcekmiiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 11 Ağustos 2010; 20:47:55 >

• yazı fontu çok süper ya. böyle birşey yapabilirmiyiz yeni cwf nin fontunu ? ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Arkadaşlar 5800 için ovi haritasından başka harita paketleri kullanamıyormuyuz örnek google map haritasını gps ile kullanabiliyormuyuz ?

İstediğiniz herhangii GPS programını kullanabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Hocam yaşadığım ufak bir sıkıntı daha var malesef. SMS yazarken Türkçe karakter kullandığımda bir anda 2. SMS'e geçiyor. Önceki sürümlerde böyle bişey yoktu. Türkçe karakter desteği konusunda bir sıkıntı mı var acaba ?

Son yüklenen linkten indirip kurulum yapın.Şu anda bir sorun gözükmüyor.
    Not:sizi kalite kontrolörlüğüne mi alsam acaba

quote:

Orijinalden alıntı: mrchad
    birde f@tih hocam spb mobile shell kurulu olan sürüm çıkarabilirmisin ram'i fazla yormamak amacıyla?
    çünkü spb kurdugumuzda telefon bariz yavaşlıyor bunu engelleyebilirmisiniz?

sbp shell çok karmaşık bir yapıya sahip.dıştan yüklemek en doğru yol.

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar
    Spb shell i bayadır kullanıyorum ve kurcalıyorum hatta modladım vesaire. Ama bunu firmware içine koyması pek mümkün değil.

:)) Şaka bir yana böyle bir durum düşünürseniz ben zevkle yaparım hocam (Kalite kontrolörlüğü olayı) :)

• quote:

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=27434.0
    fatih şu HS ye hayran kaldım ya türkçeleştirip sırf bu HS olan bi FW yapsak hihihihi Bu HS beni SPB Shell den bile vazgeçirtebilir muhteşem görünüyor

Bunu ben kullandım ama açıkçası pek stabil bulmadım.Bakalım v2 nasıl olacak.Stabil olursa ;gadget olduğu için zaten dışarıdan kendiniz yükleyebilirsiniz.Türkçeleştirme konusu ise maalesef benim uğraşmam mümkün değil.Kendisinin gadgetlerle ilgili çalışmaları var.Kendisinin yapabileceği bir şey ise TheLordWord arkadaşım belki bu konu ile ilgilenebilir.Çünki icon dosyası hazırlamakla mı ilgili yoksa işin içine swf bilgisi de mi girecek açıkçası bilmiyorum.Bu konuda en iyi cevabı TheLordWord arkadaşım verecektir.

quote:

yazı fontu çok süper ya. böyle birşey yapabilirmiyiz yeni cwf nin fontunu ? ;)

Tsunami Ev ekranı.Çok güzel benim de dikkatimi çekmişti.Aslında ben telimde buna benzer bir font kullanıyorum.Ama harfler küçük olduğundan arkadaşlar tarafından beğenilmemişti.Bu fontu bulabilir ve bana iletirseniz seviirim.

quote:

quote:

Hocam yaşadığım ufak bir sıkıntı daha var malesef. SMS yazarken Türkçe karakter kullandığımda bir anda 2. SMS'e geçiyor. Önceki sürümlerde böyle bişey yoktu. Türkçe karakter desteği konusunda bir sıkıntı mı var acaba ?

:)) Şaka bir yana böyle bir durum düşünürseniz ben zevkle yaparım hocam (Kalite kontrolörlüğü olayı) :)

Hehe;belli olmaz ; Ö.M seçeneğiniz aktifse önümüzdeki birkaç gün içinde Ö.M kutunuzda bir link görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 11 Ağustos 2010; 21:50:03 >

• Fatih kardeş senin upakul un şu CPU modlama hack ine soğuk baktığını biliyorum önceki konuşmalaarımızdan ancak yeni çıkaracağın v4 de performans artırımları var yine de sanırım? sadece bu cpu mod dışında kalan başka performans hacklerini yapıyor musun?

Sormamın nedeni swift ten senin cfw ye geçmek istemem ve bi yandan da spb shell yerine biraz flash HS ler denemek istemem. Senden biraz fikir almak istedim bu yüzden Performans hacksiz bir cfw de yavaşlık hissetmek istemiyorum yani orjinal fw ler cidden bana yavaş geliyor.
  • quote:

quote:

Bunu ben kullandım ama açıkçası pek stabil bulmadım.Bakalım v2 nasıl olacak.Stabil olursa ;gadget olduğu için zaten dışarıdan kendiniz yükleyebilirsiniz.Türkçeleştirme konusu ise maalesef benim uğraşmam mümkün değil.Kendisinin gadgetlerle ilgili çalışmaları var.Kendisinin yapabileceği bir şey ise TheLordWord arkadaşım belki bu konu ile ilgilenebilir.Çünki icon dosyası hazırlamakla mı ilgili yoksa işin içine swf bilgisi de mi girecek açıkçası bilmiyorum.Bu konuda en iyi cevabı TheLordWord arkadaşım verecektir.

quote:

yazı fontu çok süper ya. böyle birşey yapabilirmiyiz yeni cwf nin fontunu ? ;)

Tsunami Ev ekranı.Çok güzel benim de dikkatimi çekmişti.Aslında ben telimde buna benzer bir font kullanıyorum.Ama harfler küçük olduğundan arkadaşlar tarafından beğenilmemişti.Bu fontu bulabilir ve bana iletirseniz seviirim.

quote:

quote:

Hehe;belli olmaz ; Ö.M seçeneğiniz aktifse önümüzdeki birkaç gün içinde Ö.M kutunuzda bir link görebilirsiniz

f@tih Bu ev ekranlarını 5800'da nasıl kullanabiliriz?Ekleyebiir misin?Özellikle 2. resim çok güzelmiş.

• quote:

Fatih kardeş senin upakul un şu CPU modlama hack ine soğuk baktığını biliyorum önceki konuşmalaarımızdan ancak yeni çıkaracağın v4 de performans artırımları var yine de sanırım? sadece bu cpu mod dışında kalan başka performans hacklerini yapıyor musun?

Sormamın nedeni swift ten senin cfw ye geçmek istemem ve bi yandan da spb shell yerine biraz flash HS ler denemek istemem. Senden biraz fikir almak istedim bu yüzden Performans hacksiz bir cfw de yavaşlık hissetmek istemiyorum yani orjinal fw ler cidden bana yavaş geliyor.

v4.0 ile herkes tatmin olocak.Yeni sloganım bu

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY
    f@tih Bu ev ekranlarını 5800'da nasıl kullanabiliriz?Ekleyebiir misin?Özellikle 2. resim çok güzelmiş.

ilki gadget.swf Maxi-cep'te benim konuda 30 lu sayfalarda verilmişti.
    2cisi ise Tsunami ev ekranı.Mevcut tsunami yi sildikten sonra yükleyebilirsiniz.
    Buradan indirebilirsiniz - TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 11 Ağustos 2010; 23:12:22 >

• quote:

quote:

Fatih kardeş senin upakul un şu CPU modlama hack ine soğuk baktığını biliyorum önceki konuşmalaarımızdan ancak yeni çıkaracağın v4 de performans artırımları var yine de sanırım? sadece bu cpu mod dışında kalan başka performans hacklerini yapıyor musun?

quote:

ilki gadget.swf Maxi-cep'te benim konuda 30 lu sayfalarda verilmişti.
    2cisi ise Tsunami ev ekranı.Mevcut tsunami yi sildikten sonra yükleyebilirsiniz.
    Buradan indirebilirsiniz - TIKLA

Sağol kardeş.Acaba bu ikinci ekranını V4.0 a adapte edebilir misin?Çok güzel olur açıkçası.

• quote:

Sağol kardeş.Acaba bu ikinci ekranını V4.0 a adapte edebilir misin?Çok güzel olur açıkçası.

Eğer benim CFW'mi kullanıyorsanız(mevcutu silerek) veya herhangi bir Tsunami ev ekranı olmayan cfw'de dışarıdan şu anda da yükleme yapabilirsiniz.

V4.0 için aslında düşünmüyorum diyemem,bakalım yine de o güne kadar ki gelişmelere göre davranacağım.
  • abicim pme bakar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

abicim pme bakar mısın

Cevapladım kardeşim.
  • quote:

Aman hocam herkesi mutlu etmek mümkün değil bu memlekette
  • merakla bekliyorum v4.0 ı :D birol hocamın fwsini yüklicem ancak v4.0 daha iyi olucak gibime geliyor
  • quote:

su an bu hs ile ilgileniyorum xml loaderi çözsem tamamdır işi basit bunun. icon eklemek iphone hs den daha kolay. uid numarası ile ekliyoruz zaten fatih abinin fwsinde appuid programı var ordan buluruz yanlız bir sorunu var malesef toplam 12 icon eklenebiliyor

• Arkadaşlar çalışmalarım aşağıdaki şekilde devam etmekte.1ci şık için hız verdim.yarın denemelere başlayabilirim.2ci ve 3cü şıklardan sadece bir tanesini uygulamayı düşünüyorum.Görüşleriniz önemli.Sadece 2 CFW çıkarıp bu sefer tuş kilidi ve tuş ışıkları olayına girmek istemiyorum.kapatmak isteyenler için nasılsa alternatif programlar var bu konuda.Performance sürümler cpu modlu olacak.Fikirlerinizi belirtirken cpu mod olayını dikkate almanız gerekiyor.
    15.08.2010 saat 0.00'a kadar görüşlerinizi gözlemlemek ve ona göre karar vermeyi düşünüyorum.veya ortak tek bir karara da varabilirsiniz.Kararınız önemli;çünkü sonrasında bu kararların dışına çıkmak istemiyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum.

1- SADECE FULL PERFORMANCE 7+1 HS OLACAK İPHONE STİL EV EKRANI OLMAYACAK. ÇIKIŞ TARİHİ ==> 15.08.2010 saat 0.00

2- SADECE ViSUALiTE (GÖRSELLiK) ? 8+1 HS OLACAK ÇIKIŞ TARİHİ ==> ?

3- FULL PERFORMANCE + ViSUALiTE (GÖRSELLiK) ? 8+1 HS OLACAK ÇIKIŞ TARİHİ ==> ?

• Tabiki 3. Şık. Zaten çoğu kişi 3 diyecektir çünkü 1 ve 2 yide içinde kapsıyor.Bu arada hocam iphone stil falan olmasın herşey orijinaliyle güzel. İphone stil isteyenler gitsin iphone alsın

Bu arada görsellikten kastınız umarım iPhone stil değildir.Tema efektleridir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 12 Ağustos 2010; 5:52:46 >
  • Hımmmm Şık seçiyorum Benceeee 3

Takipteyim CFW eklede elimde v40 yazılımında olan 3tane nokia var kuzenlere ait onları direk v51 tranfer edecem.
    CFW çeşitlilik her zaman iyidir.Onlarada altarnatif senin CFW kuracam gençlik benim sade CFW beğenmiorlar temadı hazır programdı icondu şekildi tarzı derdindeler 5800 var ama owwww farklıı bambaşka bişe oldu gibisine şekil yapmak istiyorlar. Bu isteklerin doğrultusunda ilaç gibi oluyor senin CFWler
    Birde ANA Konuyu Düzenini biraz sadeleştirsen ne bileyim benim bile kafam karışıyor bazen hangisiydi yeni CFW diyorum.Konu açmak düzenlemek zor işler emek veriyorsun bliyorum bide onca yazarsın hiç olmadık birşyi sorarlar anlamaz üyeler kalkıp ayrıntılı açıklamasını yazarsın iyice karşır konu durum aynen öyle ana konunda.
    Herşeye rağmen Kolay gelsin Başarılar.

f@tih :"v4.0 ile herkes tatmin olacak.Yeni sloganım bu"
    Sloganı beğendim

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.