Şimdi Ara

16 gb yerine 32 gb iphone almak için bi sebep varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
19.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bu 16 gb 3g s ile 32 gb arasında ne fark var

ekstradan bişey geliyormu yoksa sadece hafızasımı büyük

birde iphone un uygulamaları kaç mb ben 4-5 gb şarkı 3-4 gb film atmayı düşünüyorum kalan yer uygulamalar için yeterli olurmu

bu arada 16 gb lığı 1100 32 gb lığı 1350 tl ye getirtecek birisini buldum ondan alıp 100 tl ye kaydettirecem...

• Kesinlikle en büyük hafıza en iyidir.Sonradan pişman olmamak için..3gyi iyi ki 16gb almışım..yoksa film yok ama 9 gb kaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan

Kesinlikle en büyük hafıza en iyidir.Sonradan pişman olmamak için..3gyi iyi ki 16gb almışım..yoksa film yok ama 9 gb kaldı..

kaç tane uygulama var toplam ne kadar yer kaplıyor onlar

birde 60 uygulama oyun vs yükledik diyelim fazla yükledikçe telefon yavaşlıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

kaç tane uygulama var toplam ne kadar yer kaplıyor onlar

birde 60 uygulama oyun vs yükledik diyelim fazla yükledikçe telefon yavaşlıyormu

Evet bu konuyu ben de merak ediyorum. Hafıza doldukça nokialarda yaşanan yavaşlama sorunu oluşuyor mu?
  • 1.Yavaşlama olmuyor.Telefonu full video,müzik ve uygulama ile doldurdum sırf bunu denemek için. Aynen çalışıyor. Sadece rehbere ilk girdiğinizde, ilk kaydırmayı yaparken bir kez takılma oluyor sonrası yine aynı.
    2.Kesinlikle katılıyorum. En büyük hafıza en iyisidir.Üstelik 250 lira da büyük fark değil.

3.NİYE 100 LİRAYA KAYIT ETTİRİYORSUN, BEN TURKCELL'DE 10 LİRAYA YAPTIRDIM. AMAN DİKKAT ET BU KONUDA, TELEFONU UCUZA ALIYORSUN MADEM, ÜSTE DURDUK YERE PARA VERME!!!
  • 16 Gb ilk nesil iPhone'umun 13 Gb'ı müzikle dolu.... Herhangi bir yavaşlama hiç olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KACA52

1.Yavaşlama olmuyor.Telefonu full video,müzik ve uygulama ile doldurdum sırf bunu denemek için. Aynen çalışıyor. Sadece rehbere ilk girdiğinizde, ilk kaydırmayı yaparken bir kez takılma oluyor sonrası yine aynı.
    2.Kesinlikle katılıyorum. En büyük hafıza en iyisidir.Üstelik 250 lira da büyük fark değil.

3.NİYE 100 LİRAYA KAYIT ETTİRİYORSUN, BEN TURKCELL'DE 10 LİRAYA YAPTIRDIM. AMAN DİKKAT ET BU KONUDA, TELEFONU UCUZA ALIYORSUN MADEM, ÜSTE DURDUK YERE PARA VERME!!!

Yaa sen en zaman iPhone aldın. Ne zaman doldurdun. Test ettin be adam.. .
    Ben ahala alacam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dayanamadım Fettah34.Hatta sözde iphone'a jailbreak falan hiçbir şey yapmayacaktım. Ama bir aldım telefonu. Abandıkça abandım.Ne bulduysam doldurdum. Bana mısın demiyor namussuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 22 Temmuz 2009; 23:58:02 >
  • yavaşlama olmuyorsa 16 gb alıp köküne kadar doldururum yavaşlıyorsa 32 alacaktım biraz boşluk kalsın diye

@KACA52

ama bende pasaport yok bulabileceğimide sanmıyorum o yüzden el altından parayla kaydettirecem
  • iPhone'da ne kadar doldorursanız doldurun Nokia gibi yavaşlama olmuyor. Tecrübe ile sabittir...
  • İphone kullanmadım fakat dahili hafıza olduğu için (hdd mi bilmiyorum) yavaşlama sorunu olacağını sanmıyorum nokialarda hafiza kartından okuma olduğu için yavaşlama oluyordu örneğin sony ericssonlar m2 memory stick kullandıkları için (sd ve mmc kartlara göre kat kat veri aktarımı hızı vardır) bu yavaşlama görülmüyor
  • Bence de 16GB al.

Nasıl olsa sen onu doldurana kadar yenisi çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

yavaşlama olmuyorsa 16 gb alıp köküne kadar doldururum yavaşlıyorsa 32 alacaktım biraz boşluk kalsın diye

@KACA52

ama bende pasaport yok bulabileceğimide sanmıyorum o yüzden el altından parayla kaydettirecem

Hımm anladım. Haklısın o zaman. Ama yine de çokmuş be abi, biraz pazarlık et derim yine de.
  • Eski 2G 8GB ayfonum çok program kurunca sapıtmıştı. Hatta kurduklarımı kaldırmama rağmen yinede düzelmemişti pek. Şimdi 32 GB 3GS var, hiç bir sorunu yok. Ve hız farkı hakikaten bariz. Bazen inanamıyorum.
  • Sürekli dinlediginiz sarkılar maximum 4-5 gbtir.. Ama tutup dinlemesem bile full albumleri atacagım derseniz 32 Gb değil 32 tTB olsa yine yetmez.. bende 16lık var.. aldıgımdan beri 3-4 gbsi dolu.. atacak bir sey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Sürekli dinlediginiz sarkılar maximum 4-5 gbtir.. Ama tutup dinlemesem bile full albumleri atacagım derseniz 32 Gb değil 32 tTB olsa yine yetmez.. bende 16lık var.. aldıgımdan beri 3-4 gbsi dolu.. atacak bir sey bulamadım

32 gb siyah 1300 tl ye satın aldım yarın gelir inş

ne varsa doldururum artık
  • ben 3g yı alırken arastırdım nekadar dogru bılmıyorum ama soyle bır seye rasladım
    8gb pıl omru 16 gb ın pıl omrunden daha kısaymıs.
    Atıyorum 8gb 3g nın sarj olma sayısı 2000 tam dolum ıken 1 gb 3g nın dolum sayısı 3500 gıbı bır fark vardı aralarında.
  • bence 32 gb gereksiz
  • 100liraya kayıt mı olur yav ? Pasaport yoksa ayrı tabi.

Ben bugün Turkcell noktasında bedavaya kaydettirdim Tabiki tanıdık vasıtasıyla

@Kaca52;

Normaldede kayıt parası 5TL miş.Senden neden 10 aldılar acaba ? Parasında değilim ama neden yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Eski 2G 8GB ayfonum çok program kurunca sapıtmıştı. Hatta kurduklarımı kaldırmama rağmen yinede düzelmemişti pek. Şimdi 32 GB 3GS var, hiç bir sorunu yok. Ve hız farkı hakikaten bariz. Bazen inanamıyorum.

Bende 32 ile 16 arasında kaldım. Bu uygulamalar oyunlar falan fazla yer tutuyor mu? Eğer fazla yer tutmuyorsa 32 biraz gereksiz gibi boşuna para vermeyelim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.