Şimdi Ara

16 Arkadaşım İşten Çıkarıldı (Bugün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar morallerim çok bozuk.Biliyorsunuz ki kriz var.Bugün sırtımı dayadığım çok iyi 16 dostum ücretsiz izindeydi.Telefon edip işyerine çağırdılar ve işe başlayın dediler.Saat 8 de işe başladılar ve öğlen 3 te hepsinin işine son verildi.Sanırım hepsini toplamak için bu yönteme başvurdular.Ay sonu 50 kişi daha çıkabilir. İş arkadaşlarınızdan ayrıldığınız zaman sanki kendi ailenizden 1 ferdinin yok olması gibi birşey oluyor.Çalışanlar eminim beni anlar.
    Hiçbir zaman bana birşey olmaz yerim sağlam demeyin.Çıkarılanların içinden müdürlerin tanıdıkları da vardı.İnşallah piyango bize de vurmaz.

• allah allah hani teğet geçmişti
  • O teğet sadece başbakan ve meclis üyelerini geçer Bizleri ise tam ortadan vurur.
  • Bende aylık 10bin alsam 10 ay bana teğet geçer kriz ama nerde.(O benim başbakanım değil)

• quote:

Orjinalden alıntı: s.u.i

O teğet sadece başbakan ve meclis üyelerini geçer Bizleri ise tam ortadan vurur.

Haklısın
  • hangi firma
  • teğet gecmıs senı bence kendı durumunuda dusunmeye basla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar gecen bir gazetede okudum; patronun biri aynen söyle dedi; bu tip kriz durumlarini yatirim yaparak firsata ceviriyoruz diyor... Aslinda cok mantikli, bugün isveren o kadr cok isci cikartiyor, ancak kendisi bindigi BMW M6 vs.... tarzi araci satip yerine sahin kartal vs...e binmiyor. Bu da galiba büyük balik kücük balik olayina geliyor? Simdi laf dönüp yine basbakana geliyor, yani basbakanda o firmalari yöneten üst düzey patronlar gibi bir kategoride oluyor. Yani ordaki patron nasil ki kriz zamani bile gidip en pahali restaurant ta yemek yiyor, en son model arabasina binip gidiyorsa, basbakaninda aldigi ücret degismeyecektir.

Peki neden böyle bir siste var?
    Arkadaslar bunlar zamaninda kapitalist düzenin getirdigi tepe taklak olmus bir sistemdir. Degistirmek mümkün mü? yokkkk

• quote:

Orjinalden alıntı: ax

allah allah hani teğet geçmişti

halan teget halan
    hamdolsun :(
  • Hamdolsun teğet geçti ya delip geçseydi..Nasıl teğetse artık anlamadık bir türlü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVastating -- 12 Şubat 2009; 0:39:37 >
  • Özel bir şirket ismini vermek istemiyorum.Mart başı da 50 kişi daha çıkaracaklar.
  • Bu sefer teğet girdi.
  • Ne teğeti yahu 90 derecelik açıyla girdi kriz ülkemize .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.