Bu yaz telefonumu degistirmek istiyorum ama yurtdışı 16 pro (45bin tl) mu yoksa yurtiçi s24 plus(37 38 bin tl) mı almalıyım kararsız kaldım normalde 16 pro alasım var ama alacağım telefonu en az 2 3 sene kullanacağım,8 ay kullandıktan sonra kapanacağı için 4 ay çift telefon yapmak zor gelebilir bu yüzden yurtiçi bir s24 plus alsam arasında fark olur mu, kamerayı çok fazla kullanan birisiyim aralarında cok kamera farkı var mı merak ediyorum ayriyettende günde 2 3 saat pubg oynayan birisiyim ilerde bana sorun çıkarmaması lazım sizce hangisini secmeliyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
16 pro vs 24 plus

-
-
Kamera konusunda iphone hep önde olmuştur (en azından şimdiye kadar). internette bolca kamera karşılaştırmaları var, onları inceleyebilirsiniz. Ama diğer taraftan 2-3 sene kayıtsız telefon kullanmak da pek mantıklı değil.
-
bende aynı kararda idim.
1: banka uygulamaları sorunlu.
2: email göçme imkanı var.
3:email çaktırmasan çift hat da kullansan ocak ayında yenilenme kapanma ihtimali de var bu işlemde yakındır.
4: yurd dişi gelen cihaz toplama parçalar ile toplanabiliyor .
5: kime güveneceksin arıza durumunda bir ekran 15 k ortalama.
6: aplede server kaydı yok samsung da var.
samsung alacam server kaydı da iyi para s24 yerine 23 tr garantili al geç derim.
ben ne yaotım poco x6 pro aldım geçtim. bir telefon alıp 3 4 sene kullanmayı hedeflemek yerine kendimce fp ürünü oyun odaklı telefon aldım. hızlı şarji efsane banko oldu. 67 watt turbo. köpek gibi kullanıyorum. 2 3 sene yerine garantisi biterken satıp bir fp daha almak lazım. mantiğim bu yönde oldu. karar senin
Benzer içerikler
- media markt fatura sorgulama
- kendi kendini arama kodu
- telefonum kulaklık takılı gösteriyor
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- samsung s22 ne zaman çıktı
- samsung s serisi sıralaması
- s21 fe ne zaman çıktı
- android 16 alacak telefonlar
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X