Şimdi Ara

16 Kasım 2018 Aras kargo REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.11.2018 tarihinde trendyol sitesinden alışveriş yaptım. Kargoya 12’sinde pazartesi verildi (aras kargo). Salı günü geldi kargom fakat benim önemli bir işim olduğundan kargoyu alamadım. Sonrasında aradım telefonla müşteri hizmetlerini, anlattım durumu, bir de ben okulda bulunan yurda istemiştim kargomu (her salı ve perşembe dağıtım olur bu tarafa, bu yurda) müşteri hizmetlerine perşembe getirebilir mi onu sordum. Tekrardan gönderim oluşturuyorum dedi. Ve perşembe günü gelecek şekilde tekrar gönderim oluşturduğunu söyledi. 2 gün boyunca ne zaman geleceğini falan öğrenmek için kargonun şube telefonunu aradım fakat ulaşamadım meşgul çalıyordu sürekli(kasten yapıldığını düşünüyorum) 2 gün boyunca. Telesekreterde de 15 kasımda geleceğini söylüyordu. 15 kasım günü rahat 20-25 kez aramışımdır kargo niye gelmedi diye ancak ulaşamadım. En son bugün/cuma günü bir kez aradım ve açtıkar telefonu. Adam kargo 2. Kez bir daha çıkmaz ilkinde alamadıysanız dedi ve üstüne bugün son gününüz eğer almazsanız geri iade edilecek dedi. 3 gün boyunca telefona ulaşamadım ve son günü bunu söylediler. Şimdi mecbur almaya gideceğim.
    Not: Aras kargo Urla/İzmir şubesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 16 Kasım 2018; 12:7:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında doğru söylemiş, kargo ikinci kez çıkmaz birincisinde almadıysanız. Ama bu sizin hatanız değil ikinci kez göndeririz diyen elemanın hatası. İşler karışmış
  • kargo ikinciye çıkmaz. 3 gün içinde almazsan geri gider.
  • Konuyla ilgisi yok ama cumartesi akşama doğru trendyoldan sipariş verdim. 2 saat sonra mesaj geldi sipariş onaylandı lojistik firmamıza teslim edildi diye. Pazar öğlen getirdiler kendi kargo organizasyonlarını yapmışlar(sanırım istanbul içi sadece) cumartesi pazar çalışıyorlar çok başarılı buldum.
  • git al kargonu,
    kimse getirmek zorunda değil tmm mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeHappy

Aslında doğru söylemiş, kargo ikinci kez çıkmaz birincisinde almadıysanız. Ama bu sizin hatanız değil ikinci kez göndeririz diyen elemanın hatası. İşler karışmış
    +1 hocam gittiğimde şubedeki adama da anlattım olanları, 2. Kez getirmiyoruz demesi gerekirdi dedi. Tamamen o mülteri hizmetlerindeki kadının sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    21.03.2020 Türknet rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.